Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Electronic Beats Festival 2011 Budapest by Telekom flyer

Belépő
Mindenkinek4 500 Ft
Elővételben 2011. október 27.-ig3 500 Ft

Partyajánló

Electronic Beats Festival 2011 Budapest by Telekom @ Millenáris

Fellépők
Dátum 2011. október 28.
Helyszín Millenáris, Budapest
Stílus Trip-hop, Techno, Minimal, Indie,
Experimental, Electronica, Dub
Electronic Beats Festival 2011 Budapest by TelekomAz idén májusi teltházas Electronic Beats Live Special Budapest Launch Party után a Millenáris Teátrum nagyobb terében még több táncorientált élő fellépővel október 28-án érkezik az Electronic Beats Festival. Fellép az Apparat Band, a Buraka Som Sistema, az FM Belfast, a Does It Offend You, Yeah? megtámogatva olyan hazai tehetségekkel, mint a Realistic Crew és Crimson! A különleges látványt az Electronic Beats nemzetközi csapata és többek között a Moderat, Ellen Allien, vagy Paul Kalkbrenner látványvilágáért felelős Pfadfinderei garantálja majd.Millenáris
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: La Cuisine Crew
összes résztvevő megtekintése

Electronic Beats Festival 2011 Budapest by Telekom @ Millenáris

Az idén májusi teltházas Electronic Beats Live Special Budapest Launch Party után a Millenáris Teátrum nagyobb terében még több táncorientált élő fellépővel október 28-án érkezik az Electronic Beats Festival. Fellép az Apparat Band, a Buraka Som Sistema, az FM Belfast, a Does It Offend You, Yeah? megtámogatva olyan hazai tehetségekkel, mint a Realistic Crew és Crimson! A különleges látványt az Electronic Beats nemzetközi csapata és többek között a Moderat, Ellen Allien, vagy Paul Kalkbrenner látványvilágáért felelős Pfadfinderei garantálja majd.

Apparat Band

Apparat, azaz polgári nevén Sascha Ring a berlini elektronikus zenei élet egyik meghatározó pontja, szorosan a nevéhez fűződik a szintén a német fővárosban működő, 1999-től T.Raumschmiere-vel közösen vezetett Shitkatapult kiadó is. Bár a meglehetősen széles hangzásvilágban mozgó producer a tánctér meghódítását eleinte a techno-vonalon képzelte el, később átevezett a lágy ambient zenék világába. Zenéjében a torzított glitch, a szintetizátoros IDM és a melankolikus popzene élő hangszerekkel vegyített harmonikus keveréke olyan érzelmeket hoz felszínre a hallgatóban, mint a velőkig ható boldog melankólia, vagy a gyönyörű keserédes elvágyódás. Szeptemberben megjelent Apparat “Devil’s Walk” című legújabb lemeze, amit zenekarával élő felállásban fog fő fellépőként bemutatni a budapesti rajongóknak.

Buraka Som Sistema

A Buraka Som Sistema portugál triója 2006-ban alakult, zenéjükben a tradicionális angolai tánczenét, a kuduro stílust építik rá techno és más elektronikus zenei alapokra. A progresszív kuduro projektjük az urbánus tánczene legmélyebb bugyraiban felfedezett zsigeri örömtánc újraértelmezésének igényéből született. Energikus fellépéseik teljesen új fejezetet nyitnak azoknak, akik eddig azt hitték, hogy már táncoltak igazán önfeledten.

FM Belfast

A kicsi, hideg, de annál pozitívabb és életigenlő Izlandról származó FM Belfast elképesztő mennyiségű energiáját talán a forró gejzírekből meríti, de a reykjaviki elektronikus csapat bárhol bukkan fel, ott mindenki táncra perdül. Nem csoda, hogy az eredetileg stúdióprojektként indult zenekar kevéssel a 2005-ös indulása után máris kitört a négy fal közül, hogy a legnagyobb izlandi fesztiválon élőben zenélhessen, a taglétszám három és nyolc között mozog, attól függően, hogy éppen ki bírja az irgalmatlan lendületet.

Does It Offend You, Yeah?

A Does It Offend You, Yeah? egy brit elektro-rock zenekar, akik nem igazán kedvelik a rövid neveket: első lemezükkel, a "You Have No Idea You're Getting Yourself Into"-val robbantak be a köztudatba 2008-ban. Második albumuk nemrég jelent meg, a szintén hosszú című "Don't Say We Didn't Warn You"-t tavasszal nálunk is bemutatták egy önfeledt zúzda keretében. Élő fellépéseiken a felszabadult headbang áll a főszerepben, amit köztudottan az sem zavarhat meg, ha néha a nagy hevületben eltörik egy-egy hangszer.

Realistic Crew

Az absztrakt és experimentális hiphop határán egyensúlyozó hazai üdvöske, a gyakran változó felállású Realistic Crew csapata Vranik Krisztián és Kalotás Csaba köré rendeződik. Tavasszal jelent meg “Blind Musician” című EP-jük, zenéjükben a mély basszusok, lassú ritmusok és szuggesztív vokálok mellett MC Zeek utánozhatatlan megmondása ad egyfajta különös egyveleget, ami egyfajta kísérteties mozifilmhangulatot képes előidézni.

Crimson

Az ikz duó egyik fele, a Lick the Click! sorozat rezidenseként ismertté vált Crimson house, new disco, deephouse, indie és funk zenékkel fogja a lábakban tartani a ritmust.

Cikk és a külföldi fellépők profiljai angolul: http://www.electronicbeats.net/ebfestival2011

NYEREMÉNYJÁTÉK:
http://www.facebook.com/ElectronicBeatsHU?sk=app_278432162182276

KAPUNYITÁS: 20:00

Millenáris Teátrum (Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)

JEGYEK: Már kaphatóak!
Elővételben: 3500 HUF
Helyszínen: 4500 HUF
Jegy infovonal: +36 1 302 2942
Jegyvásárlás online: 
www.ticketportal.hu
Közvetlen link: 
http://bit.ly/o0aQau 


Jegyek kaphatók a Merlinben is:

V. Gerlóczy utca 4., bent az udvarban. 

http:/​/​www.merlinbudapest.org/​

+36 1 317 93 38/107


Figyelem! A helyszín befogadóképessége limitált, melyet a szervezők szigorúan betartanak a kellemes szórakozás érdekében, ezért a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre!

FACEBOOK ESEMÉNYOLDAL:
http://www.facebook.com/event.php?eid=122262767873738


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó