Pulzar

Belépő
Mindenkinek800 Ft

Partyajánló

Digitális rálátás – Exkluzív Meghívásos VJ Verseny @ Millenáris

Fellépők
Dátum 2010. március 13.
Helyszín Millenáris
Stílus House, Chill Out, Nu Jazz, Ambient
Digitális rálátás – Exkluzív Meghívásos VJ VersenyHelyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület Időpont: 22.00Millenáris

Digitális rálátás – Exkluzív Meghívásos VJ Verseny @ Millenáris

Helyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület
Időpont: 22.00

Digitális rálátás Exkluzív Meghívásos VJ Verseny
 
Helyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület
Időpont: 22.00
 
Egy különleges audio-vizuális élmény részese lehet az, aki ellátogat a Millenárisra március 13-án. Magyarország legkülönfélébb VJ-it hívtuk el, hogy egy látványos verseny keretében mérjék össze tudásukat miközben a Zoohacker Remake Orchestra élőben zenél és hozza a legmodernebb dalokat. Három kivetítőn egyszerre hat csapat mutat be egyedi vizuális show-t. A látogatók egyszerre lehetnek részesei hat különböző látványnak, érzésnek és hangulatnak.
Az est folytatása pedig a berlini Jazzanova DJ set by Jürgen von Knoblauch. ahol a csapatok közösen alkotják meg a látványt.
 
A meghívott VJ csapatok:
Kiégő Izzók http://www.kiegoizzok.com/
Urbanizer http://urbanizer.hu/
bpstreet visual http://www.myspace.com/bpstreetvisual
ExLex http:/​/​www.myspace.com/​vjmao
Menzkie http://theroom168.com/
Anarcho VJ http://krulf.blogspot.com/
 
Zsűri:
Nagy András operatőr http://www.imdb.com/name/nm0006941/
Pater Sparrow filmrendező http://www.endandend.com/
VajnaBalázs DJ/VJ http://blyworx.com/
 
 
Zoohacker Remake Orchestra feat. Fábián Juli
 
Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker zenetanár, zenetörténész, zenész, dj és producer. Évek óta az elektronikus zene megszállottja. Pilisi Konráddal, vagy ahogy többen ismerik DJ Konráddal 2004-ben megalapították a The Lushlife Project elnevezésű formációt. A banda a németországi Mole Listening Pearls kiadónál adta ki 2005-ben Budapest Eskimos című albumát, amely nagy sikert ért el az európai lounge szcénában. Szerzeményeik több nívós válogatáslemezre is rákerültek, köztük a Buddha Bar sorozat IX –es  sorszámú CD-jére. Több külföldön már megjelent Lushlife mix mellett, Zoohacker néven készített Timewriter, Karányi, Balkán Fanatik, Budapest Bár, Barabás Lőrinc számokra is remixeket és saját számokat.   
Az est folyamán a dj-producer legújabb vállalkozását mutatja be. Egy zenei válogatást tár elénk…
Hogy miért REMAKE?  Mert nem csupán csak egy dj mixet állított össze, hanem a kiválasztott számokat alkotórészeire bontotta és kiválogatta a szempontjainak megfelelő egységeket. Ezeket újrahangszerelte, zenei alapokká gyúrta és egy új szerkezetű kompozíciót varázsolt belőlük.  Nincsenek műfajbeli határok, a mai elektronikus stílusok színe-java képviselteti magát egy-egy szám erejéig. Ambient, Chill-Out, Lounge, Ethno, Tri-Hop, Nu Jazz, Nu Funk, Post-Rock, Electro, Deep House, Techno és nem kisebb nevek darabjaihoz nyúlt hozzá mint Saint Germain, Parov Stelar, Jazzanova, Tosca, Trentemoller, Kraftwerk, Timo Mass, Groove Armada…
 
Zoohacker – szintetizátorok (Moog, Nord Clavia, Virus Ti), vocoder, doromb, futujara, tilinkó | Fábián Juli – ének | Katona Gergely - rézfúvós hangszerek (piccolo trombita, trombita, szárnykürt, harsona), AKAI EWI, ének | Udvarhelyi Gábor – gitárok | Furák Péter -  billentyűs hangszerek
 
http:/​/​www.lushlifeproject.com/​
http:/​/​www.myspace.com/​zoohacker
 
Jazzanova DJ set by Jürgen von Knoblauch
 
A Jazzanova olyan az egész világon ismert újítók csoportosulása, akik otthonosan mozognak mind a Dancefloor, a NuJazz, a Broken Beat és a modern Folk és Soul zene világában is. Készítettek remixeket többek közt a Masters At Work, a Fat Freddys Drop, a 4Hero vagy Ursula Rucker számára is. Ez a hat berlini DJ olyan különleges vállalkozásokban is részt vesz, melyek keretében a legkülönbözőbb anyagokat keverve egy hamisítatlan Jazzanova stílust hoznak létre olyan művészek számára, mint Lenny Kravitz, Common, Azymuth és Calexico.
 
Az a képességük, hogy különböző stílusokat hozzanak össze és az a roppant erőfeszítésük, amit a kutatásokba, a lehetőségek kiaknázásába vetnek nem csak a nemzetközi zenei közösség széles körében elismert, hanem azt is jelenti, hogy mindig egy lépéssel előrébb járnak. Mindeközben zenéjük teljesen autentikusan cseng akár a Montreux-i Jazz Fesztiválról, akár egy füstös klubról legyen szó. Míg más producerek nyolcféle néven működnek egyszerre, de folyamatosan ugyanazt a stílust hozzák, addig a hat berlini mindig “Jazzanova” marad – egy elismert, előre mutató, mindig kiszámíthatatlan egyvelege a mindenkori stílusoknak.
 
Az estén Jürgen von Knoblauch keveri a zenét.
 
http:/​/​www.jazzanova.com/​
 
Jegyár: 800 Ft

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-09-13] Electronic Beats Festival Budapest 2012
    @ Millenáris

    A tavaly őszi teltházas fesztivál után a Telekom nemzetközi zenei és életmód programja, az Electronic Beats idén ismét nagy durranással készül meglepni a hazai közönséget. Szeptember 13-án újra Electronic Beats Festival Budapesten, a Millenáris Teátrumban.
  • [2011-10-28] Electronic Beats Festival 2011 Budapest by Telekom
    @ Millenáris

    Az idén májusi teltházas Electronic Beats Live Special Budapest Launch Party után a Millenáris Teátrum nagyobb terében még több táncorientált élő fellépővel október 28-án érkezik az Electronic Beats Festival. Fellép az Apparat Band, a Buraka Som Sistema, az FM Belfast, a Does It Offend You, Yeah? megtámogatva olyan hazai tehetségekkel, mint a Realistic Crew és Crimson! A különleges látványt az Electronic Beats nemzetközi csapata és többek között a Moderat, Ellen Allien, vagy Paul Kalkbrenner látványvilágáért felelős Pfadfinderei garantálja majd.
  • [2010-03-20] Cinetrip Switch & Glitch
    @ Millenáris

    A digitális átállás alkalmával a Cinetrip házi látványcsapata, a Skylab a Tele-Vision partihoz hasonlóan egy újabb ideiglenes, amorf, sok tízezernyi pixeles vizuális csatornát létesít. Az eredmény egy hamisítatlan Cinetrip esemény, ahol a vizet képi interferenciák és szuperaktuál DJ-k generálta hangfrekvenciák pótolják.
  • [2010-03-20] Cinetrip Switch and Glitch party
    @ Millenáris

    Novemberben a Magyar Televízió egykori székházában a Tele-vision partin már megtekinthettünk egy 21. századi virtuális Cinetrip tévécsatornát, ahol a 4-es studió falán 120 m2-es LED-installációba ágyazva szórakoztatták DJ-k élőben a tömeget.
  • [2010-03-17] Jojo Mayer's NERVE (CH), Kiégő Izzók
    @ Millenáris

    Az Ideje átállni című kiállítás kísérőrendezvénye
  • [2010-03-12] Bootsie Quartet, Esclin Syndo, DJ Cadik
    @ Millenáris

    Helyszín: Jövő Háza Kiállítás, B épület Időpont: 21.00
  • [2010-03-05] Besorolás Alatt csoport 3D (SK, H) és In.Formation (SK)
    @ Millenáris

    Az Ideje átállni című kiállítás kísérőrendezvénye
  • [2007-07-29] Naga + Beta
    @ Millenáris

    A Milleneáris Placcon minden vasárnap 20:00-24:00-ig Naga és Beta ingyenesen szolgáltatja a legkellemesebb ütemeket!
  • [2007-05-18] „Electro-flamenco” show
    @ Millenáris

    A ’80-as évek elején, Londonban alakult Von Magnet – Flore Magnet (színház) és Phil Von (zene) – életre hívója a különböző művészeti ágak összeolvasztásának vágya volt. Eleinte az aktív és vibráló londoni klubélet főszereplői voltak (1985-1989). Később a brit avant-garde „beszippantotta” őket és ezáltal Észak-Európa kulturális szcénájénak meghatározó előadóivá nőtték ki magukat.
  • [2007-05-18] Von Magnet (F)
    @ Millenáris

    A Night Colours sorozat keretében május 18-án a Von Magnet (F) lenyűgöző "electro-flamenco" showja látható/hallható a Millenárison.
  • [2005-10-22] Chris Carter
    @ Millenáris

    Október 22-én, a Nagy Britmánia nyitó rendezvényén a MINI jut főszerephez. A Felvonulási térről induló MINI Parádé a Millenárison ér véget, ahol Britmánok divatbemutató, a lemezjátszók mögött Chris Carter progressive break mixe, valamint Londont, a világ legszínesebb és legizgalmasabb metropoliszát bemutató videoinstallációk várják a MINI-k sofőrjeit és utasaikat Fabricius és az Addictive TV laptopjairól

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó