Pulzar

Firedog – Noize

Méret 108 MB

Hossz 79:10

Archív partyajánlók

 • [2020-03-14] Sobekin w/ Aera (Innervisions)
   

  The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe. Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
 • [2020-03-13] LÄRM * 6 év * Interstellar Funk B2B Robert Bergman
   

  Hatot vet a kocka, húsztizennégyben ezt ki gondolta volna? Gyertek, és fűzzük át egymáson a karjainkat, lazítsuk fel a finommotoros képességeinket mindkét pult előtt, az italosnál és az italósnál is, utóbbi esetében persze mindenféle más zenei iránytű megmozdulásával is, köszönhetően a holland Rush Hour All Star-tagozat két komoly formátumának. Proszekkó!
 • [2020-01-18] LavaLava ▩ Kristin Velvet
   

  Over the past decade Kristin Velvet’s life has been devoted to music in one way or another - initially as a promoter & DJ in Tokyo, later as the Australian label manager of UK’s Domino Records. Today she is an essential figure of Berlin’s club scene, heading up the tasteful Arms & Legs records - the label from Daniel Steinberg & Nils Ohrmann - which has featured a long line of killer remixes & releases from respected artists including Paul Johnson, 808 State, Nick Holder, Jay Haze, DJ W!LD & Crazy P.
 • [2019-04-26] Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd
   

  ▩ LÄRM ▩ Tanz Global x DD ▩ ▩ Dauwd ▩
 • [2019-03-09] TOM SELECT & TOLO present T+T w/ CINTHIE
   

  Berlin based DJ and producer, Label owner of 803 Crystal Grooves, Beste Modus ,Unison Wax, Beste Freunde and we_r house, Fritz Radio Host, Elevate record store owner and proud parent.
 • [2019-02-23] Éclipse totale ▩ ▩ Maenad Veyl live
   

  Milan-native Thomas Feriero first ventured into electronic music in 2011, after spending his teenage years listening to Slayer and thinking of ways to never work a single day of his life.
 • [2018-12-31] ▩ LÄRM ▩ N Y E ▩
   

  ▩ ▩ ▩ szeretettel várjuk az egész LÄRM FÄMILIÄT és tágabb értelemben vett rokoni köreiket, tagkártyás szabadcsapatainkat és alkalmi táncolóinkat egyaránt, hogy együtt lépjünk bele az első tizenkilences délutánba, pohárcsörgésektől és lábdoboktól ringó fiatal csontjainkkal. ugyanitt: az év legszigortalanabb szettjei csak itt, csak most ▩ ▩ ▩
 • [2018-11-17] LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Ajukaja
   

  Ha Észtország undergroundjában élne egy kraken, ami ezeregy csápjával mindenhova odanyúl, de csakis építő jelleggel, akkor Ajukaja lenne a neve. Egyébként él is, de ember ő: Raul Saaremetsként anyakönyvezték, jelentékeny elindítója Tallin földalatti kulturális rezzenéseinek, dobolt sodró rockzenekarban, indított útjára egy rakás alternatív zenei műsort az észt nemzeti rádióban, és húsz éve üti a helyi Mutant Disco klubestet, nyilván kiadót is igazgat, promóterként a lokál szcénát lendíti előre, DJ-ként pedig saját ezeregyszínű house-nyelvezetét tanítja be az arra fogékonyaknak. A különlegességek szórásában a szupportra ezúttal is a BEACH CLUB BEACH-gondnok, Tanz Global-gazda és Weare Girlsandmathematics-témavezető Tom Select vállalkozott. Let's release the kraken.
 • [2018-09-29] tomszeret ▩ ▩ Pure Colombian w/ Merino (CO)
   

  A Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok ambasszadorja, Tom Select ezúttal kolumbiai tripjének kapcsolatépítéseit kiaknázva hozza el azt az embert, aki nélkül Medellín technószcénája egyszerűen füstté válna. Merino egyszerre levegős, de bilincsként a parkettre szögelő szettjei már a Boiler Roomban is tágra zárt szemeket és levegőbe hajított karokat eredményeztek, ezen a szeptemberi szombaton pedig végre nálunk indít el örvényeket a sötétben.
 • [2018-07-14] LavaLava & Friends / Tolo30
   

  Ismét összetrombitáljuk a cimborákat – ezúttal külföldi fellépő nélkül, de annál emelkedettebb hangulatban egy meglepő meglepetésvendéggel búcsúztatjuk Tolo ifjú éveit – az A38 tetőteraszán (ha törik, ha szakad, ha árad).
 • [2018-07-14] Pool&Beer Jul/14
   

  Válogatott soullal töltött lemezektől egészen a barátságosan forró klubzenékig kanyarog az út az idei harmadik Poolon, aminek a végső kereszteződésében telezöldet kap a relaxált jóhangulat, a jó előre megrendelt napsütés és az olyan kiegészítő szabadfoglalkozások, mint a jóga és a sörrel történő sűrű koccintások. Találkozzunk megint a legrokonszenvesebb dunaparti open air medencés strandon, hogy a naplemente környékén újra felálljunk táncolni!
 • [2018-07-07] Pursuit of acid V ● My house is your house
   

  For the first time ever: PURSUIT OF ACID SPECIAL HOUSE EDITION
 • [2018-07-06] Tomszeret: Klayman & Hi
   

  Tom Select + Klayman + Hi + Duna-part. kell még ezen kívül bármit is mondani? szerintünk nem.
 • [2018-05-05] ▩ tomszeret pres. ▩ ▩ House of Hummus ▩
   

  Tom Selectet itthon sokan jól ismerik a Girls & Mathematics, a Tanz Global és az emlékezetes balatonaligai hajnalok vonzáskörzetéből. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy Berlinben élő expatként ő a legnagyobb hummuszkészítő magyar, akinek kosztját még a Panorama Bar másnaposai is vadul kanalazzák egy neuköllni lemezbolt-étteremben.
 • [2018-05-04] Tom Select + Tolo All Night Long
   

  Budapest két megkerülhetetlen DJ-je egy estére összeáll, hogy felrobbantsák a Valyo Kikötőt. Tom Selectet és Tolot nem kell bemutatni, szeretettel köszöntjük őket a Kikötő első hétvégi programján! Muzsika, tánc, mélyek, magasak!
 • [2018-03-10] Tom Select_All Night Long
  @ Toldi Klub

  A Girls and Mathematics oszlopos tagja, a lassan legendássá váló aligai Beach Club Beach és a csillebérci Cinema Bizarre + a nemrég életre kelt Tanz Global motorja és rezidense. 4 éve volt először (és utoljára) all night longja, szintén a Toldiban. Akkor kihúzta egy wc-zéssel. A mostani kb 6 órás szettjében átfogó zenei utazás várható a downtempo, deep disco, world music, house és techno eklektikus keveredéséből.
 • [2018-02-02] Tom Select presents: Tanz Global \ Jungle People
  @ Toldi Klub

  A sztori még mindig ugyanaz. Bepakoljuk a Toldiba mindegyik trópusi pálmafát, az összes izzadósan heavy világtánczenéket és az egyetlen Tom Select-et amit találunk, hogy aztán hajnalig tartó ős dzsungelláz buliban csúcsosodjon ki minden két lábon járható tánc!
 • [2017-12-16] Contra Mundum x Akkult presents Around The Clock
  @ Corvin Club

  Contra Mundum x Akkult presents AROUND THE CLOCK 24 hours / 19 artists / 3 stages
 • [2017-11-25] ▩ tomszeret ▩ ▩ The Mole ▩
  @ LÄRM

  A felesleges sallangoktól levetkőztetett, mágikusan porciózott loopok kanadai zsiványa Colin de la Plante. Úgy rázza kisujjból a ravaszdi soullal fecskendezett, becsavaró ismétlődéseket, hogy ha nem figyelünk, észre sem vesszük, hogy már egészen más hangtájakra rogyasztgatjuk a térdeinket, mint öt perce.
 • [2017-10-28] ▩ Tanz Global ▩ ▩ Jungle People ▩
  @ LÄRM

  Babonázó növénydzsungellel fonjuk be a klubot (tényleg), mert ami szólni fog, ahhoz a fekete túl fekete, úgyhogy akkor már legyen buján fekete. Ezen az estén poszt-törzsies grúvok vesznek gellert a dobgépekkel edzett indákon, hogy biztonsággal huppanjunk bele elképzelt óriáspapagájok hátán a Föld gyomrába, és random világtájakon pattanjunk ki belőle újra. A Tanz Global utazási irodának hála poggyászbiztosításra szükség nem lesz, a táskát tisztességes lineup pakolja meg.
 • [2017-09-30] ▩ tomszeret ▩ ▩ Manamana ▩
  @ LÄRM

  Két német. Mindkettő zenélt már Tom Select házigazdáskodása mellett. És mindketten a lassú habzású, de végül úgyis elkapó sodrás mellé bökték le a lándzsát: szettjeikben koncentrikus körök módjára gyűrűznek egymásra a hangulatok, sosem hatásvadászva, hanem mindig hátulról simogatva-támadva a vádlikra. Ennyire felnőtt még sosem volt a house! A felnőttséget a TOM'EK duó puhítja fel a reggeli órákban.
 • [2017-07-21] Tom Select presents Tanz Global
  @ Pontoon

  Az egyik legmultikultibb tánczenei sorozat következő állomását a Duna - parton tartjuk ~
 • [2017-07-07] ▩ Tom Select + Charly Delhom ▩ ▩ All Night Long ▩
  @ LÄRM

  Az első Szobabuli vendége újra a fekete dobozban.
 • [2017-07-01] ❚ ❚ ❚ ❚ Cinema Bizarre ❚ ❚ Secret Cinema live ❚ ❚ ❚ ❚
  @ Csillebérc Szabadidő- és Ifjúsági Központ

  Cinema Bizarre Classic X Secret Cinema live
 • [2017-05-27] ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ tomszeret ▩ ▩ Tevo Howard live ▩
 • [2017-05-26] Petanqueboys oo o •oo o
  @ LÄRM

  Sziasztok! 1 év után összegyűlünk megint egy dunaparti golyódobálásra. Helyszín a Lánchíd északi lábánál tavaly nyílt Pontoon, és a körülötte fekvő gyönyörű, kavicsos dunapart. Délutántól lehet már sportolni, hozzatok petanque-ot, aztán az éjszakába menően pedig jön a megérdemelt talpmozgatás.
 • [2017-04-08] ▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩
  @ LÄRM

  Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.
 • [2017-01-21] ▩ tomszeret ▩ ▩ Polo ▩
  @ LÄRM

  Polo a berántós típusú dj. Megcsavar, rád dobol, összepulzál, néha mélyre megy, néha kacsakőként szökell a felszínen, szeret meglepni, de többnyire mindent a legjobb pillanatban tesz. Mindezt a németországi KANN lemezkiadó képviseletében. Illetve a tomszeret széria ernyője alatt, amiről pedig jól tudjuk, hogy a nem rövid szettek utaztatós audiokönyvtárát telepíti be a klubba. Mert állítólag hasznos dolog olvasni a lábdobok között!
 • [2017-01-01] 100% AFTER 2016
  @ Fogas Ház

  Nem kétséges, hogy a város afterében lesz részünk Szilveszter másnapján a Fogas komplexumban. Kicsit átlényegítjük a Fogast ezen a reggelen. Kibővített szuper martin hangcucc, speckó vizuál, rengeteg kedveskedés, valamint a város számunkra legkedvesebb dj-i és szervezői, akik úgy döntöttek, hogy velünk reggeleznek. A háztól a Lärm-ig bejárjuk a teljes hazai techno érzésvilágot, a boldog ölelkezéstől a veretésen át a sötétben elmélkedésig 2016-ról…A kertben pedig lehet bukfencezni és jógázni csak meg ne fázzatok.
 • [2016-12-31] 100% Budapest NYE 2016-17
  @ Akvárium Klub

  2016 utolsó napján egy tető alá hozzuk a város legnagyobb lélegzetvételű össznépi hangfaltesztjét! Lesz sok aktuális pop, még több és aktuálisabb táncolható elektronika, folyni fog a konfetti és szállni fog a pezsgő, és mindenki akkora élménypakolást kap, hogy másnap már semmire ne emlékezzen - hanem tiszta lappal és zsongó fejjel induljon neki húsztizenhétnek. A feelgoodról, ahogyan az előző 100% szilvesztereken, úgy most is Budapest patinás ízlésű zenészei és dj-i gondoskodnak!

Biográfiák

 • 1000names

  A két Berlinben élő bolgár producer, Casio Blaster és 99 Mistakes a mai szófiai és bulgáriai elektronikus szcéna kulcsfontosságú szereplője és éllovasa, akik nemzetközi viszonylatban a broken beat és az instrumentális hiphop nagy tiszteletnek örvendő formációját alkotják, melynek neve: 1000 Names.
 • Firedog

 • Mav

  Mischa Van De Bilt, más néven Mav, 1979. március 4-én s zületett egy kis belga városban, Lokerenben.
 • Sve-tec

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó