Pulzar

Party

Party helye Budapest, A38
Készült 2012. január 20.

COOPERATION w/ The Prototypes

Kapcsolódó cikkek

  • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

    Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
  • CrossNineTroll interjú

    CrossNineTroll? Vajon mit is jelent ez? Egy viszonylag frissnek számító társulást két, már jól ismert hazai lemezlovas között. Hozzávalók: 1 rész Collins, azaz Némethy Gábor, és 1 rész Nigel Snorter, azaz Tóth Norbert. Egyikük sem ma kezdte már a pályafutását, és igen sok mindent letettek az évek során az elektronikus zene asztalára. Gábor nevéhez kapcsolhatjuk többek között a 2009-ben alapított Groovejack Studio-t, és a 2003-tól közelmúltig futó Collins & Behnam formációt. Emellett több hazai lemezlovas produceri munkáiban is részt vállalt. Ha pedig Norbit nézzük talán sokak fejében rögtön a Hairy és az I Love Deep csapat ugrik be, és persze a mendei Club Prince. Továbbá jelen volt a Pulzar megalakulásánál, évekig vezette a rádióműsort. Nos, nézzük mit is mondtak nekünk a srácok az új projektjükről.
  • Szezonzáró hétvége a Coke Clubban

    Változatos DJ programok és egyedi zenei ínyencségek tartják meg a Coke Club lendületét az utolsó hétre is. A hip-hop, R’n B, techno és house DJ-k mellett a ZUP, azaz a Záhonyi Unplugged Projekt is megadja a kellő hangulatot a mezítlábas táncoláshoz a fehér homokban, a Balaton partján.
  • CrossNineTroll

    A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.
  • Nyerj jegyet!

    Nyerj jegyet a legnagyobb DNB Szilveszterre!

Party stílusa

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.
  • Jungle

    A jungle egy zenei stílus, mely egyesíti magában a breakbeat hardcore, a techno, a rare groove és reggae vonásait. A drum and bass-re némiképp hasonlít. Manapság már oldskool jungle néven is emlegetik.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó