Pulzar

Cikk

CrossNineTroll

Létrehozva 2011-07-28
Stílus Tech-house, House
  0,00

CrossNineTroll

A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.

A srácok nem szorulnak külön bemutatásra egy, a szcénaberkeiben kicsit is ismerősen mozgó partihuligán számára.

Collins Gabink hosszú évek kemény munkájával, sosem lankadó lelkesedéssel és persze vele született tehetségével küzdötte fel magát Magyarország legismertebb és legkeresettebb lemezlovasai és producerjei közé. Collins a Collins & Behnam duó 2003-as megalakulásával robbant be a köztudatba és neve pillanatok alatt a minőségi szórakozás és hajnalhasadtáig tánctéren vigyorgás biztos garanciává vált.


Nigel Snorter szintén egészen ifjúkorától a zene bűvöletében élt. Még 14 sem volt, de már aktívan kivette a részét az iskolarádió munkálataiból és szorgosan serénykedett a sulibulik keverőpultja mögött is. Később saját szervezésű bulikkal indította be karrierjét. Jelen volt a Pulzar megalapításánál, majd évekig dolgozott a rádiónál. 2006-tól a legendás Club Prince rezidenseként tevékenykedik, de oszlopos tagja a Hariy és az I Love Deep legénységének is.

A két örökifjú house-huszár közös produkciója több, mint ígéretes. A fiúk már most gyanúsan sok időt töltenek a hírhedt Groovejack Studióban, és javában dolgoznak első közös EP-jükön. A igényes, letisztult hangzásvilágú house- és tech-house műfajaiban utazó duó a napokban írt alá szerződést egy angol kiadónál. Nevük egyelőre legyen meglepetés, előljáróban talán annyit, hogy olyan művészek alkotásai láttak náluk napvilágot, mint Agaric, Bearweasel, Ekkohaus, Franco Cinelli, Okain vagy Ray Okpara. 2012 elején három zenével rukkol elő a CrossNinteTroll, valamint egy Acumen remix is helyet kap majd a digitál és bakelit formátumban egyaránt megjelenő lemezen. Kíváncsian várjuk!

Bővebb infók, zenék:

www.facebook.com/​crossninetroll
www.soundcloud.com/crossninetroll

Martinez - The Paradigm Shift (CrossNineTroll's El Shepherd rmx) Preview (Unreleased) by CrossNineTroll


Írta: Qeis Leila

Még több Friss

 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.
 • Cercle invites HOSH

  Január elején a mexico-i Centro Ceremonial Otomí-ból jelentkező Cercle feburár közepére Indiát tűzte ki úti céljául.
 • Mutasd meg a zenédet a friss Grammy-díjas Steve Dubnak a DEX-en!

  Március 2-3. között a Budapest Music Centerben te is megmutathatod a zenédet a vasárnap este frissen Grammy-t nyert producernek, Steve Dubnak, hiszen többek között ő is részt vesz a DEX Songwriting Expo-n, sőt mi több, listening session keretében segíti majd a dalszerzőket a legaktuálisabb iránymutatásokkal. Budapest harmadjára is a dalszerzés fővárosa lesz - hamarosan indul a DEX!
 • 2020-ban is izgalmasan alakul a Cinema Hall eseménynaptára

  Az elektronikával feszített mozivászonra már legalább 8 programot fel tudunk vetíteni.
 • Cercle invites Mind Against

  Legutóbb a francia hegyvidéki Peyresourde Balestas repülőterről (Altiport de Peyresourde-Balestas) jelentkező Cercle, az újév elején Mexicoba települ ki, ahol nem más, mint a Mind Against duó fogja pörgetni a lemezeket.
 • Mozgalmas év végével búcsúzik 2019-től a Cinema Hall

  Az év utolsó 5 napjára színes programsorozat került összeállításra. Ha egy évet ki kéne emelni az idén már 9 éves Cinema Hall történetéből, akkor az biztos, hogy a 2019-es év lenne.
 • 2020-ban is lesznek koncertek a Balaton közepén

  Idén már hónapokkal előre elfogyott az összes jegy a kompkoncertekre, de szerencsére a MOL Nagyon Balaton keretében többször is lehet majd jövőre a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban már biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow, de további koncertek is várhatók.
 • Cercle invites Kevin de Vries

  A nem mindennapi helyszínekre szervezett eseményeiről jól ismert Cercle, december 16-án ismét egy érdekes színtéren tűnik majd fel, ezúttal Kevin de Vries kíséretében.
 • Budapest a föld alatt – elkészült Belocca első videoklipje

  A Budapest Underground a 4-es Metro vonaláról köszön vissza ránk.
 • Ismét a Sziget lett a legjobb külföldi fesztivál a UK Festival Awardson

  Csütörtök éjszaka adták át az Egyesült Királyság legjobb fesztiváljait minősítő UK Festival Awards díjait, ahol egy külön kategóriában a legjobb Anglián kívüli fesztivált is megválasztották. A "Best Overseas Festival", azaz a legjobb külföldi fesztivál kategóriában idén is a Sziget vitte el a pálmát.

Ajánlott videók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó