Pulzar

Cikk

CrossNineTroll

Létrehozva 2011-07-28
Stílus Tech-house, House
  0,00

CrossNineTroll

A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.

A srácok nem szorulnak külön bemutatásra egy, a szcénaberkeiben kicsit is ismerősen mozgó partihuligán számára.

Collins Gabink hosszú évek kemény munkájával, sosem lankadó lelkesedéssel és persze vele született tehetségével küzdötte fel magát Magyarország legismertebb és legkeresettebb lemezlovasai és producerjei közé. Collins a Collins & Behnam duó 2003-as megalakulásával robbant be a köztudatba és neve pillanatok alatt a minőségi szórakozás és hajnalhasadtáig tánctéren vigyorgás biztos garanciává vált.


Nigel Snorter szintén egészen ifjúkorától a zene bűvöletében élt. Még 14 sem volt, de már aktívan kivette a részét az iskolarádió munkálataiból és szorgosan serénykedett a sulibulik keverőpultja mögött is. Később saját szervezésű bulikkal indította be karrierjét. Jelen volt a Pulzar megalapításánál, majd évekig dolgozott a rádiónál. 2006-tól a legendás Club Prince rezidenseként tevékenykedik, de oszlopos tagja a Hariy és az I Love Deep legénységének is.

A két örökifjú house-huszár közös produkciója több, mint ígéretes. A fiúk már most gyanúsan sok időt töltenek a hírhedt Groovejack Studióban, és javában dolgoznak első közös EP-jükön. A igényes, letisztult hangzásvilágú house- és tech-house műfajaiban utazó duó a napokban írt alá szerződést egy angol kiadónál. Nevük egyelőre legyen meglepetés, előljáróban talán annyit, hogy olyan művészek alkotásai láttak náluk napvilágot, mint Agaric, Bearweasel, Ekkohaus, Franco Cinelli, Okain vagy Ray Okpara. 2012 elején három zenével rukkol elő a CrossNinteTroll, valamint egy Acumen remix is helyet kap majd a digitál és bakelit formátumban egyaránt megjelenő lemezen. Kíváncsian várjuk!

Bővebb infók, zenék:

www.facebook.com/​crossninetroll
www.soundcloud.com/crossninetroll

Martinez - The Paradigm Shift (CrossNineTroll's El Shepherd rmx) Preview (Unreleased) by CrossNineTroll


Írta: Qeis Leila

Még több Friss

 • Végre itt a buli: beindul a Plázs Siófok!

  Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a Plázson tavaly felépült Arénában már hétvégétől beindul az élet. Június 26-án elstartol az idei Metzker Viktória & Friends sorozat, másnap, szombaton pedig Sterbinszky és Mynea szórakoztatja a nagyérdeműt. Egyelőre a bulikban a Plázson is csak limitált számban fogadják a látogatókat, ezért nem árt mihamarabb beszerezni a jegyeket!
 • Nyit a Dürer Öböl a Lupán

  Budapest kultikus szórakozóhelye, a Dürer lett a névadója a Lupa-tó eddig Öböl Strand néven ismert részének. A közönség tavaly már megismerkedhetett a Dürer Öböl „tesztverziójával", ám idén a teljes partszakasz vendéglátását és programszervezését átvállalta a Dürer.
 • Cabrio stílusban nyit a balatonfüredi SunCity!

  Június 6-án ingyenesen nyitja meg teraszait Balatonfüred legnagyobb szórakozóhely komplexuma, a SunCity. Balatoni naplementével, koktélokkal, ínycsiklandó falatokkal és két sztár dj-vel, Yaminával és Metzker Vikivel indul a nyár!
 • Pünkösdtől nyit a Plázs Siófok

  A pünkösdi hétvégén, május 29-én megnyílik a nagyközönség előtt a siófoki Nagystrand és természetesen a nyári Balaton-parti ellazulás epicentruma, a Plázs is. Bár a nagykoncertek még váratnak magukra, a hófehér homokos parton a napozástól, az aktív vízparti sportokon át a balatoni fürdőzésig számos lehetőséget nyújt a helyszín, természetesen a minőségi vendéglátóhelyekkel, változatos kínálattal, a hekktől a koktélokig.
 • Két hónap után véget ér a Maradj Otthon! fesztivál!

  Több mint két hónappal az indulása után ér véget a világ minden bizonnyal leghosszabb, és egyben egyetlen virtuális fesztiválja, a Maradj Otthon! Fesztivál.
 • Zenék közös nevezőn: a Telekom Electronic Beats keresi a legjobb zenéket, amik az otthonmaradás alatt készültek

  A beküldött számokból pedig válogatás készül, nem is egy, hanem rögtön három.
 • Beszélgetés-sorozatot indít a MOL Nagyon Balaton

  Mi lesz a nyárral? Mi lesz a Balatonnal? Lesz-e lehetőségünk idén a klasszikus balatoni nyaralásra? - Ilyen és ehhez hasonló témaköröket körbejárva jelentkezik hetente a MOL Nagyon Balaton beszélgetés-sorozata. A házigazdák hétről-hétre más-más balatoni események főszervezői, a meghívott vendégek pedig ismert balatoni személyek, művészek, turisztikai szakemberek.
 • Nyílt levél 32 hazai klub, szervező és fesztivál összefogásában

  Kedves koncertre járók! Az alábbiakban egy nyílt levelet olvashattok, amely a hazai élőzenei helyszínek, fesztiválok, koncertszervezők összefogásának eredményeként született meg.
 • Billie Eilish Podcast - Telekom Electronic Beats

  “ÉLETEM NAGYON FONTOS IDŐSZAKÁT ÉLEM”; - MONDTA BILLIE EILISH A TELEKOM ELECTRONIC BEATSNEK ADOTT EXKLUZIV PODCAST INTERJÚBAN, TÖBBEK KÖZT ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY MIKÉNT BIRKÓZIK MEG AZ EGYMÁSTÓL VALÓ TÁVOLSÁGTARTÁSSAL ÉS A KÖZÖSSÉGI MÉDIA HASZNÁLATÁVAL JÁRÓ FELELŐSSÉGGEL
 • Cercle invites ZHU

  Az elmúlt héten Indiából, a gyönyörűséges Jai Vilas Palotából jelentkező Cercle, március 2-án egy újabb lenyűgöző helyszínre települ ki.

Ajánlott videók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó