Pulzar

Művész

Collins aka Snilloc

Collins aka Snilloc

 

Archív partyajánlók

 • [2019-02-15] Premier Club opening
  @ Premier Club

  2019 február 15-én megnyitja kapuit Budapest legnagyobb underground intézménye a Premier Club, mely 2600 négyzetméteren, 3 teremmel, 2 mozival, kávézóval és egy hatalmas panorámás tetőterasszal szolgálja ki minden zeneileg (és egyéb téren) tudatos szórakazó igényét.
 • [2018-06-23] Rattus w/ Pirupa + Bono Goldbaum
  @ Corvin Club

  Hihetetlen szezon van mögöttünk! Pan-Pot, Monika Kruse, Amelie Lens, Gregor Tresher, Miguel Bastida, Pig&Dan... szép névsor! Viszont itt az ideje szép lassan belecsúszni a nyárba, amihez jobb cinkost nem is találhatnánk az olasz Pirupa-nál. Feszes, ám grooveos zenéi kellőképpen ütemesek, tökéletes recept a napsütésben patkánykodáshoz.
 • [2017-10-28] Rattus 1st birthday w/ Miguel Bastida (ES)
  @ Corvin Club

  Egy éve volt az első patkányszeánszunk Miguel Bastida főszereplésével és ezt megünnepelendő visszahívtuk a hispán gengsztert egy igazán őrült megmenésre a Corvin Club-ba!
 • [2017-07-14] Rattus w/ Gregor Tresher (DE)
  @ Corvin Club

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat a sötét, aljas tech-house zenéknek szentelve. Tovább folytatjuk Corvin Club-os menetelésünket, ezúttal Gregor Tresher főszereplésével.
 • [2017-02-03] Rattus w/ Stefano Noferini (IT)
  @ A38

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas és sötét gengszter zenékre fókuszálva. Harmadik bulinkra egy igazi nagyágyút okosítottunk az olasz Stefano Noferini személyében, aki nem csak a tech-house egyik keresztapja, de mind a mai napig a színtér egyik legjelentősebb alakja és nem csak DJ-ként, hanem a Deeperfect kiadó fejeként is, ahol mintegy 200 toplistás kiadvány jelent meg a világ vezető előadóitól és a Beatport a legjobb eladási statisztikákat felmutató labelek között van. A karrierjét a 70-es évek végén kezdő (!) Stefano zenei rálátása kivételesnek mondható. Ezt bizonyítja a heti rendszerességgel jelentkező Club Edition elnevezésű rádióműsora is, ami már 223-ik adásnál tart és világ szerte több, mint 150 csatornán közvetítik.
 • [2016-11-11] Bónusz Electronic Music Festival 2016
  @ HUNGEXPO

  2016. november 11-én kerül megrendezésre Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely a budapesti Hungexpo-n négy helyszínen, közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából.
 • [2016-09-17] Cruisin after
  @ VOLT Lokál

  Underwater house & the Kraken Szeptember 17-án a a VOLT MUSIC BAR-ban folytatódik a Cruisin!
 • [2016-08-20] ★ Contra Mundum: Around The Clock ★
  @ Corvin Club

  Újabb 24 órás brutalitásra vetemedünk a nyár legforróbb, egyben legizgalmasabb hónapjában. A májusi bomba parti után most újra belecsapunk, és kicsiny országunk nemzeti ünnepén mi sem leszünk restek ünnepelni, ugyanis augusztus 20-án újra „hosszúzunk” a Corvinon.
 • [2016-07-23] Cruisin 0723
  @ Európa Hajó

  A nyár utolsó Cruisinja indul július 23-án! Az elmúlt két alkalommal felejthetetlen emlékekkel tértünk vissza a távoli vizekről, de újra kifutunk, mert van még mit felfedezni! A messzi nyugatról érkezik Renatoo, aki a BMB! közönségét kíséri mindig táncba és most első alkalommal a dunai hajósokat. 1 év után Snillocot is újra köszönthetjük a fedélzeten, ami bizony a fergeteges táncot jelenti majd! A szombat délután pedig csak úgy lehet teljes, ha a hanghullámokat Yvel & Tristan és James Grow korbácsolja majd fel! Várunk tehát a nyár utolsó nagy kalandján, ami nem az Európa hajó fedélzetén ér majd véget!
 • [2016-07-06] Balaton Sound 2016
  @ Zamárdi

  Tizedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard Balaton Sound 2016. július 6 - 10. között.
 • [2016-06-11] Cruisin after
  @ VOLT Lokál

  Június 11-én a VOLT Music Barban folytatódik CRUISIN a város szívében!
 • [2016-06-09] ★ Megment w/ Christian Cardwell at Corvin Room ★
  @ Corvin Club

  Csütörtök esténként ismét élettel teli a Corvin DJ pultja, hiszen Christian Cardwell és Snilloc közös mentőakciója jelentkezik. Az eddigiektől eltérően az estét a felújított Corvin Roomban tartjuk meg! Az új hangrendszerrel, megpimpelt vizuállal és sokkal jobb szellőzéssel szerelt teremben a szórakozásotok kényelmesebb lesz!
 • [2016-05-05] ★ MEGMENT ★
  @ Corvin Club

  Csütörtök esténként ismét élettel teli a Corvin Bar DJ pultja, hiszen Christian Cardwell és Snilloc közös mentőakciója jelentkezik. A house MEGMENT az unalmas csütörtök estéktől.
 • [2016-04-21] ★ MEGMENT ★
  @ Corvin Club

  MEGMENT-ünk az unalmas csütörtök estéktől! Április 21-től ugyanis Snilloc és Christian Cardwell közös párosa, MEGMENT néven indítja útjára legújabb hétköznapi sorozatát. A duó minden csütörtök este, a Corvin Bar-ból jelentkezik majd, ahol a mentőakcióhoz rendszeresen hívnak hazai és külföldi segítséget is.
 • [2016-04-08] Hi!Fly B2B at Aether
  @ AETHER

  Négykezes kézműves héthátas hájfláj. A legnagyobbak egyikeit hívtuk segítségül áprilisra, hogy kicsit felhúzzanak minket a tél alatt jelentősen túladagolt dípből. A méltán neves Snilloc James Grow-t támogatja szakemberi technikus darabokkal (és vodkával), Yvel & Tristan Add2Basket kollégával emeli a kezeket a kosár fölé, Sobek párja pedig Subotage lesz, hogy a krokodilok és a vidrák is jóllakhassanak.
 • [2015-11-21] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015
  @ HUNGEXPO

  2015. november 21-én kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez.
 • [2015-09-12] VOID Audio Hungary pres. SOUN Records FREE TRACK
  @ PRLMNT

  Szeptember 12-én egy különleges hely különleges nyitó bulija veszi kezdetét Budapest felett, mégpedig a VOID Audio Hungary és a SOUN Records által prezentált Free Track.
 • [2015-08-12] HouseTető
  @ Corvintető, Budapest

  Kis-szombat a város felett, avagy munka utáni lazulás a nyári napnak alkonyulatánál szerda és péntek délutánonként a Corvintető teraszán.
 • [2015-07-25] CRUISIN Daytime Open Air River Dance
  @ Európa Hajó

  Hello Cruiserek! Július 25-én ötödik alkalommal hajózunk ki, de ezúttal egy kicsit távolabb merészkedünk a Dunán felfelé, és meg sem állunk Visegrádig. Ott is csak azért, hogy megcsodáljuk a lenyugvó Napot a hegyek ölelésében. Az új helyszínekkel bővülő panorámavetítést az Európa hajó teraszáról és fedett keringőjéről lesz lehetőség élvezni önfeledt bulizás és hajózás közben. Ez alkalommal már 14:00-kor felszedjük a horgonyt és vesszük az irányt egyenesen észak felé, a visszaérkezés 23:00 körül várható.
 • [2015-05-30] HouseTető Special
  @ Corvintető, Budapest

  Kellemes, nyári délutáni pezsgés Budapest legnagyobb teraszán, ahol szabad a tér, szabad az érzés és szabad a tánc!
 • [2015-05-16] Contra Mundum: Around the Clock Birthday Edition
  @ Corvin Club

  Napra pontosan egy évre az első szülinapi Contra Mundum maraton után itt a második életévünk kezdetét ünneplő esemény!
 • [2015-05-06] HouseTető
  @ Corvintető, Budapest

  Kis-szombat a város felett, avagy munka utáni lazulás a nyári napnak alkonyulatánál szerda és péntek délutánonként a Corvintető teraszán. Kora esti stresszoldás, vonalkád leolvasás és kultúrhouse - above the city.
 • [2015-05-02] CultUs
  @ Corvintető, Budapest

  A hosszú téli szezon után, vigalmi negyedünk kedvelt teraszán május 2-án a friss tavaszi napsütésben túráztatjuk magunkat. Fülkostoló tudatos szelekciók különböző évjárataiból, avagy variációk egy érzésre. A tőkék diszkóval oltva, jegyedet kérd szó nélkül, vagy szódával! Gyere nézd meg, hogy a Tetőnek van e még fedele!
 • [2015-04-18] CultUs
  @ Corvintető, Budapest

  2015 tavaszán egy csapatnyi hasonló gondolkodású szervező, és néhány jól ismert DJ/Producer úgy gondolta, hogy lényegénél ragadja meg azt a kultuszt, amely oly sok embert mozgat meg a világban, s vonzza be őket a klubokba. E lényeg pedig a közösségi élmény, amit az elektronikus zene kezdetektől fogva magában hordoz.
 • [2015-02-13] RAW XV
  @ VOLT Lokál

  Újra péntek 13!! Para. Erre a napra elhívtuk a 2 legrettegettebb véreskezű lemezlovast Snillocot és Dj Sobeket, hogy leszámoljanak veletek.
 • [2014-12-31] 100% Budapest Szilveszter
  @ Akvárium Klub

  A belváros gigantikus, háromtermes újév-köszöntő partija ismét a budapesti underground éjszakai élet szereplőinek összefogásával áll össze. A rendezvény házigazdája pedig a 2015-ben 10. jubileumi évét ünneplő NVC csapat. A rengeteg előadót tömörítő ünnepi line-up – amiben meglepetésként egy berlini kedvencünket is elrejtettük – rögtön három termet is megtölt, amik külön-külön is kifejezetten színes programot kínálnak.
 • [2014-12-27] Keep on Groovin' - Satoshi Tomiie
  @ Akvárium Klub

  Az év utolsó szombatját mi más koronázhatná meg méltóképpen, mint a Keep on Groovin' programja, ahol nem mellesleg a kedvenc japán-amerikai dj producerünk, a méltán világhírű Satoshi Tomiie is hódolatát teszi az Akvárium Klub emelvényén. A SAW.RECORDINGS atya mellett a magyar underground szcéna két kiemelkedő alakja Snilloc, és Khristian K pakolgatja a lemezeket.
 • [2014-09-12] CrazeeRotation & Mariposas & Bedroom pres. End of Summer
  @ Művész Café & Lounge

  Búcsúzunk a nyártól és a fesztivál szezontól a nemrég megnyílt impozáns, modern margitszigeti ZIPPP CLUB-ban. Ahol ezen az estén 2 színpadon állnak lemezjátszó mögé a DEEP'N FREAK, BEDROOM, FUSION, MARIPOSAS, 8BIT, TAKE A BREAK és a CRAZEEROTATION előadói.
 • [2014-07-10] HUNGARIAN DJFESTIVAL HALFŐZŐFESZT 2014
  @ Petőfi-Sziget - Baja

  A 19. Bajai Halfőző Fesztivál egyetlen és hivatalos éjszakai programja a Petőfi-sziget dj-sátrában!
 • [2014-07-05] Go with the Flow
  @ Track Terrace

  07/05 Go with the Flow

Kapcsolódó cikkek

 • SNILLOC: „A legfontosabb dolog a kitartás”

  Hazánk egyik produceri büszkeségét, Snillocot faggatták ki az Elektra klubest szervezői, csehországi fellépése előtt. Gábort korábban a Collins & Behnam duóból ismerhetjük sokan, de Snillocként is olyan neves lemezlovasok rendszeres támogatását élvezi manapság, mint Loco Dice, Marco Carola, Oliver Koletzki vagy Hot Since 82. Gabi nem először zenélt e neves külföldi rendezvényen, de az interjúban a kezdő producereknek is adott pár értékes tanácsot. Kellemes olvasást!
 • CrossNineTroll interjú

  CrossNineTroll? Vajon mit is jelent ez? Egy viszonylag frissnek számító társulást két, már jól ismert hazai lemezlovas között. Hozzávalók: 1 rész Collins, azaz Némethy Gábor, és 1 rész Nigel Snorter, azaz Tóth Norbert. Egyikük sem ma kezdte már a pályafutását, és igen sok mindent letettek az évek során az elektronikus zene asztalára. Gábor nevéhez kapcsolhatjuk többek között a 2009-ben alapított Groovejack Studio-t, és a 2003-tól közelmúltig futó Collins & Behnam formációt. Emellett több hazai lemezlovas produceri munkáiban is részt vállalt. Ha pedig Norbit nézzük talán sokak fejében rögtön a Hairy és az I Love Deep csapat ugrik be, és persze a mendei Club Prince. Továbbá jelen volt a Pulzar megalakulásánál, évekig vezette a rádióműsort. Nos, nézzük mit is mondtak nekünk a srácok az új projektjükről.
 • Szezonzáró hétvége a Coke Clubban

  Változatos DJ programok és egyedi zenei ínyencségek tartják meg a Coke Club lendületét az utolsó hétre is. A hip-hop, R’n B, techno és house DJ-k mellett a ZUP, azaz a Záhonyi Unplugged Projekt is megadja a kellő hangulatot a mezítlábas táncoláshoz a fehér homokban, a Balaton partján.
 • CrossNineTroll

  A 2011-es év kellemes meglepetéssel szolgált az elektronikus zene rajongóinak. Két szívünkhöz igen közel álló lemezlovas-producer, Collins és NigelSnorter döntött úgy, hogy tehetségüket közös útra terelik, sokat ígérő színfolttal gazdagítva így a itthoni felhozatalt.

Zenei stílusok

 • Minimal Techno

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Ajánlott letöltések

 • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

   Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine
 • [2004-01-20] 2003.05.09. Beszélgetés #3

  23 perc, 14 Mb

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó