Pulzar

Művész

Skiz

Skiz

1980-ban született Budapesten. 16 éves kora óta gyűjti megszállottan a fekete korongokat.

Eleinte az acid és a house vonal állt érdeklődése középpontjában, majd a ’95-ös első hazai Maydaynek, valamint a Fáklya Klub és a Törökbálinti Katlan Partyknak köszönhetően a technora illetve a techhouse-ra irányult figyelme. 16 évesen dj társával (Flieg Andrással) együtt elindult az Underground Records által rendezett bedroom dj versenyen, melyen párosuk dobogós helyezést ért el, így meghívást kaptak a Tilos Rádió péntek esténkénti műsorába. Több ízben vendégeskedtek a stúdióban, ahol a házigazda Tommyboy mellett alkalmuk nyílt az akkor félistenként tisztelt holland sztárdj-vel, Misjah-val is együtt zenélni.

Az idő múlásával zenei ízlése is változott, a techno helyét fokozatosan a minimal és a deephouse stílus vette át, mely mind a mai napig a legkedvesebb stílus maradt számára. ’98-tól a Deepimpression megalakulásáig kisebb zártkörű partikon (pl. Sulla Balázs baracskai partyjai), nagyobb volumenű underground megmozdulásokon (Gizella Malom), illegális bulikon (pomázi erdő, vagy János hegyi kilátós partyk) és a 2002-es Budapest Parádén egyaránt megfordult és a hazai földalatti vonal számos tagjával (Budaival, Palotaival, Cadikkal, Nagaval és Dandyvel) játszhatott együtt. 

2003-ban egy évnyi hallgatás után létrehozta a Deepimpression név alatt futó önnálló ’deephouse café’ estjét, mely minden szerdán az UpSideDown Caféban került megrendezésre. Ennek folytatásaként az ugyanezen a néven futó partysorozat is elindult, mely baráti ’házibuliból’ nőtte ki magát a hazai underground progressive partyk egyik elismert zászlóvivőjévé, és amely a mai napig is a budapesti elektronikus partyélet üde színfoltja maradt.

Skiz 2005 őszén a Candy!Budapest partik rendszeres warm up dj-je lett, ahol Dandy-vel, Moonline-nal és Shootie-val játszott együtt rendszeresen, majd ezt követően közel egy éven keresztül a hazai exclusive partysorozat rezidens dj-e lett. 2006 tavaszától az ilovedeep estek warm up dj szerepét is betöltötte és olyan nevekkel játszhatott együtt, mint a zenei példaképeként aposztrofált The Timewriter, Terry Lee Brown Jr, vagy David Alvarado…

Archív partyajánlók

 • [2024-04-30] City Takeover x Bladerunnaz: DUB FX & LONDON ELEKTRICITY
  @ Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

  A 25. évét ünneplő Bladerunnaz és a City Takeover egy különleges eseménnyel készül április 30-án a Városligeti Műjégpályán.
 • [2024-04-27] Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA
  @ Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

  Cinema Hall & CityTakeover present MARCO CAROLA # Cinematiné XXL # Day&Night Party- Városliget Party Aréna & Cinema Hall
 • [2017-07-15] 360Bar presents: "Secret Garden" Day Time Party
  @ 360 Bár, Budapest

  Hagyd magad mögött a forró várost, és költözz be a a 360Bár titkos oázisába!
 • [2015-07-24] SUN+FUN
   

  Gozsdu Sky Terrace presents: SUN+FUN
 • [2014-12-31] NOMURI NEW YEAR'S EVE
  @ NOMURI

  Az első szilveszteri buli a NOMURI-ban!
 • [2014-11-07] STANDARD DISCO #3
   

  Az Andrássy úton legendássá vált My Day is Friday bulik folytatásaként elindítjuk új sorozatunkat, a Standard Disco-t.
 • [2014-08-30] Deepimpression 10 éves születésnap
  @ Frankhegy Vadászház

  Ezt is megértük...és nem is akárhogyan, ha visszagondolunk arra a számtalan emlékezetes átbulizott éjszakára, az első frankhegyi buliktól kezdve, a szúnyog szigeti partyn át a délegyházi tó partjáig - nem beszélve az orebici lakatlan szigetes partyról, vagy a görögországi Babilon beachről... és még sorolhatnánk sokáig. Ezt a hosszú tartalmas időszakot szeretnénk együtt megünnepelni Veletek egy olyan ikonikus helyszínen, ahonnan indultunk és ahová 10 év után újra visszatérünk: A FRANKHEGYI VADÁSZHÁZ kertjében.
 • [2014-08-23] NOMURI PIKNIK x VITUKI STRAND 2.0
  @ Vituki strand

  Az augusztus 9-i NOMURI PIKNIK 2. felvonása, ahol a muri ismét kivonul a szabadba, a Vituki uszoda-ba, hogy megint egy fergetesges nappal és éjszakai tartó, medencés minifesztivált szervezzen!
 • [2014-08-09] NOMURI Piknik
   

  A muri augusztus 9-én egy napra elhagyja az 5. kerületet és a szabadba költözik, hogy egy igazi, régóta várt, egész napos és éjszakás medencés bulit szervezzen.
 • [2014-07-25] URIMURI 2nd BIRTHDAY PARTY
  @ NOMURI

  Az elmúlt két évben nagy utat jártunk be. Mondhatni szó szerint, hiszen az Andrássy útról elköltözve megjártuk az Akácfa utcát, majd a Sas utcában kötöttünk ki. Büszkén jelenthetjük, az elmúlt hónapok kihívásai után megtaláltuk azt a teret, ahol Te és barátaid felhőtlenül érezhetitek magatokat.
 • [2014-07-17] 360 BAR - A JÚLIUS 17
   

  Nem is kell sokat hozzáfűzni az eheti line uphoz, hiszen napról napra olyan fiatal urak érkeznek Budapest tetejére, a 360 Barba játszani, akik a főváros éjszakai életének meghatározó szereplői...végre a legjobb helyen.
 • [2014-06-20] URIMURI RESIDENT NIGHT w/ Blatti & friends
  @ NOMURI

  Klasszik pénteki muri Blattival és barátaival - aki tudja, hogy mit jelent a muriban a buli, az ismeri a péntek estéket is. Szóval mindenképp itt a helye.
 • [2014-05-30] URIMURI BETA X Budapest Essentials: BENOIT & SERGIO
  @ NOMURI

  Budapest Essentials & URIMURI Beta present: Benoit & Sergio (FR/US)
 • [2014-05-17] URIMURI BETA RESIDENT NIGHT w/ DeepImpression
  @ NOMURI

  Az Urimuri rezidens estéje a the Deepimpression csapatával, akik közül Skiz Gyuri szülinapját ünnepeljük!
 • [2014-05-04] BDC pres. Summer Calling Open Air 2014
  @ Track Terrace

  Hagyományos 4 napos nyárnyitó open air minifest! 2014 május 1-2-3-4 50 DJ / 4 Day!
 • [2014-03-29] Deepimpression Tavaszpattintó!
   

  Még szürke lomha köd borította a pesti utcákat, amikor az utolsó the Deepimpression bulit tartottuk az Akácfa utcában.
 • [2014-03-21] My day is Friday w BLATTI
   

  Rég volt már olyan péntekünk, amikor ne vonta volna el holmi külföldi fellépő a figyelmet szeretett és egyben kedvenc rezidens Dj-nkről, vagyis Blattiról. Ezen a héten végre újból itt az alkalom egy klasszik, verhetetlen hangulatú My Day Is Friday-hez! Ismét minden szem és fül rá szegeződhet, a táncparkettet pedig bőszen locsoljuk majd vízzel...
 • [2014-02-28] URIMURI BETA pres. DR DRU (D)
  @ NOMURI

  Február utolsó napján ismét egy olyan vendégünk érkezik, akire régóta fáj a fogunk: Dr Dru, egyenesen Hamburgból.
 • [2013-12-20] My Day Is Friday X-mas
   

  Karácsony előtti utolsó péntek, amikor már megadhatjuk az igazi muri módját. Engedjük el a munkás hétköznapokat, koncentráljunk a karácsonyra, koccintsunk az évre!
 • [2013-11-30] 9 Years Of The Deepimpression
   

  Úgy repülnek az évek, hogy már mi sem tudjuk követni. Mintha tegnap lett volna, hogy a 8. születésnapon roptuk a Duna partjánál, és itt vagyunk, máris megyünk az általános iskola 3. osztályába. Most már hideg lenne a nagy folyó mellett piknikezni, ezért a Furi Muri ad helyet cirkuszolásunknak. Lesz nálunk Medve, ami nem játék! A leggyorsabb bejutók a szokásos ajándék cd-vel is gyarapodnak! Gyere és ünnepelj velünk!
 • [2013-11-08] URIMURI pres. FINAL WEEK
  @ NOMURI

  November 9-én véget ér a muri az Andrássy út 8. szám alatt, de máshol nemsokára folytatódik. Az elmúlt 68 hét alatt közel 170 000-en mulatattok nálunk. Megannyi hazai DJ bemutatkozott a muri pultja mögött, és közel 30 külföldi fellépőn is túl vagyunk - többen közülük először voltak Magyarországon. Kaptunk hideget, meleget - az időjáráson túl is - de mivel a legtöbbször visszatértetek, azt jelenti számunkra, hogy jól tettük a dolgunkat.
 • [2013-02-16] Urimuri presents
   

  URIMURI ********************************** 2013-02-16 URIMURI MASQARADE Blatti Skiz Tobi Numbred Biar FREE ENTRY!
 • [2012-12-07] Biar XXV. Születésnap! /Deepimpression/
  @ Kis Budha

  Barátaim,haverok,partycimbik! Utoljára pont 5 éve tartottam születésnapi bulit. Arra gondoltam,hogy ezt a szép számot szívesen megünnepelném veletek,egy különleges party-n. Nem utolsó sorban azért is,mert ennyi évet kellett várni,hogy a bulit pont a születésnapomon tarthassam! :-) A Kiss Buddha erre tökéletes, kis családias klub. Szeretnék kicsit más és különlegesebb zenei csemegékkel szolgálni ezen alkalommal. Tobi Liquid Drum and Bass warm-up-ja szerintem nem lesz szokványos kezdés. Őt Tolnai barátom követi majd,aki bízton állíthatom,egyedülálló amit itthon képvisel a house lemezeivel. Természetesen sokat agyalok addig én is,mivel rukkoljak elő... A végén meghallhatjuk Skiz B2B Numbred milyen különleges és szokatlan szettel tud megajándékozni minket! A korán érkezőket 1 pohár pezsgővel várom és persze mindenkit sok szeretettel! Kiss Buddha (Ex Sunny Dinner) - Budapest, III. Szentendrei út 36/A
 • [2012-11-24] The Debut Winter Classics
  @ Cinema Hall, Budapest

  1124 The Debut Classics
 • [2012-10-12] "Newcomers" w/ FINNEBASSEN (Get Physical,Noir,Electronique - NOR)
  @ Cinema Hall, Budapest

  10.12 "Newcomers" w/ FINNEBASSEN (Get Physical,Noir,Electronique - NOR)
 • [2012-07-06] The Deepimpression vs Budapest Groove - Water Pistol Party (2012 07 06)
  @ Lampion bár, Budapest

  Mi is lehetne jobb helyszín ismét egy szabadtéri mezítlábas megmozduláshoz, mint a Kopaszi gát?! Akik az utóbbi időkben ellátogattak a Lampion Bár-ban megrendezésre került események valamelyikének, már részesei lehettek a szabadtéri hangulat varázsának. A Budapest Groove (http://www.facebook.com/BudapestGroove) és a Deepimpression (http://www.facebook.com/thedeepimpression) csapat egy baráti összejövetelre invitál mindenkit! Fűre lépni továbbra is szabad! A merészebbek vízipisztoly párbajt is rendezhetnek! :)
 • [2012-06-15] Deepimpression Open Air Circus
  @ Lampion bár, Budapest

  2012 06 15-én pénteken kilépünk a megszokott bulik helyszínéül szolgáló négy fal közül, és Budapest legszebb tájára invitálunk Titeket a Kopaszi gátra! A nyárköszöntő Deepimression mulatságnak a Lampion Bár ad helyet. Természetesen most sem maradunk vendég nélkül. Ezúttal Stereostrip vendégeskedik nálunk, aki a BudapestDeepCafe oszlopos tagját képezi! Dátum: 2012 06 15 Budapest, Kopaszi gát - Lampion Bar Belépés: Ingyenes! facebook esemény: https://www.facebook.com/events/250237541748771/
 • [2011-11-11] Deepimpression 7th Birthday w. Chriss Ronson
  @ Vakegér Pince, Budapest

  Eltelt egy újabb év, és mi is öregebbek lettünk. El is kezdünk őszülni már, persze csak akinek van haja. Ebből az alkalomból a hagyományokhoz híven, összeröffenünk egy jó kis estére a méltán elismert Chriss (Ronson) vendégszereplésével, és természetesen a csapatunk tagjaival a VakEgér Tőzsdekocsmában. Nem kell félni vakoskodni nem fogunk, de hangoskodni annál inkább. Mindenki a számára legkedvesebb zenéivel készül nektek napjainkból és az elmúlt 7 évből. Lesz természetesen ajándék cd a szemfülesebb érkezőknek, és ráadásként ital akciókkal is kedveskedünk nektek! Ne feledd: Deepimpression 7th Birthday (2011. 11. 11.) Helyszín: VakEgér Tőzsdekocsma (Paulay Ede utca 2. , Budapest)
 • [2011-05-07] alloyed.net Anniversary weekend with Gorje Hewek
  @ Orfeum Club (volt Royal Club), Budapest

  Budapesti létünk éves fordulóján hazánkban először köszönthetjük a moszkvai deepmix.ru alakulat harmadik emberét. Gorje ekszkluzív lájv ekttel készül megjelenés előtt álló szofisztikált, precíz alkotásokból szemezgetve. Lesz még szülinapi speciális Bios-tól, a megszokott mély minőségi melódiákért Skiz-t figyeljétek, orosz vendégünket Disandat és a Lama szettjei foglalják keretbe.
 • [2011-04-01] Deepimpression Bolondok Bálja
  @ Harbor Hajó, Budapest

Biográfiák

 • Slide

 • Schiipman

 • Andrewboy

  DJ, akit az afterpartik tettek igazán elismertté és innen sikerült országos hírű névvé válnia.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó