Pulzar

Partyajánló

Deepimpression 10 éves születésnap @ Frankhegy Vadászház

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 30. – 2014. augusztus 30.
Helyszín Frankhegy Vadászház
Stílus Deep-House, Progressive House, House
Deepimpression 10 éves születésnapEzt is megértük...és nem is akárhogyan, ha visszagondolunk arra a számtalan emlékezetes átbulizott éjszakára, az első frankhegyi buliktól kezdve, a szúnyog szigeti partyn át a délegyházi tó partjáig - nem beszélve az orebici lakatlan szigetes partyról, vagy a görögországi Babilon beachről... és még sorolhatnánk sokáig. Ezt a hosszú tartalmas időszakot szeretnénk együtt megünnepelni Veletek egy olyan ikonikus helyszínen, ahonnan indultunk és ahová 10 év után újra visszatérünk: A FRANKHEGYI VADÁSZHÁZ kertjében.Frankhegy Vadászház

Deepimpression 10 éves születésnap @ Frankhegy Vadászház

Ezt is megértük...és nem is akárhogyan, ha visszagondolunk arra a számtalan emlékezetes átbulizott éjszakára, az első frankhegyi buliktól kezdve, a szúnyog szigeti partyn át a délegyházi tó partjáig - nem beszélve az orebici lakatlan szigetes partyról, vagy a görögországi Babilon beachről... és még sorolhatnánk sokáig. Ezt a hosszú tartalmas időszakot szeretnénk együtt megünnepelni Veletek egy olyan ikonikus helyszínen, ahonnan indultunk és ahová 10 év után újra visszatérünk: A FRANKHEGYI VADÁSZHÁZ kertjében.

Akik jártak már ott, talán soha sem felejtik el az ott rendezett első bulik hangulatát.

A vendégünk pedig nem is lehetne más, mint az első Deepimpression vendége, aki azóta a TrueSounds vezéralakjává vált :Dandy. A kezdetekben mindig velünk és mellettünk volt első számú kedvencünkként és a Deepimpression hangzásvilágát meghatározó figuraként.

Mivel a vadászház kertje korlátozott befogadóképességű, ezért az eseményre limitáltan állnak rendelkezésre belépőjegyek. A nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a belépést CSAK A REGISZTRÁLT VENDÉGLISTA ALAPJÁN TUDJUK biztosítani.

Regisztráció és jegyelővétel:

www.deepimpression.hu/​10-years-of-deepimpression/​

Regisztráció menete:

1. Regisztrálj

2. Ellenőrizd a postafiókod

3. Utald át a belépő(k) árát a megadott K&H-s számlaszámra (Aug. 15-ig 1.500 Ft, Aug 25 után 2.000 Ft / fő)

4. A pénz megérkezéséről emailben újra értesítünk

5. A helyszínen átveheted a nevekre szóló karszalagot.

További infók az esemény idővonalán.

Várunk Titeket újra sok szeretettel!

The Deepimpression

www.facebook.com/​events/​264660280396626/​

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó