Pulzar

Partyajánló

▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩ @ LÄRM

Fellépők
Dátum 2017. április 8.
Helyszín LÄRM
Stílus Electronic
▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.LÄRM

▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩ @ LÄRM

Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.

Valódi szimfóniává meg akkor nemesedik a sztori, amikor világossá válik, hogy a label egy radikálisan ízléses, országuniszex zenei arculatban gondolkodik, amit éppúgy formálnak a detroiti Norm Talley jazzminimál groove-jai, mint a francia Gaffy, vagy a berlini Alan Doe értelmiségien sodró deep house darabjai. Hozzánk ráadásul nem csak a labelfőnök jön, hanem az Arcarsenal duója is, egy szinte önálló kozmológiával bíró képződmény, ami a dubostól a tribalos hangzásokig izgalmas kerülőúton csavarja az ujja közé a mindannyiunk által annyira kebelre ölelgetett műfajt: a kurva hangosan megszólaló klubzenét.

▩ LINE

Varoslav

Arcarsenal live

Tom Select

▩ ENTER

2300_0000 1500

0000_____ 2000

www.facebook.com/​events/​1366822363384050/​

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó