Pulzar

Partyajánlók

2017. április 8., szombat

2017. április 8., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2017-04-08] The Debut Season Closing
    @ Cinema Hall

    Nic Fanciulli és Mendo zárja a Debut szezonját.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Dub Phase 10th Birthday Bash
     

    DUB PHASE 10TH BIRTHDAY BASH
    Bővebben
  • [2017-04-08] Switch & HERZ pres: KIKO
    @ Akvárium Klub

    KIKO érkezik hozzánk akit Carl Cox warm-up DJ-jének választotta turnéján..(többek közt) Maceo Plex szettjeinek mai napig a joker zenéit készíti...szóóóval: "Kapcsoljátok be a fületeket, mert érdemes!"
    Bővebben
  • [2017-04-08] ▩ LÄRM ▩ Rue De Plaisance Labelnight ▩
    @ LÄRM

    Egy olyan - egyébként párizsi - kiadó, ahol zene és a már-már költeményszerű vizuális arculat nem bírja egymás kezét elengedni, és ahol egyetlen ember borzasztóan markáns esztétikai elképzelései alapján kulcsolódnak egymásba ezek az ujjak, máris jól hangzik. Még szebben csilingel a Varoslav által direkcionált Rue de Plaisance, amikor megtudjuk róla, hogy a fekete lemezt részesíti előnyben.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Aether pres. Tuccillo
    @ AETHER

    Tuccillo már a 90-es években legendás olasz UMM kiadónál utat tört magának, és azóta is folyamatosan menetel a techno és house kanyargós útjain. Rendszeresen fordul meg európa legnevesebb klubbjaiban, és produceri munkái sem elhanyagolhatóak. Kiadványai többek közt olyan label-eknél jelennek meg mint a Visionquest és 8bit Records, de saját kiadót is alapított Unblock néven, ahol Djebali, Robert Dietz és James Dexter kiadványai is helyet kapnak.
    Bővebben
  • [2017-04-08] MadCity in Scarlet
    @ Corvin Club

    MadCity in Colours bulisorozat harmadik állomása a Scarlet, vagy skarlátvörös.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Bedroom ● Weird is good ●
    @ Müszi

    Bedroom ● Weird is good ● Müszi
    Bővebben
  • [2017-04-08] Kikötő w/ ProgressTone
    @ Kikötő

    Elérkezett a következő ProgressTone est melyen egy olyan illusztris fiatalember jön el zenélni hozzánk, aki bár még csak bontogatja szárnyait meglepően jó lüktető house zenéket készít és pörget - ő Martin Prestige.
    Bővebben
  • [2017-04-08] LOCK the Club presents: Classic House - Szeifert Acoustic
    @ LOCK Budapest

    2017. április 8-án, szombaton a LOCK Budapestben köszönthetjük hazánk egyetlen élő hangszeres show-val futó classic house turnéját.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Acousticum by Absolut ▣ CRAZY P Soundsystem (UK)
    @ TEREM Budapest

    CRAZY P a brit disco, house és soulful pop zene koronázatlan királyai, akik már 7 saját albumon vannak túl, és ezekből a legjobb zenéket a banda két alapembere fogja prezentálni nekünk a TEREM Budapestben!
    Bővebben
  • [2017-04-08] Sensations with Andromeda
     

    Anders Nilsson aka Andromeda 2012-ben adta ki utolsó albumát és utána önkéntes számüzetésbe vonult.Nagyon sokan emlékezhetnek nevére hiszen a 2000-es évek elején számai a legendás Halásztelkes szabadtéri mulatságokon rendszeresen elhangoztak.Tavaly betegsége miatt nem tudott eljönni Magyarországra de most mindent bepótól.
    2017-ben már el is készült egy új száma Sensations címmel és a buliig kész lesz az új EP-je is.Egy hatalmas visszatérésnek lehetünk szem és fültanúi.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Tesla pres. MELT Extra // Andrey Exx
     

    Itt az április és vele együtt a legújabb MELT Extra, aminek a főszereplője ezúttal Andrey Exx lesz, az orosz klubélet egyik nagyágyúja.
    Andrey több fronton is helyt áll az életben, rádiós műsorvezető és egyben szerkesztő is a saját rádiós műsorában az EXXPEDITION-ben, zenei producer, illetve számos mix, remix és track fűződik a nevéhez. Többek közt ezeknek is köszönhető, hogy mára már rezidens DJ-vé vált a világhírű Pacha Recordings kiadónál.
    Bővebben
  • [2017-04-08] Runway
    @ BRKLYN

    Hello Április! Hello RUNWAY! Április első hétvégéjét egy komoly Runway bulival kezdjük!
    Bővebben
  • [2017-04-08] ★ Contra Mundum Afterhours ★
     

    ★ Contra Mundum Afterhours at Corvin Club ★
    Bővebben
  • [2017-04-08] Bedroom ● Fine Selection#4 ●
    @ VINYL & WOOD

    Az utóbbi három hónapban nagyon a szívünkhöz nőtt a VII. kerület kis ékszerdoboza, a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland, ezért a tavaszi-nyári szezonban még egy utolsó alkalomra visszatérünk, hogy megrakjuk a kirakatot. Eső alkalommal pakol majd nálunk a TELEPi el presidente aka Constant és rég nem látott Mark'Off barátunk is haza tolja a svájci biciklit. A bedroom házigazdák mellett két kirakati visszatérőt üdvözölhetünk majd Robert Dobak és Staffonly személyében. Mivel minden alkalommal kiül barátaink arcára a kora esti szeánsz folytatásának hiánya, ez alkalommal erről is gondoskodtunk és a Művelődési Szint (Müszi)ben folytatjuk az estét: Bedroom ● Weird is good ● Müszi
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó