Pulzar

Partyajánló

Switch & HERZ pres: KIKO @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2017. április 8.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Tech-house, House
Switch & HERZ pres: KIKOKIKO érkezik hozzánk akit Carl Cox warm-up DJ-jének választotta turnéján..(többek közt) Maceo Plex szettjeinek mai napig a joker zenéit készíti...szóóóval: "Kapcsoljátok be a fületeket, mert érdemes!"Akvárium Klub

Switch & HERZ pres: KIKO @ Akvárium Klub

KIKO érkezik hozzánk akit Carl Cox warm-up DJ-jének választotta turnéján..(többek közt) Maceo Plex szettjeinek mai napig a joker zenéit készíti...szóóóval: "Kapcsoljátok be a fületeket, mert érdemes!"

KIKO:

A francia elektronikus zene egyik öregmotorosa, a két évtizede aktív KIKO érkezik az Akváriumba! A sokoldalú művész zenei utazása a ‘90-es évek közepén kezdődött, amikor is olyan, akkor már befutott előadókkal kollaborált, mint The Hacker, Oxia vagy Miss Kittin. Lemezboltja Grenoble egyik legfontosabb zenei helyszíne lett, és ez az egyik bölcsője is a francia techno-színtérnek. A világhírnévhez aztán Carl Cox adott egy lüketet, aki 2011-ben warm-up DJ-jének választotta turnéján. Azóta is szívesen dolgozik együtt másokkal, többek közt szintén sztár barátjával, Oliver Giacomottoval. A roppant termékeny DJ több mint 500 trekkes repertoárjából válogat Switch és a HERZ első közös buliján!

jegyek / tickets:

https://oneticket.hu/switch-herz-pres-kiko-266

Early Bird: 1500 HUF / db !!!SOLD OUT!!!

Elővétel: 1900 HUF / db

Helyszínen: 2500 HUF / db

www.facebook.com/​events/​310307042705643/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó