Pulzar

Partyajánló

TIGA (CAN) @ Akvárium // KisHall @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

Fellépők
Dátum 2014. május 23. – 1970. január 1.
Helyszín Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér
Stílus Techno, House, Progressive House, Tech-house
TIGA (CAN) @ Akvárium // KisHallA Juno-díjas kanadai DJ és producer, hazájának egyik legismertebb elektronikus zenésze, a legendás Turbo Recordings alapítója és irányítója, aki a kilencvenes években megreformálta az észak-amerikai klubkultúrát. Többször járt már hazánkban, az évek során masszív rajongótábort épített ki Magyarországon, ami nem csoda, hiszen Tiga fél családja magyar, így pontosan tudja, bírjuk a gyűrődést….Akvárium (ex Gödör), Budapest, 1051 Erzsébet tér

TIGA (CAN) @ Akvárium // KisHall @ Akvárium (ex Gödör), Budapest

A Juno-díjas kanadai DJ és producer, hazájának egyik legismertebb elektronikus zenésze, a legendás Turbo Recordings alapítója és irányítója, aki a kilencvenes években megreformálta az észak-amerikai klubkultúrát. Többször járt már hazánkban, az évek során masszív rajongótábort épített ki Magyarországon, ami nem csoda, hiszen Tiga fél családja magyar, így pontosan tudja, bírjuk a gyűrődést….

Tiga Sontag Montrealban született 1976-ban, és DJ-társaival közösen szervezett, száguldó rave partyjaival szerzett hírnevet magának az elektronikus zene világában. Tiga a SONA klub-os bulik szervezése mellett is pörgős zenékkel látta el a rajongóit, akik a kanadai DJ saját lemezboltjában, az 1998-ban megnyílt DNA Recordsban juthattak hozzá idoljuk kedvenc anyagaihoz. Ebben az évben Tiga megalapította saját lemezkiadó cégét, a Turbo Recordingsot, amely mind a mai napig több tucat kreatív elektronikus zenész karrierjét egyengeti. Tiga kilencvenes években megalapozott sikere a kétezres években érett be. Napjainkban pedig már a világ legstílusosabb tech-house DJ-producere, aki saját brit BBC rádióműsorral, és elképesztő remix névsorral rendelkezik. A Depeche Mode, a Scissor Sisters, a The xx, Moby, a Justice, az LCD Soundsystem, a Friendly Fires és Mylo mind sorba álltak nála, és ugyanúgy otthon van a Coachella fesztiválon, mint a Miami Music Conference-en. Vagy Budapesten az Akvárium Klubban… MÁJUS 23-án!!

Érdemes vastagon bekarikázni ezt a napot a naptárban!

START: 23.00

END: 05.30

--------------------

Jegyek:

'Early Bird' (első 100db) az Akvárium Klubban: 2500 Ft // / First 100 pcs "Early Bird" at Akvárium Klub: 2500Ft

Elővételben online és a helyszínen // Presale online and on the site: 2900 Ft

A rendezvény napján // On the day of the event and at the door: 3500 Ft

Online jegyek // Online Tickets

http://fesztivaljegy.hu/index.php?id_product=226&controller=product&id_lang=7

http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=46406

LineUp:

Secret Factory

Tiga

Jay Lumen

www.facebook.com/​events/​1466222176945123/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó