Pulzar

Partyajánló

Truesounds pres. LAKE PEOPLE & ALEX NIGGEMANN @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 20. – 2014. szeptember 20.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Tech-house, Progressive House, House
Truesounds pres. LAKE PEOPLE & ALEX NIGGEMANNSzeptember 20-án újabb epizóddal jelentkezik az elmúlt időszakban kimagasló sikereket elérő TrueSounds klubest ezúttal az Akváriumban! A srácok az eddigiek során is mindig nagy odafigyeléssel választották ki a TS bulik vendégfellépőit, de a mostani partin még az eddig megszokottaknál is merészebb és érdekesebb produkciókat invitáltak meg.Akvárium Klub

Truesounds pres. LAKE PEOPLE & ALEX NIGGEMANN @ Akvárium Klub

Szeptember 20-án újabb epizóddal jelentkezik az elmúlt időszakban kimagasló sikereket elérő TrueSounds klubest ezúttal az Akváriumban! A srácok az eddigiek során is mindig nagy odafigyeléssel választották ki a TS bulik vendégfellépőit, de a mostani partin még az eddig megszokottaknál is merészebb és érdekesebb produkciókat invitáltak meg.

A két külföldi vendégszereplő egyike a kifinomult house zenéiről ismert Alex Niggemann, aki 2009-ben már az első megjelenéseivel átlagon felüli sikereket ért el, és profi szettjeivel azonnal mély nyomot hagyott a világ legkülönfélébb klubjainak közönségében. Alex kiváló zenei érzékével folyamatosan jelentette meg az elmúlt években a jobbnál jobb zenéket, de idén májusban minden eddigi sikerét felülmúlva, alapjaiban rengette meg a tágan értelmezett underground house kultúrát „Materium” című trackjével, amely azonnal a toplisták élére került.

A TS történetében először egy live produkció is bemutatásra kerül ezen az estén. A szintén német származású Lake People egyedi, atmoszférikus hangzásvilága rövid idő alatt belopta magát a dallamosabb, melankolikusabb e-zene kedvelők hatalmas táborába!

Trackjeit a legendás sztároktól a (Guy Gerber, Sasha), az új generációs tehetségekig (Maceo Plex, Mind Against) mindenki előszeretettel játssza. Bizonyára óriási show-ban lesz részünk azáltal, hogy ezeket a nem mindennapi darabokat élőben fogja nekünk prezentálni az Akvárium rendkívüli hangrendszerén.

A TS 3-as fogatán – Dandy aka Peter Makto-n, Gregory S-en és Davko-n túl egy további fellépő is érkezik majd, aki a TrueSounds által meghirdetett dj verseny keretén belül kap majd lehetőséget. A versenyről minden infót megtaláltok a www.truesounds.hu –n és a buli facebook eseményében!

Találkozunk Szeptember 20-án az Akváriumban!

Line up:

LAKE PEOPLE (LIVE)

ALEX NIGGEMANN

Dandy aka Peter Makto & Gregory S

Davko

//////LIMITEDPARTY//////

BELÉPŐ: 2500HUF // ELŐVÉTES JEGY NINCS // AZ AKVÁRIUM A BELÉPTETÉST SZIGORÚAN KEZELI, ha elérjük a megfelelő létszámot a beléptetést megszűntetjük!

www.facebook.com/​events/​1492248164321844/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó