Pulzar

Művész

Davko

Davko

 Davko - Szabó Dávid ( 1990.02.17 ) 

6 éve foglalkozik diszkózással és napjainkra már a party szervezés is tevékenységi köreibe tartozik a Kecskemét környéki fiatal tehetségnek.
A legtöbb fiatal dj-hez hasonlóan, Ő is zenemániás és az első lehetőségeit emberek szórakoztatására a tipikus suli bulikon kezdte.
2 éven át az ilyen bulik jelentették neki a mindent és a lehetőséget arra hogy mélyebben elsajátítsa a zenélés rejtelmeit, aminek meg is lett a gyümölcse. A kitartás eredményeként, már 15 évesen ismertebb és tapasztaltabb lemezlovasok mellett rezidensi poszton dolgozhatott a cserkeszőlői Forrás Disco-ban minden szombaton, ahol a fiatal lemezlovasra egyre többen figyeltek fel remek technikai képességeit illetően a mixelésben, és a zenék szelektálásában is kitűnt a bulik alatt.
16 évesen rezidense volt annak a sorozatnak, ami mélyebben foglalkozott a house zenével és lehetőséget kapott az underground party bemelegítésére, mint állandó warm up dj. Ebben az időszakban hallotta őt a hazai szcéna több jelentősebb szereplője is akik mind mind elismerően szóltak róla. (Dandy, Chriss, Sanfranciscobeat) 
2007-től havi 2 alkalommal, saját estekkel lepte meg a helyi zeneőrülteket és ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tett szert, vendégül látva az ország több neves lemezlovasát. 
2010-ben már a Relax Café - Relax Progression klubest rezidense, szervezője! 
A warm up szerep, az amit a legjobban szeret mert ilyenkor tud igazán kibontakozni, a kellemesebb művészibb deep-ebb világban, valamint igazi kihívást jelent számára jól megalapozni egy vendég lemezlovas előtt az estét.

főbb állomások - 

Home - Debrecen
MIX - Budapest
Spicc - Budapest
Cinema Hall - Budapest
Gozsdu Manó Klub - Budapest
Club Helka - Balatonfüred
Club Korona - Kecel
Cold Club - Kiskunfélegyháza
Szolnok - Cantaloop
Szolnok - Dj Festival
Prestige - Budapest
Flört The Club - Siófok
Coke Club / Beach Club - Siófok
Club Aztek - Szarvas
Energy Club - Szarvas
Justmusic.Fm - Budapest
Relax Cafe - Cserkeszőlő
stb...

live mixek - www.relax-cafe.hu
www.soundcloud.com/​davko

Aktuális partyajánlók

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Deep-House

  • Tech-house

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó