Pulzar

Művész

Davko

Davko

 Davko - Szabó Dávid ( 1990.02.17 ) 

6 éve foglalkozik diszkózással és napjainkra már a party szervezés is tevékenységi köreibe tartozik a Kecskemét környéki fiatal tehetségnek.
A legtöbb fiatal dj-hez hasonlóan, Ő is zenemániás és az első lehetőségeit emberek szórakoztatására a tipikus suli bulikon kezdte.
2 éven át az ilyen bulik jelentették neki a mindent és a lehetőséget arra hogy mélyebben elsajátítsa a zenélés rejtelmeit, aminek meg is lett a gyümölcse. A kitartás eredményeként, már 15 évesen ismertebb és tapasztaltabb lemezlovasok mellett rezidensi poszton dolgozhatott a cserkeszőlői Forrás Disco-ban minden szombaton, ahol a fiatal lemezlovasra egyre többen figyeltek fel remek technikai képességeit illetően a mixelésben, és a zenék szelektálásában is kitűnt a bulik alatt.
16 évesen rezidense volt annak a sorozatnak, ami mélyebben foglalkozott a house zenével és lehetőséget kapott az underground party bemelegítésére, mint állandó warm up dj. Ebben az időszakban hallotta őt a hazai szcéna több jelentősebb szereplője is akik mind mind elismerően szóltak róla. (Dandy, Chriss, Sanfranciscobeat) 
2007-től havi 2 alkalommal, saját estekkel lepte meg a helyi zeneőrülteket és ez idő alatt rengeteg tapasztalatra tett szert, vendégül látva az ország több neves lemezlovasát. 
2010-ben már a Relax Café - Relax Progression klubest rezidense, szervezője! 
A warm up szerep, az amit a legjobban szeret mert ilyenkor tud igazán kibontakozni, a kellemesebb művészibb deep-ebb világban, valamint igazi kihívást jelent számára jól megalapozni egy vendég lemezlovas előtt az estét.

főbb állomások - 

Home - Debrecen
MIX - Budapest
Spicc - Budapest
Cinema Hall - Budapest
Gozsdu Manó Klub - Budapest
Club Helka - Balatonfüred
Club Korona - Kecel
Cold Club - Kiskunfélegyháza
Szolnok - Cantaloop
Szolnok - Dj Festival
Prestige - Budapest
Flört The Club - Siófok
Coke Club / Beach Club - Siófok
Club Aztek - Szarvas
Energy Club - Szarvas
Justmusic.Fm - Budapest
Relax Cafe - Cserkeszőlő
stb...

live mixek - www.relax-cafe.hu
www.soundcloud.com/​davko

Archív partyajánlók

 • [2020-03-13] Deeptronic Vol.03 - Deep House All Night Long
   

  Kedves Deep House Rajongók, először is szeretnék köszönetet mondani az első két felvonás sikerét illetően. Nagyon örülök, hogy ez a sorozat képes megszólítani egy olyan közönséget, akik valóban abban élik ki magukat, hogy egész éjjel laza zenék mennek. Az első bulin még nekem is tanulni kellett az est menetét, de a második alkalommal már merészebben pakolgattam a zenéket és merültem mélyebbre a műfajban!
 • [2020-02-22] Truesounds Music pres. Hunter/Game (Afterlife)
   

  Februárban másodszor Budapesten, aztán márciusban pedig egyáltalán nem. A havi 1 buli sorozatot megtörjük, de tesszük ezt szívesen, ha a guest fellépőnk naptárjához kell igazodnunk.
 • [2020-02-01] Truesounds Music pres. Miyagi + Colyn
   

  Úgy gondoltuk megnyomjuk egy kicsit az év elejét és a házi kedvenc, valamint tiszteletbeli TSM rezidensünk MIYAGI szettje mellett meghallgatunk egy újabb fantasztikus tehetséget, hogy egy mindent átfogó zenei kényeztetésben legyen részünk.
 • [2020-01-11] TS Grouppen Vol.06
   

  Kedves közösségünk, TSaládtagok, TSoport! Most nem a TS Group-ban, hanem itt osztom az észt egy picit, érdemes elolvasni, nagy titkokat árulok el, SE :)
 • [2019-12-25] Truesounds Music XMAS
   

  TSM karácsony Budapesten is! Egy különleges alkalomra visszatérünk az AETHER-be - ennyi egyébként elég is lenne ide ahhoz, hogy tudjuk már most, hogy micsoda buli vár ránk, ISMÉT :)
 • [2019-12-07] Mikulás Weekend és TSaládi Ajándék Gyűjtés az Esetlegben
   

  Mikulás hétvégére készül az Esetleg csapata. Szombat este a felnőtteknek kedveskedünk Candyman da Marquis ütemeivel és a szokásos Esetleges hangulattal. :)
 • [2019-11-23] Truesounds Music pres. Martin Roth (Anjunadeep, Get Physical)
   

  A parádés szezonkezdést illetően először is szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy jelen vagytok a rendezvényeinken, ezzel is új erőt adtok nekünk a további estekhez. Az új helyszínt jól belaktuk, 2 teltházas bulin vagyunk túl.
 • [2019-10-31] The Debut 18th Birthday & Halloween
  @ Cinema Hall

  The Debut 18-as ünnep, 18 hazai fellépővel, szokás szerint Halloween napján! Rendkívüli pillanat lesz, amikor a 18-as karikát is megéli a The Debut!
 • [2019-10-22] Truesounds pres. ARTBAT + Space Motion
   

  Az élet minden területét az újdonságok, a hirtelen felbukkanó trendek, tehetségek és a mindent felkavaró jelenségek tartják mozgásban és viszik előre. A zenei iparban is már érzékelhető, várható volt egy ilyen új üstökös feltűnése a palettán, de igazából csak idén, 2019-ben durrant egy nagyot az ukrán duó, az ARTBAT ágyúja és jutott el minden Melodic House & Techno rajongó füleibe az a kiemelkedő és egyedi hangzás, amit ezek a srácok képviselnek.
 • [2019-10-19] Truesounds Music pres. FIDELES (Afterlife)
   

  Maradt még puskaporunk az őszi szezonra! Október 19-én szombaton a Tale Of Us pároshoz köthető Afterlife kiadó művészeit látjuk vendégül az A38 hajón! Az olasz FIDELES duó egyenesen az Amsterdam Dance Event - Afterlife showjáról érkezik majd magyarországi debütálásuk helyszínére a legkiválóbb Melodic Techno trackekkel! Save the date!
 • [2019-09-14] Truesounds Music pres. Rafael Cerato - Season Opening
   

  Új szezon, új helyszín, új kalandok, új élmények... MEGÚJULÁS! Egy újabb, kimondottan szerethető, sőt zeneileg sokat bizonyított vendéggel nyitjuk meg ezt a reményeink szerint izgalmas és sikeres szezont.
 • [2019-08-31] MickeyHouse / DayTime Techno
   

  Augusztus 31-én útnak eresztjük vadiúj, formabontó túrnénkat, - amit egyben a Budafest első állomásaként is jegyzünk! Havi egyszer összeverődünk az Ötkert elhúzott plafonja alatt egy délutáni csörtére, hogy leTechnozzuk a mese égboltjáról a legnagyobb csillagokat! Különleges díszlet, lélegzetelállító ütemek, a legnagyobb hazai techno DJ-k és egy daytime felhőtánc veletek! Gyertek jó sokan, mesés lesz!
 • [2019-08-03] Cinematiné 021 x Eelke Kleijn & Rodriguez Jr. (Live)
   

  08/03 Cinematiné 021 x Eelke Kleijn & Rodriguez Jr. (Live)
 • [2019-08-03] Cinematiné Official Afterhours x Track Terrace
   

  Puerto Rico-i folytatással erősít be a 21. Cinematiné! Caleb Calloway a parányi szigetországból érkezik, hogy reggelig tartó táncban részesítse a legkitartóbb matinézókat!
 • [2019-07-13] Code 360 w/ Joachim Pastor (live!)
   

  Joachim Pastor indítja a formabontónak ígérkező CODE 360 sorozatot Nappali eseményeket és különleges helyszíneket szállít majd a szórakozás tengelyére!
 • [2019-06-22] Sun & Soda Afterparty
   

  Június 22-én a Sun & Soda w/ Sasha (extended set) után sem megyünk haza! ;) Hivatalos Afterparty a VOLT Lokálban!
 • [2019-06-15] LOCK pres. JUSTHOUSE
   

  Meszi immár több mint 10 éve szervez teltházas bulikat a születésnapján, idén Goyah is becsatlakozott hozzá és dj barátaikkal karöltve összeraktak egy figyelemre méltó line upot a közös bulijukra. Várnak minden barátot, ismerőst nagy szeretettel 06.15-én a Lockban egy igazi House zsúrra.
 • [2019-06-09] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
   

  Az Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha... Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.
 • [2019-05-04] Truesounds Music w/ Marc DePulse
   

  A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot. Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.
 • [2019-04-18] Hungry Music Night w/ Worakls & N'to
  @ Cinema Hall

  Francia elektronika Budapesten! Április 18-án a Hungry Music nagyágyúi, Worakls & N’to a Cinema Hall-ban pazar hazai kísérettel.
 • [2019-04-06] Truesounds Music 15th Birthday Party
   

  15 évesek leszünk... Ezúttal most mellőzzük a szónoklatokat, a visszatekintést arról, hogy mit jelentenek nekünk ezek az évek, hisz tudjátok jól. Érzitek. Kihagyjuk az egyéb, az eseményt fontosabbá súlyozó betűket, éppen elég nyomós és nyomatékos dolog ez a mérföldkő, indok egy újabb közös élményre. Az elmúlt évekhez hasonlóan őrületes szülinapi bulira készülünk a szokásos DJ és zene orgiával a mixer felett. Erre az eseményre invitálunk most SOK SOK SZERETETTEL TÉGED!
 • [2019-03-23] Truesounds Music X Sixth Sense X DFFRNTLY: The Friendship
  @ Cinema Hall

  A kollaborációkból mindig valami érdekes, egyedi és megismételhetetlen születik. Több zenei látásmód találkozik, ezáltal sokkal szélesebb spektrumot kínálva a közönségnek. Március 23-án 7 hazai fellépő, 3 szervezőcsapat, különböző hangzásokat képviselve, de mégis egy koherens egészet alkotva kapcsolódik egymás rezgéseire a New Cinema Hall-ban!
 • [2019-03-14] Budapest Calling pres BERLIN MEETS BUDAPEST
   

  Egy régi és új kedvenc zenészünk érkezik Berlinből március 14 az egykori törzshelyünkre, a Tesla klubba! Két fiatal, rendkívül tehetséges srácról van szó, akiknek a zenei stílusa a lágyabb, melódikus, vokális, deep housetól a keményebb techo ütemekig terjed. Lexer és Ben Böhmer egy éjszaka erejéig elhozza a berlini feelinget a budapesti éjszakába! A hosszú hétvége előtti kötelező program!
 • [2019-03-09] Truesounds Music pres. Miyagi
   

  Vannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.
 • [2019-02-09] Truesounds Music w/ Brigado Crew (ARG)
   

  Az elmúlt hónapokban a Truesounds Music fiatal tehetségeit és a management új tagjait mutattuk be nektek. 2019-ben is lesznek vendégek, de egy kicsit magasabb osztályból húzzuk meg az ütőkártyákat. Mivel minden egyes party, amit a TSM képvisel hangzáshű a kiadó életéhez és az artistok munkásságához, ezúttal is egy ízig-vérig dinamikus, dallamos és lendületes bulit ajánlunk.
 • [2019-01-12] Truesounds Group-pen Vol.006
   

  A csapat életének egyik kiemelkedő bulijához érkezünk ismét! A TS szülinap és az IKREK ÉJSZAKÁJA mellett a TS GROUP-pen az a buli, ami a lehető legközelebb hozza a közösséget, közönséget az előadókkal, mivel ezeken az estéken általában nincs vendégszereplőnk, ilyenkor mindig mi mutatunk magunkból egy kis szeletet. Önfeledten és kendőzetlenül, megfelelések nélkül - örömzenélésben! Ezúttal sem lesz másként, főszerepekben a Truesounds Music dj-k fognak feltűnni, a szezonban először mindenki egy-egy önálló szettel. TarTSatok velünk! ;)
 • [2018-12-30] Cruisin x Truesounds / Pre New Year's Eve Boat Party
   

  Hello Cruiserek! Hello TSalád! Szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik már előre fanyalognak a "Szilveszter az kötelező buli" íztől és szeretnénk esélyt adni azoknak is, akik pont ezt szeretik az év utolsó napjában, hogy "kötelező" jelleggel el lehet hajolni valami házibuliban, vagy éppen meghitten a barátokkal lenni!
 • [2018-12-15] Truesounds Music Showcase with Arina Mur
   

  Most nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.
 • [2018-12-01] Marosfalvi Room Special Edition
   

  Ezúttal egy különleges epizóddal jelentkezünk...elhagyjuk az anyaméhet egy alkalomra... #kicsitmásként #kicsitmáshol ...de mindenképpen egy remek programot kínálunk Nektek!
 • [2018-11-17] Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)
   

  Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk. Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével. A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.

Zenei stílusok

 • Deep-House

 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó