Pulzar

Partyajánló

The Project: Joris Delacroix w/ Truesounds Music @ MADAM Budapest

Fellépők
Dátum 2021. december 29.
Helyszín MADAM Budapest
Stílus House
The Project: Joris Delacroix w/ Truesounds MusicA franciák lassan de biztosan brilliánssá csiszolódó gyémántja decemberben újra közöttünk! Joris Delacroix-t ezúttal a The Project és a Truesounds közös szervezésében Budapest egyik jól ismert helyén látjuk vendégül, immáron megújult arculattal. A helyszín a Kazinczy utcai Madam, december 29-e pedig az új piros betűs ünnep lesz a Hungry Music rajongóknak.MADAM Budapest

The Project: Joris Delacroix w/ Truesounds Music @ MADAM Budapest

A franciák lassan de biztosan brilliánssá csiszolódó gyémántja decemberben újra közöttünk! Joris Delacroix-t ezúttal a The Project és a Truesounds közös szervezésében Budapest egyik jól ismert helyén látjuk vendégül, immáron megújult arculattal. A helyszín a Kazinczy utcai Madam, december 29-e pedig az új piros betűs ünnep lesz a Hungry Music rajongóknak.

JORIS DELACROIX – FR

Peter Makto

Davko

 

TICKETS: hamarosan / soon

www.facebook.com/​events/​579673579964081/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2022-01-01] THe NYE AFTeR
     

    2022 első hajnalán, két év kényszerpihenő után újra jelentkezik a THE AFTER sorozat újévi epizódja a Madam Budapestben (volt TESLA klub), ahova elhozzuk nektek az újévi partik legerősebb line-up-ját:
  • [2021-12-30] The Project : Pre-New Years Eve 2021
     

    Rendhagyó, merész és hamisítatlan előszilveszterrel készültünk 2021 végére. December 30-án a The Project gondozásában három fajsúlyos Afterlife előadót invitálunk Budapestre, akik ezúttal a kötelező magyar körítés nélkül nyitástól zárásig teljes fordulatszámon tolják majd végig a teljes estét!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó