Pulzar

Partyajánló

The Project : Pre-New Years Eve 2021

Fellépők
Dátum 2021. december 30.
Stílus House, Techno
The Project : Pre-New Years Eve 2021Rendhagyó, merész és hamisítatlan előszilveszterrel készültünk 2021 végére. December 30-án a The Project gondozásában három fajsúlyos Afterlife előadót invitálunk Budapestre, akik ezúttal a kötelező magyar körítés nélkül nyitástól zárásig teljes fordulatszámon tolják majd végig a teljes estét!

The Project : Pre-New Years Eve 2021

Rendhagyó, merész és hamisítatlan előszilveszterrel készültünk 2021 végére. December 30-án a The Project gondozásában három fajsúlyos Afterlife előadót invitálunk Budapestre, akik ezúttal a kötelező magyar körítés nélkül nyitástól zárásig teljes fordulatszámon tolják majd végig a teljes estét!

A full külföldi line uppal pedig egy jól ismert helyen találkozhattok, új köntösben: a Kazinzcy utca szuperklubja Madam néven hoz új színt a budapesti éjszakai életbe, amiből most mi is könyörtelenül kivesszünk a részünket.

 

Line up:

ØOSTIL – AR, Afterlife

MASSANO – UK, Afterlife

THE ELEMENT – MT, Afterlife

 

Tickets:

Hamarosan / Soon

www.facebook.com/​events/​2956548777933204/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2022-01-01] THe NYE AFTeR
     

    2022 első hajnalán, két év kényszerpihenő után újra jelentkezik a THE AFTER sorozat újévi epizódja a Madam Budapestben (volt TESLA klub), ahova elhozzuk nektek az újévi partik legerősebb line-up-ját:
  • [2021-12-29] The Project: Joris Delacroix w/ Truesounds Music
    @ MADAM Budapest

    A franciák lassan de biztosan brilliánssá csiszolódó gyémántja decemberben újra közöttünk! Joris Delacroix-t ezúttal a The Project és a Truesounds közös szervezésében Budapest egyik jól ismert helyén látjuk vendégül, immáron megújult arculattal. A helyszín a Kazinczy utcai Madam, december 29-e pedig az új piros betűs ünnep lesz a Hungry Music rajongóknak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó