Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music x Be Massive Weekend Day & Night Party

Fellépők
Dátum 2021. június 25. – 2021. június 26.
Stílus House
Truesounds Music x Be Massive Weekend Day & Night PartyA tavalyi nyár legjobb emlékei között van a rekord gyorsasággal összehozott augusztus végi 2 napos őrület a Balaton partján. Minden várakozást felülmúlt a szabad ég alatti önfeledt táncolás. Tudtuk már akkor, hogy kemény ősz és tél vár majd ránk, de most megint a szabadtér hívó szava az, ami miatt tovább gondoltuk a tavalyi eseményt!

Truesounds Music x Be Massive Weekend Day & Night Party

A tavalyi nyár legjobb emlékei között van a rekord gyorsasággal összehozott augusztus végi 2 napos őrület a Balaton partján. Minden várakozást felülmúlt a szabad ég alatti önfeledt táncolás. Tudtuk már akkor, hogy kemény ősz és tél vár majd ránk, de most megint a szabadtér hívó szava az, ami miatt tovább gondoltuk a tavalyi eseményt!

Ősi sumér jóslatok alapján forró június vár ránk - a viccet félre téve bízunk benne, hogy az égiek megint kegyesek lesznek hozzánk és a tavalyi eseményhez hasonlóan szeretnénk jól kezdeni az idei nyarat.

A helyszín, már ismert. A siófoki Plázs homokjában táncolni a TSillagos ég alatt pedig egyszerűen pazar. A mi oldalunkról kisebb-nagyobb fejlesztésekkel várunk titeket.

A hangzás a látvány és zene mindenképpen egy magasabb szintre emelkedik idén.

Egy újabb 2 napos boldogság csomaggal várunk titeket a Magyar Tenger partjára.

Pénteken egy új név debütál a reményeink szerinti nyári sorozat programjában.

INNELLEA (Afterlife, Diynamic Music) lesz a vendégünk, ezúttal az időtöket nem szeretnénk most rabolni az ő bemutatásával.

A tavalyi évet betegség miatt kihagyó METHA-t inkább TS karanténba fogjuk zárni a buli előtt.

 

Idén nem hiányozhat az eseményről. A Be Massive utazó közönségét biztosan egy bomba szettel fogja majd Matyi szórakoztatni.

A szombat éjszaka vendége UNDERCATT(Diynamic Music) lesz. Elia annyira meglepően csúcs szettet rakott tavaly augusztusban, hogy már akkor eldőlt a visszatérése.

Ezzel még nincs vége! ÚJÍTÁSKÉNT szerepel az étlapon a szombatra tervezett NAPPALI PARTY is, melyet az organic house és deep house műfajoknak szentelünk. A délután kiemelt vendége a görög hős DSF lesz, kinek nevét Lee Burridge világhírű kiadójáról, az All Day I Dreamről biztosan sokan ismeritek. A nappali szessön hazai képviselője a finomabb hangzásokkal a Zenebona Records atyja, Peter Makto lesz majd.

Az éjszakai őrületek házigazda szerepét a Truesounds Music látja el. Mindkét napra profi szetteket hoznak majd a srácok. Gregory S, Davko, Justrice és az új formáció, a No Distance is mindent megtesz azért, hogy felejthetetlen nyár kezdésben legyen részetek!

 

Truesounds Music x Be Massive Weekend Day & Night Party /// Line Up:

INNELLEA (Afterlife, Diynamic Music)

UNDERCATT (Diynamic Music)

DSF (All Day I Dream)

NO DISTANCE

PETER MAKTO

GREGORY S

METHA

DAVKO

JUSTRICE

 

Jegyinfo:

2 napos jegy - tartalmazza a péntek és szombat éjszakai belépőt, a szombati strandbelépőt és daytime pary jegyet is!

Elővétel I. 6990 Ft

Elővétel II. 7990 Ft

Normál 9990 Ft

VIP I. 10990 Ft

VIP II. 12990 Ft

Napijegyek:

Elővétel I. 4490 Ft

Elővétel II. 5490 Ft

Normál 5990 Ft

VIP I. 6490 Ft

VIP II. 7990 Ft

www.facebook.com/​events/​898786377613704/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó