Pulzar

Művész

Justrice

Justrice

Archív partyajánlók

 • [2020-03-14] PRLLX pres. Mind Against & Eagles and Butterflies
   

  PRLLX is a brand new concept by Code 360 & Deep Night Sounds [Official] & Be Massive. Our mission is to serve a quality techno experience where daytime party eventually turns into dark night.
 • [2020-02-22] Truesounds Music pres. Hunter/Game (Afterlife)
   

  Februárban másodszor Budapesten, aztán márciusban pedig egyáltalán nem. A havi 1 buli sorozatot megtörjük, de tesszük ezt szívesen, ha a guest fellépőnk naptárjához kell igazodnunk.
 • [2020-02-01] Truesounds Music pres. Miyagi + Colyn
   

  Úgy gondoltuk megnyomjuk egy kicsit az év elejét és a házi kedvenc, valamint tiszteletbeli TSM rezidensünk MIYAGI szettje mellett meghallgatunk egy újabb fantasztikus tehetséget, hogy egy mindent átfogó zenei kényeztetésben legyen részünk.
 • [2020-01-11] TS Grouppen Vol.06
   

  Kedves közösségünk, TSaládtagok, TSoport! Most nem a TS Group-ban, hanem itt osztom az észt egy picit, érdemes elolvasni, nagy titkokat árulok el, SE :)
 • [2019-12-27] Ae:ther [Afterlife] hosted by Be Massive & Code 360
  @ Budapest

  Titkos Afterlife bulival érkezik a karácsony legexkluzívabb eseménye A CODE360 és a BeMassive közös projektje egy eddig nem ismert belvárosi helyszínen emeli az ünnepi fényt.
 • [2019-12-25] Truesounds Music XMAS
   

  TSM karácsony Budapesten is! Egy különleges alkalomra visszatérünk az AETHER-be - ennyi egyébként elég is lenne ide ahhoz, hogy tudjuk már most, hogy micsoda buli vár ránk, ISMÉT :)
 • [2019-11-23] Truesounds Music pres. Martin Roth (Anjunadeep, Get Physical)
   

  A parádés szezonkezdést illetően először is szeretnénk köszönetet mondani nektek, hogy jelen vagytok a rendezvényeinken, ezzel is új erőt adtok nekünk a további estekhez. Az új helyszínt jól belaktuk, 2 teltházas bulin vagyunk túl.
 • [2019-10-19] Truesounds Music pres. FIDELES (Afterlife)
   

  Maradt még puskaporunk az őszi szezonra! Október 19-én szombaton a Tale Of Us pároshoz köthető Afterlife kiadó művészeit látjuk vendégül az A38 hajón! Az olasz FIDELES duó egyenesen az Amsterdam Dance Event - Afterlife showjáról érkezik majd magyarországi debütálásuk helyszínére a legkiválóbb Melodic Techno trackekkel! Save the date!
 • [2019-08-31] MickeyHouse / DayTime Techno
   

  Augusztus 31-én útnak eresztjük vadiúj, formabontó túrnénkat, - amit egyben a Budafest első állomásaként is jegyzünk! Havi egyszer összeverődünk az Ötkert elhúzott plafonja alatt egy délutáni csörtére, hogy leTechnozzuk a mese égboltjáról a legnagyobb csillagokat! Különleges díszlet, lélegzetelállító ütemek, a legnagyobb hazai techno DJ-k és egy daytime felhőtánc veletek! Gyertek jó sokan, mesés lesz!
 • [2019-08-03] Cinematiné Official Afterhours x Track Terrace
   

  Puerto Rico-i folytatással erősít be a 21. Cinematiné! Caleb Calloway a parányi szigetországból érkezik, hogy reggelig tartó táncban részesítse a legkitartóbb matinézókat!
 • [2019-06-09] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
   

  Az Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha... Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.
 • [2019-05-04] Truesounds Music w/ Marc DePulse
   

  A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot. Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.
 • [2019-04-06] Truesounds Music 15th Birthday Party
   

  15 évesek leszünk... Ezúttal most mellőzzük a szónoklatokat, a visszatekintést arról, hogy mit jelentenek nekünk ezek az évek, hisz tudjátok jól. Érzitek. Kihagyjuk az egyéb, az eseményt fontosabbá súlyozó betűket, éppen elég nyomós és nyomatékos dolog ez a mérföldkő, indok egy újabb közös élményre. Az elmúlt évekhez hasonlóan őrületes szülinapi bulira készülünk a szokásos DJ és zene orgiával a mixer felett. Erre az eseményre invitálunk most SOK SOK SZERETETTEL TÉGED!
 • [2019-01-12] Truesounds Group-pen Vol.006
   

  A csapat életének egyik kiemelkedő bulijához érkezünk ismét! A TS szülinap és az IKREK ÉJSZAKÁJA mellett a TS GROUP-pen az a buli, ami a lehető legközelebb hozza a közösséget, közönséget az előadókkal, mivel ezeken az estéken általában nincs vendégszereplőnk, ilyenkor mindig mi mutatunk magunkból egy kis szeletet. Önfeledten és kendőzetlenül, megfelelések nélkül - örömzenélésben! Ezúttal sem lesz másként, főszerepekben a Truesounds Music dj-k fognak feltűnni, a szezonban először mindenki egy-egy önálló szettel. TarTSatok velünk! ;)
 • [2018-12-30] Cruisin x Truesounds / Pre New Year's Eve Boat Party
   

  Hello Cruiserek! Hello TSalád! Szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik már előre fanyalognak a "Szilveszter az kötelező buli" íztől és szeretnénk esélyt adni azoknak is, akik pont ezt szeretik az év utolsó napjában, hogy "kötelező" jelleggel el lehet hajolni valami házibuliban, vagy éppen meghitten a barátokkal lenni!
 • [2018-12-15] Truesounds Music Showcase with Arina Mur
   

  Most nem a szokásos PR szöveget találjátok itt, hanem egy levelet a TSapatkapitánytól. Hatalmas nagy lelkesedéssel és minden eddiginél fokozottabb izgalommal mutatjuk be nektek kiadónk újoncát és cuki üdvöskéjét, Arina Mur-t, aki egyébként nagyon jó fej csaj és egy roppant kedves ember is.
 • [2018-10-20] Truesounds Music Season Opening
   

  Tele vagyunk D vitaminnal és energiával, a nyári bulik pezsgése és a boogie még a lábunkban van, kirobbanó formában várjuk az őszi szezont. Ha Truesounds Music és Budapest, akkor természetesen megint az AETHER-ben kell keresned minket. Egységesebb és tudatosabb zenei koncepcióval vágunk neki az előttünk lévő szombatoknak. Havonta egy alkalommal totális TS hangzással jövünk kedvenc fővárosi klubunkban. A szeptemberi lazítás és nyaralások után, nagyon várjuk a veletek való találkozást.
 • [2018-06-02] Cruisin w/ Peter Makto 40 / Ikrek Daytime Boat Party
  @ Cruisin Boat

  Igazából most, amikor elkezdtem írni ezeket a sorokat tudatosult bennem, hogy mire is készülünk, és hogy mi is az az esemény, ami előttünk áll. Az akkori Dandy Birthday, majd későbbi IKREK ÉJSZKÁJA sorozat egy újabb és egy megújult állomása előtt vagyunk.
 • [2018-04-14] Truesounds Music 14th Birthday
  @ AETHER

  14 év, néha már a visszaemlékezés is nehéz :)
 • [2018-01-13] Truesounds Group-pen Vol.005
  @ AETHER

  A csapat életének egyik kiemelkedő bulijához érkezünk ismét! A TS szülinap és az IKREK ÉJSZAKÁJA mellett a TS GROUP-pen az a buli, ami a lehető legközelebb hozza a közösséget, közönséget az előadókkal, mivel ezeken az estéken általában nincs vendégszereplőnk, ilyenkor mindig mi mutatunk magunkból egy kis szeletet. Önfeledten és kendőzetlenül, megfelelések nélkül - örömzenélésben!
 • [2017-04-01] Truesounds 13th Birthday Party
  @ AETHER

  Sziasztok! "....az adott pillanat keresztmetszetekor éppen megszólaló hang, szó, rezgés az, ami annak a momentumnak az igazsága, igazi valósága.. ez lesz a TrueSounds.. mindegy, hogy milyen zene szól éppen, vagy milyen szó hagyja el a szádat, abban a pillanatban az a jelen, azt kell élvezni, vagy megélni. S ha ez megtörtént, azt már megváltoztatni nem lehet.. legyél jelen..."
 • [2017-01-14] Truesounds presents TS Grouppen Vol.004
  @ AETHER

  Kedves TSalád és TSoport, Elérkeztünk a negyedik csoportkörhöz is. A TS GROUP-pen bulikról mindig Mindenki úgy beszél mintha a "kis Ikrek Éjszakája" lenne.
 • [2016-10-08] Truesounds Music Showcase at Aether
  @ AETHER

  Vannak bulik, melyeket nem kell nagyon magyarázni!
 • [2016-08-12] HERZ
   

  Ez alkalommal tavaly debütált 2 új tehetség tér vissza hozzánk ,akiknek az elmúlt egy évben a produceri munkájuk komoly fejlődésen ment keresztűl. Saját kiadványok is felcsendülnek első alkalommal most a HERZen!
 • [2016-05-06] The Etiket ✖ Truesounds
  @ Club Vertigo, Győr

  Több mint egy évet várt a Truesounds Music legénysége, hogy újra együtt visszatérjenek Győrbe. A tavaly áprilisi első egységes TS party mély nyomokat hagyott a fiúk szívében, de a győri közönségében is. Nem titok, hogy srácok külön-külön is nagyon szeretik a Vertigo atmoszféráját és a nyugat-magyarországi közönséget, de a legjobb mégiscsak az, amikor mindenki együtt van és egységes utazásban részesítik egyik kedvenc publikumukat. Rengeteg dolog történt ez egy év alatt, érettebbek lettek a srácok a pultban és érettebb, felnőttebb lett a világ zenei színvonala is, amit a TrueSounds Music remekül képvisel itthon és már hazánkon túl is.
 • [2016-04-01] HERZ
   

  A Fogashazban 3 év után a Metha vezette NO DISCO estet felváltja egy zeneileg letisztultabb új sorozat a HERZ!
 • [2016-03-18] Glow vol.003
  @ VOLT Lokál

  Harmadik alkalommal jelentkezünk fakultatív zenei szertartásunkkal az Akvárium Klub / Volt Music Bar-ban!
 • [2016-01-16] TS 'grouppen'... Vol.003.
  @ VOLT Lokál

  Ez lesz már a harmadik TS Grouppen, ami nyitott minden kedves zeneszerető TSaládtagunk és barátunk előtt.. A Truesounds életében a 'grouppen' az egyik olyan bázis buli, ami hasonlóan az Ikrek Éjszakájához, évente csak egyszer van és ami ugyan méretében nem, de hangulatában vetekedik a legendás szülinapi party-val.
 • [2015-10-24] Glow vol.001
  @ VOLT Lokál

  Október 24-én indul útjára legújabb kezdeményezésünk, a GLOW, melyben az Akvárium Klub / Volt Music Bar családias légkörével és fantasztikus MARTIN AUDIO hangrendszerével megtámogatva ugrunk fejest a hosszú szettek világába.
 • [2015-09-19] StayFly Season Opening w/ FINNEBASSEN (NOR)
  @ Tesla Budapest

  StayFly season opening ● Tesla Budapest

© 2001–2020 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó