Pulzar

Partyajánló

KEVIN DE VRIES ◆ by Budapest Calling & Cinema Hall @ Arzenál

Fellépők
Dátum 2023. december 15.
Helyszín Arzenál
Stílus House, Techno
KEVIN DE VRIES ◆ by Budapest Calling & Cinema HallA 2023-as szezonunkat 𝗞𝗘𝗩𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗩𝗥𝗜𝗘𝗦 nyitotta meg február 15-én egy hatalmas teltházas bulival és december 15-én ő fogja gyönyörűen keretbe foglalni az évet!Arzenál

KEVIN DE VRIES ◆ by Budapest Calling & Cinema Hall @ Arzenál

A 2023-as szezonunkat 𝗞𝗘𝗩𝗜𝗡 𝗗𝗘 𝗩𝗥𝗜𝗘𝗦 nyitotta meg február 15-én egy hatalmas teltházas bulival és december 15-én ő fogja gyönyörűen keretbe
foglalni az évet!

Ez alkalommal a Cinema Hall és a Budapest Calling csapata elhagyja a Cinema falait és az Arzenállal közösen valósítja meg a Cineversum sorozat következő állomását, a legkomolyabb évzáró bulit a 2023-as évben.
Egyedi audiovizuális élménnyel várunk Titeket, extra dekorral, vizuállal, fényfestéssel, lézerrel, vetítéssel. Minden jóval mi szemnek fülnek ingere!

Kevin De Vries idén tényleg világsztárra avanzsált, ott volt minden nagy fesztiválon és a Dance with me sláger után kijött a Metro-val, amit
szintén óriásit szólt! 2015-ben robbant be és azóta az 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿𝗹𝗶𝗳𝗲 kiadó egyik húzónevévé vált, de Sven Väth Cocoon-jánál és Adam Beyer Drumcode-jánál is gyorsan betöltötte az űrt egyedi hangzásával.

A 𝗗𝗮𝗻𝗰𝗲 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗺𝗲 című giga slágerével egy életre belopta magát a szívünkbe, tavaly a Hi Ibiza szavazásán ez kapta a legtöbb voksot a 2022-es év zenéjére.

Óriási a berlini művész fegyverarzenálja, amiket biztosan el is fog sütni december 15-én mindenki nagy örömére. Kő kövön nem marad az Arzenálban!


◆ LINEUP ◆
KEVIN DE VRIES
METHA
JUSTRICE
LUCIEN

◆ TICKETS ◆
https://bit.ly/kevin_arzenal_dec15

www.facebook.com/​events/​720956799927613/​

Helyszín

  • Arzenál

    Soroksári út 158/C Budapest 1095

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó