Pulzar

Partyajánló

D F F R N T L Y pres. Ben Dust @ Arzenál

Fellépők
Dátum 2020. február 21.
Helyszín Arzenál
Stílus Techno
D F F R N T L Y pres. Ben DustIpari techno péntek - Ben Dust az Arzenál falai között tér vissza Budapestre. És egyúttal egy horvát arcot is megismerhetünk a hazai felhozatal mellett!Arzenál

D F F R N T L Y pres. Ben Dust @ Arzenál

Ipari techno péntek - Ben Dust az Arzenál falai között tér vissza Budapestre.
És egyúttal egy horvát arcot is megismerhetünk a hazai felhozatal mellett!

Az elmúlt évben több helyszínen is lehetőségünk volt a legendássá játszott Homeless techno track szerzőjét, Ben Dustot élőben hallani. A Budapest éjszakai életébe hajón beúszó Ben most egy újabb helyszínt, a tavaly köztudatba kerülő Arzenált vesz birtokba.

Akár hányszor itt járt, mindig elégedetten távozott a közönség, mely köszönhető annak a német földön felszívott stílusnak, mely a világ számos pontjára elirányította az elmúlt rövid időben.

Hogy az újra átélt Ben Dust élmény mellett valami új behatás is érjen minket, ez alkalommal megismerhetjük a horvát szcéna zágrábi felelősét, aki saját techno sorozattal is büszkélkedhet. A Techno Scream szervezője és rezidense, Willy érkezik az Arzenál pultjába, ahol vélhetően komoly hangörvények keletkeznek majd általa, Ben Dust által és egy sor ismerős, hazai fellépő által.

Akik magyar részről megtámogatják a feszes menetet, az egyre népszerűbb techno DJane, Kitti Kay, a szakmát széltében átívelő Julian Marcell, a remek női-férfi techno párosként ismert Twins Project és Piber lesz.

Mindezt nagyban segíti a helyszín nyújtotta ipari, indusztri környezet, ahol február 21-én tölthetünk el egy hosszúra nyújtható éjszakát és reggelt, melyre már nagyszámban fogynak a jegyek, úgyhogy érdemes mielőbb beszerezni még elővételben, itt!

Addig szólhat hangosan ez a januári Ben Dust szett!

https://www.youtube.com/watch?v=hCRpjfNn3bo

Line-up:
Ben Dust (DE) - Abfhart Würzburg
@Willy (HR) - Techno Scream
Julian Marcell - DFFRNTLY
Kitti Kay - DFFRNTLY
Twins Project - DFFRNTLY
Piber - DFFRNTLY

Sart: 23:00 - end: 07:00 ++

Elővételes online jegyek (összesen 300db):
https:/​/​oneticket.hu/​dffrntly-pres-ben-dust-arzenal-200221

www.facebook.com/​events/​484295395841898/​

Helyszín

 • Arzenál

  Soroksári út 158/C Budapest 1095

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2023-04-08] Dave Clarke | 1 YEAR OF GRID
  @ Arzenál

  As​ ​a​ ​DJ,​ Dave ​Clarke​ ​plays​ ​out​ ​three​ ​weekends​ ​a​ ​month​ ​across​ ​Europe​ ​and​ ​the​ ​world,​ ​living​ ​up​ ​to his​ ​nickname,​ ​the​ ​Baron​ ​of​ ​Techno,​ ​a​ ​moniker​ ​given​ ​him​ ​by​ ​the​ ​late,​ ​great​ ​BBC​ ​Radio​ ​DJ John​ ​Peel.​ ​There’s​ ​the​ ​same​ ​attention​ ​to​ ​detail​ ​each​ ​time,​ ​his​ ​sets​ ​swooping​ ​whip-smart along​ ​the​ ​cutting​ ​blade​ ​of​ ​techno​ ​and​ ​electro,​ ​backed​ ​up​ ​by​ ​a​ ​seasoned​ ​bag​ ​of​ ​DJ​ ​tricks​ ​in which​ ​his​ ​early​ ​hip​ ​hop​ ​roots​ ​clearly​ ​show.​ ​Techno’s​ ​first​ ​and​ ​original​ ​“Man​ ​in​ ​Black”,​ ​Clarke blends​ ​into​ ​the​ ​background​ ​upon​ ​arrival​ ​and​ ​lets​ ​his​ ​music​ ​do​ ​the​ ​talking.​ ​That’s​ ​where​ ​he comes​ ​alive,​ ​where​ ​skills​ ​honed​ ​for​ ​years​ ​blow​ ​venues​ ​apart.
 • [2022-10-29] Der Morgen \ Somewhen \ Parallx
  @ Arzenál

  Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét.
 • [2021-12-31] New Year's Rave 2022 - Szilveszteri Techno Fesztivál
   

  New Year's Rave 2022 - Szilveszteri Techno Fesztivál | Arzenál Budapest --- 2 stages | 18hrs of rave ---
 • [2021-10-23] Game Of Life / Metronome
   

  A régi psyhedelic érzést visszahozva, ismét egy 3 termes ( Hitech, Nigthpsy,Progressive )őszköszöntő buliba vágunk bele.
 • [2021-10-22] Raveyard pres. ILLNURSE
  @ Arzenál

  Október 22-én végre visszatér a Raveyard, amikor is a modern EBM, illetve indusztriális techno egyik legizgalmasabb művelőjét, a francia Illnurse-t látjuk vendégül, ezúttal az Arzenál falai között, akit mindennek tetejébe egy impozáns hazai válogatottal támogattunk meg.
 • [2021-08-06] Der Morgen \ Wallis
   

  A Parisian living in Berlin, Wallis is a techno producer, mastering engineer, resident of Upperberry and labelboss of Jell. Her signature industrial beats and Arzenál will make a perfect match.
 • [2020-03-21] Masters of Fullon / Psilocybe Project /
   

  Vissza a múltba vissza az undeground - ba! Ez a szlogenje az új sorozatunknak.
 • [2020-01-01] The New Year After.
   

  Ha még nem táncoltad ki magadat a szilveszteri partyk után, ha otthon töltöd a szilveszter estét de reggel azért elmennél te is bulizni akkor itt a helyed! Az afternak az Arzenál ad majd otthont! Egy új tágas helyszín, ahol biztos, hogy kényelmesen tudjuk tovább köszönteni az új évet!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó