Pulzar

Partyajánló

Der Morgen \ Somewhen \ Parallx @ Arzenál

Fellépők
Dátum 2022. október 29.
Helyszín Arzenál
Stílus Techno
Der Morgen \ Somewhen \ ParallxTechno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét.Arzenál

Der Morgen \ Somewhen \ Parallx @ Arzenál

Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét.

Hiphop alapokkal kezdte, de már a 2014-es debütáló EP-jén, a “9”-en megtalálta egyedi hangzását: sötét, hipnotikus basszusok, úszó szintetizátor hangokkal keverve, mely transzba rakja a hallgatót. Ez a kiadvány még a saját, SANA kiadójánál jött ki, de nem sokkal később a Berghain klub saját labelje, az Ostgut Ton is jelentette meg zenéit, mostanában pedig barátja és kollégája, Kobosil R - Label Groupja adott helyet megjelenéseinek. Agresszív szettjei az évek alatt torokszorító szintre keményedtek, most sem kell kevesebbre számítani tőle, mint verejtékes menetelésre. Tettestársa Parallx lesz az este folyamán, aki a németországi Ruhr vidéken felnőve, már az anyatejjel is az indusztrialistást szívta magába, amit szettjeiben mesterien ötvöz az EBM, Darkwave, Synth Pop és Electro behatásokkal. Nem véletlenül van ő is a Kobosil féle R Label Groupnál, illetve Európa és a világ top klubjainak fellépőlistáin.

\ LINEUP
Somewhen
Parallx
Sikztah
Man + Machine
Detective Kelly

\ TICKETS
https://oneticket.hu/somewhen-parallx-telek-220709

www.facebook.com/​events/​1849827305188031/​

Helyszín

  • Arzenál

    Soroksári út 158/C Budapest 1095

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó