Pulzar


Kövess minket!

Művész

Detective Kelly

Detective Kelly

 https://soundcloud.com/detective-kelly

Aktuális partyajánlók

 • [2019-02-23] Somewhen \ Raär \\ Der Morgen
   

  Berlini futurisztikus nosztalgia és francia újvonalas acid, drámai szintifutamok és őrülten vágtató ritmusképletek Budapest lugújabb techno-klubjában.
 • [2019-03-01] Pursuit of Acid IX
  @ LÄRM

  Winter has once again been long and hard, so we invite you all to come celebrate that spring is here! Let’s dive deep into the first night of March together, get ready for a heavy night of techno and acid!

Archív partyajánlók

 • [2019-02-15] Cinema Hall pres. Mind Against
  @ Cinema Hall

  Cinema Hall pres. Mind Against
 • [2018-12-21] Der Morgen & Pursuit of Acid pres. Markus Suckut & Yan Cook
   

  2018 mozgalmas esztendő volt, melyet illendő módon búcsúztatunk: egy rendhagyó koprodukció keretein belül látunk vendégül egy nagy visszatérőt és egy várva várt feltörekvőt.
 • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
  @ Premier Club

  November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.
 • [2018-10-20] Der Morgen // Perc & Claudio PRC
  @ Dürer Kert

  A tenger alatti mélységből ezúttal egészen a világűrbe utazunk. Claudio PRC meditatív, mármár hipnotikus groovejai méltó felvezetésül szolgálnak Perc fémes, angolos, de annál kevésbé elegáns, beton kemény ritmusképleteinek, a tapasztalt szakértőkből álló magyar támogatás pedig csak hab a bizonyos tortán.
 • [2018-10-05] Anetha \ Setaoc Mass \ Der Morgen
   

  Folytatjuk. nem is egy, hanem két közönségkedvenccel, legutóbbi szezonunk számtalan bombafellépője közül talán a leglehengerlőbbekkel. a Der Morgen energia mit sem csökkent, sőt mi több, majd kicsattanunk, és sosem látott lelkesedéssel vágunk neki a meglepetésekkel teli új évadnak.
 • [2018-08-17] SaveCorvin x Der Morgen pres. Peter Van Hoesen
   

  Elérkeztünk a nemes nyári Der Morgen trilógia befejező epizódjához. Vendégünk a Belga-Német tengely Peter Van Hoesen-je, aki sokszínűségével üdítő felfrissülést hoz a tikkasztó hőségben Budapest első számú underground clubjába, a Corvin-ba.
 • [2018-07-27] Vril \ Der Morgen
  @ Tesla Budapest

  Nem viccelünk. Mikor szoktunk? Annyit viszont megsúgunk, hogy a nyári Corvinos Der Morgen trilógia elég meredekre sikeredett, melyek közül épp a középső egy kuriózumnak számító live performansz lesz a sokak által emlegetett, mégis félhomályban tetszelgő Vril jóvoltából.
 • [2018-07-13] Corvin Black pres. Monoloc
   

  Sascha Borchardt, másnéven Monoloc a techno fehér foltjait térképezi fel. Zenéje egyszerre nyers és szofisztikált, kompromisszummentes és mégis ezerarcú. Minden release önálló művészeti alkotás, olyan labelek megbecsülését élvezi mint a Soma, a Hotflush vagy a Dystopian.
 • [2018-06-15] Corvin pres. Mind Against
   

  A berlini bázisú duót egy testvérpár, Alessandro és Federico Fognini alkotja. 2011-es feltűnésük után egy évvel jelent meg első, Cagliostro című EP-jük a Life&Death gondozásában, azóta remixeltek Roisín Murphynek és a Tale of Usnak; olyan kiadókkal kapcsolatban emlegethetjük a nevüket, mint a Kompakt vagy a Cocoon.
 • [2018-05-26] Der Morgen pres. Athmo
  @ Corvin Club

  Atmoszférikus utazás egy-egy szelíd de annál kevésbé szolid vándor főszereplésével. Agyafúrt ritmusok, érzelmes melódiák könnyed légies hangvételben egy forró kora nyári éjszakán.
 • [2018-04-27] Corvin pres. Mano Le Tough
   

  Corvin Club proudly presents Mano Le Tough! These days, the Irish-born but Berlin-based DJ-producer is one of the most celebrated names in underground house and techno.
 • [2018-04-20] SHDW & Obscure Shape \ Der Morgen
   

  Vágtató tempó, testes dobhangok, lélekfacsaró dallamok és katarzis. a történelem ismétli önmagát, a Der Morgen pedig rá is licitál.
 • [2018-04-06] Tale Of Us - Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  Az egyedülálló DJ–producer páros újrateremti az elektronikus zene hagyományait az Akvárium Klubban!
 • [2018-03-24] ▩ Der Morgen ▩ ▩ Architectural ▩
  @ LÄRM

  ▩ lágy és emocionális, felszabadító és reményekkel teli, akár a tavasz első szárnycsapásai. misztikus, elegáns és erőteljes, mint Reeko alias Architectural.
 • [2018-03-17] Cleric (Figure, Clergy) by EDR
  @ A38

  A techno szcéna egyik legnagyobb új tehetsége jön az A38-ra.
 • [2018-01-20] Boston 168 live \ Der Morgen
  @ Corvin Club

  Az új év első Der Morgen-én savas varázslatra készülünk, és egyből a csúcsra is járatjuk azt. A torinói duo egyedi hangzásvilággal hódít, a Boston 168 laborjában párosul egymással a gépi technológia és a kozmikus lebegés. Az újhullámos acid krémje egy élő energiabombával teszi nálunk tiszteletét, mindezt a város egy bitang hangrendszerén és legőszintébb klubestjén.
 • [2017-12-15] Shifted \ Der Morgen
   

  Shifted \ Der Morgen \\ Corvin Club
 • [2017-11-25] Corvin Black presents Woo York
  @ Corvin Club

  Corvin Black presents Woo York
 • [2017-11-03] Der Morgen \ Keith Carnal
  @ Corvin Club

  Excentrikus techno Amszterdamból. Kemény, mégis szép.
 • [2017-04-21] SHDW & Obscure Shape \ Der Morgen
  @ Corvin Club

  Mi vezet Stuttgartból a nemzetközi élvonal csúcsára? Szervezői háttér, kiemelkedő produceri tehetség, formabontó arculat, különleges megjelenés, egy jó izléssel megalkotott kiadó, páratlan lemezgyűjtemény és persze a legfontosabb: tökélyre fejlesztett dj skillek. Ezt élvezhetjük április 21-én a Corvinon.
 • [2017-04-01] Der Morgen ▩ ▩ Vaal
  @ LÄRM

  Csiszolatlan gyémánt. Tökéletes house és techno öszvér. Nyers őserő vezérli és misztikum mögé rejti amit talán nem is kéne: élvonalbeli, karizmatikus és eklektikus.
 • [2017-03-14] ★ Corvin Black pres. Adriatique ★
  @ Corvin Club

  Március 14-én a Corvin Black soron következő vendégével, az Adriatiquekal áldozhatsz a sötétség oltárán!
 • [2017-02-24] ★ Corvin Black pres. Pisetzky ★
  @ Corvin Club

  Egyszerre erőteljes és melankolikus hangzás, gazdagon árnyalt zenei struktúrák, nagy amplitúdók és trippy grooveok jelentették a fiatal olasz sound designer számára a beszállókártyát a nemzetközi véráramba. Milánói műhelyében készülő sötét, lírai hangszobrai nem csak a helyi illetőségű Just This érdeklődését keltették fel, a Sasha által vezetett Last Night on Earth is lecsapott rá egy Hunter/Game-mel közös EP erejéig.
 • [2017-02-10] ★ Corvin Club pres. Uto Karem ★
  @ Corvin Club

  DJ, producer, label manager. Igazi nagyvárosi legenda, több mint húsz éve cipeli a lemezestáskáját Európa és az USA szerte a legnagyobb klubok között. A Dél- Olasz producer munkáit olyan kultuszteremtő labelek jegyzik, mint a Global Underground, a Ministry of Sound vagy a Definitive. 2008-ban indította el Agile Recordings nevű saját kiadóját, ahol Umek, illetve Christian Smith személye a garancia a masszív techno-élményre.
 • [2016-12-30] ★ Corvin Black pres. Mind Against ★
  @ Corvin Club

  A Corvin Black sorozat tavaszi Recondite bulija után, büszkén prezentáljuk nektek a Mind Against formáció decemberre időzített budapesti állomását! A Life and Death és az Afterlife kiadókhoz köthető szelektorok dolgoztak már együtt a nemrégiben nálunk is bemutatkozó Locked Grooveal, közös szerzeményüket pedig Scuba, Hotflush Recordings platformja gondozta. Itthon a 2015-ös B my Lake Festival Official keretében bizonyították, hogy érdemes őket számon tartani. December 30-án, a Corvin Clubban találkozhattok velük!
 • [2016-10-15] SOMNE \ Der Morgen
  @ Toldi Klub

  Sötét elektronika szakavatottak tolmácsolásában.
 • [2016-10-07] ★ Corvin Club pres. Redshape ★
  @ Corvin Club

  Redshape pontos kilétét a nagyközönség előtt homály fedi. Valódi személyazonosságát egy vörös maszk alá rejti, amit mindig visel, bárhol is járjon Európa legnagyobb klubjaiban. Hősünk Berlinben él és rázós live actet nyom. Több mint fél tucat megjelenéssel büszkélkedhet, az elmúlt évben a Delsin, a Styrax Leaves vagy a Music Man kiadók gondozták munkáit. Régi vágású detroiti technón nevelkedett. Így a zenéjében az old school irányt pezsdíti olyan előadók hangzásával, mint Laurent Garnier, Josh Wink, Âme és Cassy. Szóval, ha véletlenül a Blaha Lujza tér egyik sötét sarkában egy vörös maszkos csávót láttok októberben, ne essetek pánikba! Valószínűleg aznap van a Redsahpe -10 years live tour 2016 budapesti állomása...
 • [2016-09-10] ★ Corvin Club & Der Morgen pres. Locked Groove ★
  @ Corvin Club

  A Der Morgen őszi szezonnyitójának Budapest legdinamikusabban fejlődő elektronikus zenei erődítménye, a Corvin Club ad otthont. A lehető legnagyobb erőbedobással és újult energiával készülünk az idényre, kezdésképp pedig megpróbáljuk megismételni a megismételhetetlent, és leckét venni Locked Groove tevékenyen eltöltött elmúlt közel egy évéből.

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó