Pulzar

Partyajánló

Masters of Fullon / Psilocybe Project /

Fellépők
Dátum 2020. március 21.
Stílus Goa, Psychedelic, Psychedelic Trance
Masters of Fullon / Psilocybe Project /Vissza a múltba vissza az undeground - ba! Ez a szlogenje az új sorozatunknak.

Masters of Fullon / Psilocybe Project /

Vissza a múltba vissza az undeground - ba! Ez a szlogenje az új sorozatunknak.

Új helyszínünk tökéletesen visszaadja a legendás korszakot 2009 előttről: Mind a Papírgyár, mind a Csepel Művek emlékei tárulnak fel előttünk.
Szeretnénk a mainstream-et egy kicsit elfeledni, így limitált 300 fős bulit hoztunk létre ebben a gigantikus és misztikus épületbe.
A belépőjegyek árát is ennek tükrében határoztuk meg és az elővételes jegyek tükrözik a 10 évvel ezelőtti árakat. Ha szeretnél velünk tartani javasoljuk, hogy mindenképpen előre váltsd meg jegyed.

Zeneileg visszahozzuk a fullon zene hőskorát és az éjszaka folyamán újra átélhetjük ennek a kornak a varázsát.
Vendégünk Portugáliából Ricardo Mendes aka Psilocybe Project, aki 2011-ben adta ki első albumát és mind a mai napig követi a régi trendet, egymás után adja ki új számait, albumait a fullon zene világában.
Bizony-bizony sok régi fullon előadó váltott vagy a mainstream vagy a progressive világába és nagyon kevesen maradtak akik ezt a vonalat továbbviszik.
Ez a partysorozat azért indul el, hogy ezt az értéket megtartsuk és a fullon zene kedvelők ismét megkapják azt, amit mindig is annyira szerettek és szeretnek.

Fullon stage:

22.00 ★  Attika
23.30 ★  Dj Hruscsov
01.00 ★  Psilocybe Project
02.30 ★  Psyletzky
04.00 ★  Snag The Sunshepherd
05.30 ★  Dj Toge

Hangtechnika: Martin Audio
Deko: Dharmatronic

Belépő (Váltsd meg elővételben mert nem biztos,hogy lesznek helyszíni jegyek. A party limitált beengedéssel rendelkezik)
https://oneticket.hu/masters-of-fullon-arzenal-200321
Elővételben: 3000Ft
Helyszínen : 4000Ft

www.facebook.com/​events/​1382075985313883/​

Helyszín

 • Arzenál

  Soroksári út 158/C Budapest 1095

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2023-06-17] Supernova Techno pres. Dark Rave w/ CRISTOBAL PESCE (CO)
  @ Arzenál

  Supernova Techno pres. Dark Rave w/ CRISTOBAL PESCE (CO) | Arzenál Budapest
 • [2023-04-08] Dave Clarke | 1 YEAR OF GRID
  @ Arzenál

  As​ ​a​ ​DJ,​ Dave ​Clarke​ ​plays​ ​out​ ​three​ ​weekends​ ​a​ ​month​ ​across​ ​Europe​ ​and​ ​the​ ​world,​ ​living​ ​up​ ​to his​ ​nickname,​ ​the​ ​Baron​ ​of​ ​Techno,​ ​a​ ​moniker​ ​given​ ​him​ ​by​ ​the​ ​late,​ ​great​ ​BBC​ ​Radio​ ​DJ John​ ​Peel.​ ​There’s​ ​the​ ​same​ ​attention​ ​to​ ​detail​ ​each​ ​time,​ ​his​ ​sets​ ​swooping​ ​whip-smart along​ ​the​ ​cutting​ ​blade​ ​of​ ​techno​ ​and​ ​electro,​ ​backed​ ​up​ ​by​ ​a​ ​seasoned​ ​bag​ ​of​ ​DJ​ ​tricks​ ​in which​ ​his​ ​early​ ​hip​ ​hop​ ​roots​ ​clearly​ ​show.​ ​Techno’s​ ​first​ ​and​ ​original​ ​“Man​ ​in​ ​Black”,​ ​Clarke blends​ ​into​ ​the​ ​background​ ​upon​ ​arrival​ ​and​ ​lets​ ​his​ ​music​ ​do​ ​the​ ​talking.​ ​That’s​ ​where​ ​he comes​ ​alive,​ ​where​ ​skills​ ​honed​ ​for​ ​years​ ​blow​ ​venues​ ​apart.
 • [2022-10-29] Der Morgen \ Somewhen \ Parallx
  @ Arzenál

  Techno fenevad, Somewhen sosem fogja vissza magát. A lengyel gyökerekkel rendelkező, de Berlin Neukölln negyedében felnőtt producer a techno új generációjához tartozik ugyan, de zenéiben mégis sikerült posztmodern kontextusba helyeznie a stílus lelkét.
 • [2021-12-31] New Year's Rave 2022 - Szilveszteri Techno Fesztivál
   

  New Year's Rave 2022 - Szilveszteri Techno Fesztivál | Arzenál Budapest --- 2 stages | 18hrs of rave ---
 • [2021-10-23] Game Of Life / Metronome
   

  A régi psyhedelic érzést visszahozva, ismét egy 3 termes ( Hitech, Nigthpsy,Progressive )őszköszöntő buliba vágunk bele.
 • [2021-10-22] Raveyard pres. ILLNURSE
  @ Arzenál

  Október 22-én végre visszatér a Raveyard, amikor is a modern EBM, illetve indusztriális techno egyik legizgalmasabb művelőjét, a francia Illnurse-t látjuk vendégül, ezúttal az Arzenál falai között, akit mindennek tetejébe egy impozáns hazai válogatottal támogattunk meg.
 • [2021-08-06] Der Morgen \ Wallis
   

  A Parisian living in Berlin, Wallis is a techno producer, mastering engineer, resident of Upperberry and labelboss of Jell. Her signature industrial beats and Arzenál will make a perfect match.
 • [2020-02-21] D F F R N T L Y pres. Ben Dust
  @ Arzenál

  Ipari techno péntek - Ben Dust az Arzenál falai között tér vissza Budapestre. És egyúttal egy horvát arcot is megismerhetünk a hazai felhozatal mellett!
 • [2020-01-01] The New Year After.
   

  Ha még nem táncoltad ki magadat a szilveszteri partyk után, ha otthon töltöd a szilveszter estét de reggel azért elmennél te is bulizni akkor itt a helyed! Az afternak az Arzenál ad majd otthont! Egy új tágas helyszín, ahol biztos, hogy kényelmesen tudjuk tovább köszönteni az új évet!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó