Pulzar

Videó

Psy experience 2008

Psy experience 2008

Ha nem sikerülne a videót lejátszani, akkor próbáld meg a következőket:

Aktuális partyajánlók

 • [2023-06-24] Cruisin w/ Jay Lumen / Juliet Fox
  @ Európa Hajó

  A magasabb BPM-számok kedvelői idén sem maradnak minőségi zene nélkül, a Cruisin 2023-es techno szeánszán Juliet Fox mellett Jay Lumen és CVRDWELL, Thirsty Eyes fogja képviselni a hazai színeket. Kössétek fel a gatyátokat, ez kemény menet lesz!

Archív partyajánlók

 • [2023-06-03] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
  @ Európa Hajó

  PETER MAKTO 45 & GREGORY S 39 - IKREK x CRUISIN 2023 JÚNIUS 03
 • [2023-05-28] Cruisin 10 X Be Massive 20
  @ Európa Hajó

  20 éves lett a Be Massive! Magyarország egyik legrégebbi szervezőcsapata 20 exkluzív rendezvénnyel fogja megünnepeln idén ezt a kerek évfordulót. A jubileum egyik első állomására május 28-án fog sor kerülni, amikor is a szintén jubiláló 10 éves Cruisin együttműködésében megvalósuló hajós buli alkalmából szállhatunk a Duna vizére. De nem csak a környezet miatt lesz különleges ez az esemény, hanem azért is mert felcsendül a Be Massive eddigi történetének teljes zenei repertoárja, az oldschool törtektől kezdve egészen a jelenlegi kedvenc hangzásokig.
 • [2023-05-27] Cruisin x B/plr. x Deepfields
  @ Európa Hajó

  Cruisin x B/plr. x Deepfields w/ Gescu / Sepp / Nu Zau
 • [2023-05-13] 10 years of Cruisin w/ Guy J
  @ Európa Hajó

  A progressive house világjáró izraeli nagykövete Guy J sok év után visszatér a Cruisinra! Fantasztikus nap lesz!
 • [2023-04-30] 10 years of Cruisin w/ Sasha
  @ Európa Hajó

  Hihetetlen belegondolni abba, hogy a Cruisin tizedik szezonját fogjuk megnyitni. Köszönjük nektek! A bizalmat pedig úgy szeretnénk meghálálni, hogy mindig a legmagasabb szintre törekszünk. Már nagyon várjuk, hogy újra együtt bulizhassunk a Dunán! A 2023-as szezonnyitóra egy élő legendát sikerült meginvitálnunk. Nem sokan vannak a világon, akik nagyobb hatással lettek volna az elektronikus zene fejlődésére és népszerűségére, mint Sasha! A korábban a világ legjobbjának is megválasztott walesi származású DJ / producer 25 éve stabilan őrzi helyét az élvonalban.
 • [2022-09-17] Cruisin x Bipolar x Rokoko w/ SIT / Prichindel
  @ Európa Hajó

  A közös történetünk tovább íródik a Duna vízén, a gyönyörű folyónkon, amely szeptember 17-én újra egyesít bennünket!
 • [2022-09-10] Cruisin w/ Patrice Bäumel
  @ Európa Hajó

  Cruisin w/ Patrice Bäumel 0910
 • [2022-07-23] Cruisin w/ Bart Skils / Jay Lumen / Mark Reeve
  @ Európa Hajó

  Óriási sikerrel zárult tavaly szeptemberben a Cruisin szezonzárója, amikor is Bart Skils főszereplésével a keményebb ütemek kerültek előtérbe. Igazi örömzenélés volt az Európa Hajó fedélzetén, amit a fellépők és a közönség is nagyon élvezett. Nem volt kétség afelől, hogy 2022-ben is lesz techno a hajós bulin!
 • [2022-07-02] Cruisin x Bipolar x Rokoko
  @ Európa Hajó

  Hamarosan ismét kihajózhatunk a Duna vízére a Cruisin fedélzetén. A következő alkalom azonban még különlegesebb lesz, mint a többi. Európa leghosszabb folyója ugyanis nem csak földrajzilag, hanem kulturálisan is össze fog kötni két országot.
 • [2022-06-05] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
  @ Európa Hajó

  Sziasztok, itt TSapat kapitánya beszél: Idén újra együtt hajózunk a Dunán! Kell ennél jobb hír? Megint lesz IKREK Buli / Peter Makto (44) & Gregory S (38) szülinapi party.
 • [2022-05-21] Goahu & Cruisin w/ Animato & Ticon
   

  Az év egyik legkülönlegesebb eseményére összeáll a Goa.hu és a Cruisin és egyedülálló nappali hajózásra invitálja a psy-trance rajongóit a mozgó panorámába és túl!
 • [2022-05-14] Cruisin w/ KINK live 0514
   

  Egyre hosszabbak és melegebbek a nappalok, úgyhogy a Cruisin csapata is gőzerővel készül a 2022-es nyárra, ami már csak egy karnyújtásnyira van tőlünk.
 • [2021-09-11] Cruisin w/ Bart Skils - Season Closing
   

  Hello Cruiserek! A 2021-es év több szempontból is bekerül a többi felejthetetlen közé és ezúttal is feltesszük az i-re pontot az idei utolsó dunai zenei felfedezőúttal! Engedünk a dinamika csábításának és olyan line up-pal érkezünk, amely biztos nem hagy egyetlen lábat sem mozdulatlanul! Évek óta várt fellépők érkeznek az Európa hajó teraszára!
 • [2021-07-24] Cruisin w/ Jeremy Olander pwrd by Roar
   

  Hello Cruiserek! Jeremy Olander-t régóta próbáljuk elhozni a Cruisin-ra, de éveken keresztül valamiért mindig lemaradtunk a lehetőségről.
 • [2021-07-10] Cruisin x Truesounds
   

  Van az Úszó erőd Steven Seagallal és van az Úszó Erő a TSaláddal, a különbség baromi nagy. Míg az egyik egy fikció mindenféle mozifilmes jelenettel és teljesen képtelenség, addig a másik egy teljesen valós dolog, ahol életed zenés moziját élheted át. Egy hosszú kihagyás után visszatér az EURÓPA hajóra a Truesounds Music a Cruisin szervezésében. Ez maga az úszó erő! A láthatatlan erő, ami összeköt minket a közösségi élményeinken keresztül. Ez pazar lesz...ez IS
 • [2021-06-26] Cruisin w/ Karotte 0626
   

  Hello Cruiserek! Június 26-án visszatér legnagyobb kedvencünk a Cruisin fedélzetére! Karotte 2009 óta majd minden évben vendégünk volt és minden alkalommal az év egyik legnagyobb buliját hozta. A sorozat rezidensei Yvel & Tristan, Marco Grandi mellé érkezik Tibor Dragan, aki ezentúl gyakori vendége lesz a dunai szeánszoknak. Hosszú napra készüljetek! Legyen tánc!
 • [2021-06-19] Cruisin w/ Jay Lumen 0619
  @ Európa Hajó

  Hello Cruiserek! Hát elég hosszúra sikerült a szünet, de megérkezünk végre! Nagyon várjuk a találkozást veletek! Június 19-én kifut a Cruisin, fedélzetén a sorozat legendás rezidenseivel és a dunai felfedező túránk vendége pedig Magyarország techno nagykövete Jay Lumen lesz. Hosszú napra készüljetek! Hatalmas lesz! Legyen tánc!
 • [2021-06-18] Cruisin Port - Grand Opening
   

  A Cruisin Port és az Európa hajó büszkén bemutatja Budapest legnagyobb mozgó zenei teraszát és klubját!
 • [2020-08-29] Cruisin with U 0829
   

  Hello Cruiserek! Végre megérkeztünk! Kicsit sokat kellett várni, de felejthetetlen élményben lesz részetek!
 • [2019-10-12] Agents of Time / Cruisin 5yrs / Hi!Fly 10yrs
  @ Európa Hajó

  Kedves Barátaink! Különleges évfordulókhoz érkeztünk! A Műcsarnok pincéjében találkoztunk először 10 évvel ezelőtt és 5 éve pedig egy hajó teraszán. Ami utána történt az a mi közös történetünk veletek. Úgy alakult, hogy valamennyire, egymás életének részeivé váltunk. Nagyon köszönjük! Lapot húzunk a 19-re és az Európa hajóval futunk ki október 12-én és állítjuk meg az időt ezen a szombaton! Az olasz Agents of Time trió érkezik egy fantasztikus nappali szettre a legendás rezidenseink Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé. Legyen tánc!
 • [2019-09-14] Cruisin w/ Konstantin Sibold pwrd by Roar Season Closing
   

  Nagyon nagy álmunk válik valóra, mert szeptember 14-én az egyik legnagyobb kedvencünket köszönthetjük a fedélzeten Konstantin Sibold személyében! Hipnotikus zenéi mellett szettjeivel is meghódította már a világ összes pontján a 4/4-es rajongókat. Most rajtunk a sor! A Cruisin rezidensei Yvel & Tristan és Marco Grandi mellé Tolo érkezik, hogy teljesen kerek legyen ez a szombat délután! Legyen tánc!
 • [2019-07-27] ~ RAVE the WAVE II. ~ |Allnightlong Techno cruise
   

  Raverek figyelem! Július 27-én, szombaton ismét vízre szállunk egy egész éjszakás dunai sétahajózás keretein belül, ezúttal is a város elsôszámú rendezvényhajójával, az Európa hajóval!
 • [2019-07-13] Steve Judge & Friends Boat Party
   

  Ahogy az esemény címe is árulkodik, nem másról van szó, mint az immáron ötödször, egy évben pedig egyetlen egyszer megrendezésre kerülő exkluzív hajós bulimról. Hajós bulikra mindig is kiemelt figyelmet szenteltem, hiszen ezek a bulik a Steve Judge and Friends party sorozatom születésnapjai is egyben.
 • [2019-06-29] Cruisin w/ Hito / Jay Lumen
   

  A következő zenei felfedezőúton, június 29-én a dinamikáé lesz a főszerep. A délután nemzetközi vendége a felkelő nap országából Hito lesz, aki vinyl only szettel érkezik az Európa hajóra. Régi nagy álmunk válik valóra és a fedélzeten köszönthetjük végre Jay Lument, aki szintén ki fogja venni a részét a hullámok felkorbácsolásában. A nap nyitását és zárását pedig a Cruisin rezidensei vezetik majd. Legyen tánc!
 • [2019-06-09] ~ RAVE the WAVE ~ All night long techno cruise
   

  Készüljetek Raverek! Június 9-én, vasárnap vízre szállunk egy egész éjszakás dunai sétahajózás keretein belül a város elsôszámú rendezvényhajójával, az Európa hajóval. Másnap munkaszünet!
 • [2019-06-09] Cruisin x Ikrek Daytime Boat Party
   

  Az Ikrek Éjszakája - Peter Makto szülinap evolúcióját tavaly már kivesézte maga az ünnepelt, aki nem fél a változásoktól és sok fiatal kollégáját megszégyenítve, a korral dacolva nagyobb lendületben van, mint valaha... Tavaly sikeresen tettük vízre a Truesounds csapat életét támogatva ezt az új hajót, ami nem csak egy képletes megfogalmazás, hanem egy konkrét tény, mérföldkő is lett a TSapat életében.
 • [2019-05-25] Cruisin w/ Patrice Bäumel pwrd by Roar
   

  Hello Cruiserek! Szeptember óta várjuk azt a napot, amikor újra veletek hajózhatunk az Európa hajón! Május 25-én régi nagy álmunk válik valóra! Az év első nappali Cruisinján a fedélzeten köszönthetjük hatalmas kedvencüket a fantasztikus Patrice Bäumelt. Legyen tánc!
 • [2019-04-05] LavaLava x Cruisin: Denis Sulta
   

  A tavaly februári Lärm-es első Sulta bulin már érezhető volt, hogy valami elkezdődött és a nyári A38-as happeningen egyértelművé vált, hogy tökéletesen működik a kémia Denis és a műértő közönség között. A LavaLava meghívására április 5-én ismét Budapestre érkezik a tejfelszőke glasgow-i és ezúttal a Cruisin-nal karöltve teszi még magasabbra a lécet! Készüljetek kettő teremre és a főváros lenyűgöző fényeire!
 • [2018-12-30] Cruisin x Truesounds / Pre New Year's Eve Boat Party
   

  Hello Cruiserek! Hello TSalád! Szeretnénk lehetőséget adni azoknak, akik már előre fanyalognak a "Szilveszter az kötelező buli" íztől és szeretnénk esélyt adni azoknak is, akik pont ezt szeretik az év utolsó napjában, hogy "kötelező" jelleggel el lehet hajolni valami házibuliban, vagy éppen meghitten a barátokkal lenni!

Biográfiák

Kapcsolódó cikkek

Zenei stílusok

Ajánlott rádiók

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó