Pulzar

Művész

TC1 and Stress Level

TC1 and Stress Level

TC1 Észak-Anglia egyik jelentos drum and bass estje, a Dope rezidenseként ismerte meg Stress Levelt, aki saját zenéit hordta be a kapocsként szolgáló huddersfieldi lemezboltba.

TC1 játszotta Stress Level néhány szerzeményét, így kezdodött a munka kettejük között. Azóta már a páros minden zenéje közös alkotás, és olyan kiadóknál találkozhatunk nevükkel, mint a Renegade, az Advanced, a V és a Liquid V, a Commercial Suicide, a Bingo, valamint a Hidden Agendás Nos által többé-kevésbé TC1-ra hagyományozott Dispatch. Utóbbihoz már õ igazolta le a Tactile több szerzeményét.
TC1 és Stress Level remixerként is igen keresett, készítettek átdolgozásokat a Total Science-nek (Picture Perfect), az AI-nak (Rise And Shine, Soul Good), a legendás Nos-nak (Chameleon), a német Kabukinak (Love Lines), Chris.su-nak (Satisfy), Marky-nak (Rotation) és ok remixelhették a Jagged Edge (Optical és RymeTyme) klasszikusát az ultrafunky Rock Baby-t is.
Mint sokan mások, õk is dolgoztak Jenna G énekesnõ For My Lost Friends címû szólóalbumán, egészen pontosan a 'You' tükrözi kezük nyomát. Szintén Jennával készült a tavalyi év egyik fontos felvétele, a 'Lost In Music', amely a Liquid V-n kapott helyet.
További friss hír, hogy a páros két szerzeményt készített Chris-su-val, 'Skanked' címu számukat a Tactile remixeli és készül a Lost In Music második része is. A duó dolgozik az A.I. fiúkkal azok albumán és D-Bridge-dzsel is.
Arról már tavaly meggyozodhettek a szerencsések, hogy TC1 ragyogó DJ, a márciusi est meglepetése, hogy társa, Stress Level egy laptopos élõ programmal érkezik.

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó