Pulzar

Pöli

Archív partyajánlók

 • [2013-10-18] Made Inn 8. Birthday With Robag Wruhme
   

  Minden évben elérkezik egy jeles nap, amikor azt ünnepeljük, hogy évről évre együtt bulizhatunk veletek. Számunkra is szinte hihetetlen, hogy ez a szám 8-asra kerekedett. Kerek nyolc éve, hogy a Made Inn megtette első lépéseit a hazai klubéletben, és azóta számtalan a felejthetetlen partit tudhatunk a hátunk mögött, amikre ilyenkor nagyon szívesen emlékszünk vissza.
 • [2013-10-12] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2013
  @ HUNGEXPO

  A nyárnak ugyan vége, de az idei fesztiválszezon ezzel még nem záródott le, sőt, az egyik legnagyobb durranás még csak most következik ! 2013. október 12-én a HUNGEXPO területén újra megrendezésre kerül Budapest leglátogatottabb elektronikus-zenei megmozdulása, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A legmodernebb hang - és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.
 • [2012-08-19] Essence Classic
  @ Cabana Club, Budapest

  Augusztus 19-én a Cabana Gardenben éled újjá az egykori népszerű ESSENCE! Egyszer régen - egy messzi-messzi galaxis helyett - Óbudán volt egy legendás klub, melynek falai között egy úttörőnek számító sorozat mutatta az új zenei utakat. Chriss, Pöli, Blackman és Dave Van N, vagyis a régi nagy csapat most újra összeáll a csodálatos panorámájáról és exkluzív vendégköréről híres Cabana Gardenben, a város felett…
 • [2012-07-06] Jumpski · Pöli · Detective Kelly vs. Polarize
  @ Dexion Club, Alsóőrs

  Endless Summer / StayFly! vs. Made INN
 • [2012-06-09] Masomenos - 4 Hours Live & Dj Sett
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  Június 9. Cha Cha Cha Cabrio - Made Inn - Masomenos! Emberi nyelven nem másról szól a fáma, mint Joan Costes és Adrien de Maublanc zseniális duójáról és velük egy fantasztikusnak ígérkező, elképesztően mesebeli elektronikát megszólaltató buliról a Margit szigeten. Két individuális személyiség, egy inspiráció. Két jellegzetes karakter és egy cél. Számos album, sokkal több EP, rengeteg ötlet és végtelen öröm. Birka, aki átalussza ezt. Csapjunk oda! :)
 • [2011-08-18] Deja Vu
  @ Honey Club and Lounge, Balatonfüred

  A Club Honey a Balaton-régió egyik legszebb klubja, mely a környékbeli partyarcok mellett már a fővárosban bulizók szívét is meghódította. Elegáns kivitelezése, csillogó belső terei igazi amerikai hangulatot varázsolnak a közönség számára. Nem is csoda,hogy augusztus 18.-án ebben az ekluzív környezetben várhatjuk a Deja Vu partysorozat soron következő vidéki állomását. A CD -n is megjelent Deja Vu P...öli és Chriss közös munkájának gyümölcse, 2009-ben a Soundhead szavazásán a legjobb album címet is elnyerte a közönség voksai alapján.A Club Honey falai közt ezúttal az értelmi szerzőkön kívül Dave van N (a.k.a Polarize) is a lemezjátszók mögé lép, aki a Home-os időkben szintén állandó kísérője volt a mosolypartyknak. A szerencsés első 100 vendég a legjobb albumnak ítéltetett mix cd-t kapja ajándékba és belépőjének egy részét lefogyaszthatja.
 • [2011-08-06] Matthew Dekay
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  A DejaVu-k történetében eddig a legintenzívebb emlékképeket hívhatja elő az idei augusztusi kiadás. Ez a Dejavu az Essence jegyében fog telni, ami Home project volt anno és a rezidens Pöli ötletén alapult.
 • [2011-07-29] Sun Goes Down 2011
  @ Margitszigeti Atlétikai Centrum

  Egyszer minden valóra válhat....!!! Csak igazan hinnünk kell benne!!! Merész álomnak tűnt eddig csupán, csak egy remény volt a mogyoródi Aquapark-ban rendezett elektronikus zenei Kánaán óta, hogy meg egyszer a moderntánc zenék szárnyán a mennyekbe repülhetünk. Legálabb még egyszer lesz egy fesztiválunk, ahol a fellepő művészek mindegyike az előremutató zenei irányzatok egyik kiemelkedő vezéralakja. Akar mennyire hihetetlen is, de 2011. július 29-30-an jegyet válhatunk, a partizok paradicsomába, mert a várva várt álom, most beteljesül.
 • [2011-05-14] Made Inn presents: Bill Patrick
  @ Merlin, Budapest

  Mostanság egyre több dj választja székhelyéül Berlint. A német főváros olyan elektronikus zenei központ Európában, mely nagyon sok művészt inspirál más európai országokból és a tengerentúlról egyaránt. Bill Patrick élvonalbeli klubokban játszott az Államokban, ezt hátrahagyva lett Berliner. Azóta európai megafesztiválokon és undeground klubokban játszik Európa-szerte. Nincsenek sztárallűrjei,közvetlen és barátságos 50 embernek é...pp olyan szívesen játszik,mint 5000-nek. A Visinquest lemezlovasaival (Seth Troxler, Ryan Crosson, Shaun Reeves, Lee Curtiss) nagyon egy húron pendülnek zeneileg és emberileg is.
 • [2011-03-18] Stayfly pres Dyed Soundorom & K.atou
  @ Merlin, Budapest

  Több, mint négy év telt el azóta, hogy a magyar Dyed Soundorom rajongók első kézből élvezhették kedvencük bűvészkedését a DJ pultban. Azóta a párizsi house-betyár neve világszerte ismerté vált – zenélt a berlini Panoramabartól elkezdve, a tokiói Warehouse 702-n át, a londoni Fabricban, a leedsi Loucheban, és folytathatnánk a sort – majd 2010 nyarán rezindensé nőtte ki magát a legendás ibizai Circoloco @ DC10-ben.
 • [2011-03-04] Made Inn presents: Masomenos
  @ Merlin, Budapest

  Egy igazi „multikulti” formáció, a francia Masomenos látogat el Budapestre március 5-én az innovációs törekvéseiről híressé vált Made Inn csapat jóvoltából. A külföldön már nagy népszerűségnek örvendő duó nemcsak zenéjével, de ruháival is divatot teremtett az underground nemzetközi köreiben…
 • [2011-02-05] Déjá Vu Farsang
  @ U26, Budapest

  A Deja Vu 2009 abszolút sikertörténete. Pöli és Chriss közös stúdióalbuma olyan zenékkel , melyekre a „hőskorban” egyszerre tapsolt mindenki a táncparketten. A mixalbum 2009 legjobb albuma volt a Soundhead szavazásán . Megjelenését bemutató partyk követték és azok sikere a rendezvény többszöri megrendezését indokolta. A mára már „klassziknak” számító darabok hatása varázslat. Deja Vu….éld át újra!
 • [2011-01-15] Suol Label Night w/ Fritz Kalkbrenner, Chopstick & Johnjon
  @ Merlin, Budapest

  A német vokalista és producer Fritz Kalkbrenner augusztusban már feledhetetlen nyárvégi éjszakával bizonyított a magyar közönségnek. Visszatérésére szerencsére nem kell sokat várnunk, január közepén egy igen ígéretes Album Tour keretein belül köszönthetjük újra Budapesten a tehetséges művészpalántát.
 • [2010-12-31] DEADCODE & Friends NYE 2010
  @ HUNGEXPO K pavilon

  2010 utolsó napján kerül megrendezésre a Deadcode Production szilveszteri partija a budapesti Hungexpo K-IV konferencia termében. Az óévbúcsúztató techno , tech-house banzájon Magyarország válogatott kiválóságai fogják biztosítani az ünnepi hangulatot.
 • [2010-12-03] BPM bemutatja: Lee Burridge
  @ Szikra Cool Tour House, Budapest

  2010. december 3-án újra BPM parti kerül megrendezésre Budapest legújabb kultúrközpontjában, a Szikrában. Az idei szezonban ez már a harmadik est, ahol neves külföldi sztárvendéget üdvözölhetünk a BPM-nek köszönhetően: a nyitóbulin SIS és Ilario Alicante indította útjára a Szikrát, majd egy héttel később M.A.N.D.Y. érkezett a ház falai közé, most pedig a Budapesten rég nem látott Lee Burridge különleges fellépésére készülhetünk egy Tyrant est keretein belül.
 • [2010-11-24] Ryan Crosson @ MNML
  @ U26, Budapest

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket.
 • [2010-11-19] Made Inn pres. Matthias Tanzmann
  @ Merlin Club

  Matthias Tanzmann (magyarul: Táncos Mátyás) egy ideig valóban táncosként kereste kenyerét, mígnem felcsapott táncoltatónak.
 • [2010-11-13] BPM második felvonás: M.A.N.D.Y. a Szikrában!
  @ Szikra Cool Tour House, Budapest

  BPM második felvonás: M.A.N.D.Y. a Szikrában! A legendás BPM végérvényesen visszatért Magyarországra: sikeres nyitóbulijuk után újra a Szikrában engedik szabadjára a lelkünkből kitörölhetetlen érzést, ami egyet jelent a minőségi elektronikus tánczenével, a legszebb pillanataiddal, és magával a szabadsággal!
 • [2010-10-20] Disco Cube Nights
  @ Minyon, Budapest

  Szeptember végétől, a jól megérdemelt nyári szünetet követően, folytatódnak az elektronikus zenei szerdák a Minyon bárban.
 • [2010-10-16] T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010
  @ HUNGEXPO

  Egyre közeleg október 16-a, vagyis a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 napja. A helyszín, a fellépők névsora már ismert, a jegyértékesítés javában zajlik. .
 • [2010-10-15] Stayfly pres. Downtown Dirty Disco
  @ Brick, Budapest

  15-én egy piszkos éjszakával indítja a Stayfly a fedett-pályás szezont a BRICK-ben.
 • [2010-09-18] StayFly presents A38_MNML w/ Damian Lazarus
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Óriási nyári évadzáró buli az idei Balaton Sound legnagyobb és legeredetibb hősével, Damian Lazarus-szal, aki a legkiválóbb honi minmalistákkal fog karöltve felejthetetlent zúzni.
 • [2010-08-28] Active Beats Party || Volt Orosz Laktanya
  @ Volt Orosz Laktanya

  Pöli | Zee a.k.a Jaffa Surfa | Tofa | Sebike | Tiboar | Jefferson | Dynee
 • [2010-08-14] Déjá Vu
  @ Szent Jakab Tó

  Éljük át újra: Deja Vu! Misztikus, szabadtéri zenei kalandra csábít újra minden régi és új partiarcot a Deja Vu, mert ez nem pusztán egy a sok „classic” mix közül!
 • [2010-08-12] Made Inn est
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Még nyakig ülünk a nyárban, de a Made Inn legénysége máris kivonta a vitorlákat, hogy az új hullámokon lovagolva egy egyéjszakás csobbanásra csábítsa a fővárosban rekedt partibetyárokat.
 • [2010-08-07] Sun goes Down w/ Fritz Kalkbrenner
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  Táncoló arcok a naplementében, dj-csillagok, és Cha-cha-cha? Augusztus hetedikén új arcát mutatja a Margit-sziget! A Bomba és a StayFly bemutatja:
 • [2010-08-06] I Love Deep
  @ Coke club, Siófok

  Negyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.
 • [2010-07-23] MNML!
  @ A38 tetőterasz, Budapest

  Fantasztikus Matt Tolfrey-s éjszaka nyitotta a MNML sorozatot júniusban az A38 teraszán, és Okain szereplését követően máris itt a harmadik felvonás az észt származású, Afrilounge-alapító Richard Liapinnal!
 • [2010-07-03] Nyitónap
  @ Coke club, Siófok

  Negyedik szezonját kezdi a Coke Club, több mint bulihely.
 • [2010-07-02] Vissza a természetbe! – Erdő Buli
  @ Szent Jakab Tó

  „Nagymamához indul kosárral Piroska, Olvasta a mesét, de vágyik a tilosba. Mondja a rókának: - Milyen szép a farkad, A farkas fejére varázsoljunk szarvat!” (Hobo Blues Band: Mesél az erdő)

Kapcsolódó cikkek

 • MNML november

  Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

  A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
 • Chriss & Pöli - DEJA VU

  Egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled.
 • Nem nyit ki többé

  A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
 • Ferry Corsten Magyarországon először a Home-ban! - 2003. október 22.

  Lineup: Ferry Corsten, Junior, Shane 54, Pöli, Surprise, Rusty

Ajánlott videók

Ajánlott lemezek

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó