Pulzar

Partyajánló

Disco Cube Nights @ Minyon, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. október 20.
Helyszín Minyon, Budapest, 1061 Budapest, Király u.8.
Stílus House
Disco Cube NightsSzeptember végétől, a jól megérdemelt nyári szünetet követően, folytatódnak az elektronikus zenei szerdák a Minyon bárban.Minyon, Budapest, 1061 Budapest, Király u.8.

Disco Cube Nights @ Minyon, Budapest

Szeptember végétől, a jól megérdemelt nyári szünetet követően, folytatódnak az elektronikus zenei szerdák a Minyon bárban.

A 2010 márciusában indult nagy sikerű partisorozat párját ritkítja. A Compact Discós srácok egy olyan rendezvény meghonosítását tűzték ki célul, mely a ’90-es, 2000-es évek disco, funk és elektronikus zenéjének pikáns kombinációját nyújtja az igényes zenére éhes közönségnek. Az est házigazdái a Collins & Behnam producer-duó iráni fele, Lotfi ’Begi’ Behnam; Pál Gábor, akinek neve a Toy Division-ből vagy a Brownfield  formációból csenghet ismerősen, és a Megasztár által ismerté vált Walkó Csaba, kinek élő vokálja teszi a klubestet még különlegesebbé. A nu disco és a vocal house hullámain játszó szettekhez speciális, erre az alkalomra készített műsor dukál - a vendég DJ-ktől is.  A Disco Cube Nights többek között olyan művészeket invitál a Minyon falai közé, mint Kovary, Sikztah, Chriss, Pöli Zagar, Palotai, Collins & Behnam, Lauer, vagy a Kollektíva DJ-k.
A szeptember 22-től szerdánként jelentkező Compact Disco, a CLS Music-kal és az Est Music-kal karöltve a budapesti elektronikus zenei szcéna egy teljesen új, nemzetközi viszonylatokban is előremutató dimenzióját nyitják meg a partizók előtt.

Line Up:



október 20. Pöli
október 27. ZAGAR

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó