Pulzar


Kövess minket!

Matthew Dekay flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 800 Ft
Mindenkinek éjfél után2 400 Ft

Partyajánló

Matthew Dekay @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2011-08-06
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus House, Minimal, Progressive House, Techno
Matthew DekayA DejaVu-k történetében eddig a legintenzívebb emlékképeket hívhatja elő az idei augusztusi kiadás. Ez a Dejavu az Essence jegyében fog telni, ami Home project volt anno és a rezidens Pöli ötletén alapult.ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Matthew Dekay @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

A DejaVu-k történetében eddig a legintenzívebb emlékképeket hívhatja elő az idei augusztusi kiadás. Ez a Dejavu az Essence jegyében fog telni, ami Home project volt anno és a rezidens Pöli ötletén alapult.

  A klubest akkori házigazdái Surprise, Pöli és Dave Van N (a.k.a Polarize) magukban is megállnák a helyüket a múltidézésben, de idén olyan társuk lesz ebben aki felejthetetlenné teszi a (reméljük) fülledt nyári éjszakát. Stílusosan Debut-ön debütált először és azóta is visszajáró vendég Magyarországon. Táskájában ezúttal lemezek fognak lapulni,amiket a hőskor óta őriz. Classic szettet csak a DejaVu és a magyar közönség kedvéért vállalt. Áprilisban megrengette a Prestige falait, most a Cha-Cha-Chán van a sor. Nagy slágereit most személyesen tőle hallhatjuk: Beautiful Monday,Higher Thoughts….igen!Matthew Dekay Classic Set augusztus 6.-án, a Cha-Cha-Chában!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó