Pulzar

Summerstart with Damian Lazarus flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

Summerstart with Damian Lazarus @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. június 1.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus House, Tech-house, Progressive, Psychedelic
Summerstart with Damian Lazarus“ a különböző stílusok és ötletek összevegyítésében vagyok a legjobb“, vallja Damian Lazarus.ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

Summerstart with Damian Lazarus @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

“ a különböző stílusok és ötletek összevegyítésében vagyok a legjobb“, vallja Damian Lazarus.

 

A gyermekkori álom vezérelte angol lemezlovas, producer, kiadótulajdonos és zenész rendelkezik mindennel, amivel egy művésznek kell: kreativitás, humor, csipetnyi őrültség és egy tonnányi meglepetés. 


A kérdés, ami a Damian-t körüllengő atmoszférát a legjobban leírja: “Láttál már olyat, hogy egy DJ előtt a földre ülve tapsoltak egy klubban az emberek?” Igen, neki megtették. 


Damian karrierjének átütő sikere akkor következett be, amikor 2002-ben meghívták a barcelonai Sonar fesztiválra, majd ezt követően 2003-ig a legtöbb meghatározó klub rezidensi címét magáénak tudhatta. Az ibizai DC10 Circo Loco-s bemutatói után kétség sem fért hozzá, hogy Damian feszegetve a álló- és befogadóképesség határait, a zene szárnyain olyan helyekre repíti a hallgatóságát, ahol azok még sosem jártak korábban, és nélküle talán sosem fognak. 


Idén, június 1-jén, Damian visszatér Magyarországra, hogy egy 4 órás DJ szett keretén belül bizonyítsa a fenti sorok valóságát. Ez a papír forma, de ahogy már korábbi látogatásai alatt felismertük, Damian-nél sosem lehet tudni. A biztonság kedvéért mindenki készüljön energiával az egész estére, a Stayfly és a Cinema Hall csapata a Cha-Cha-Cha Terasz és a Brick táncparkettjén megnyitja a nyarat!


Jegyek csak a helyszínen kaphatóak!

Éjféli: 2000 HUF

Éjfél után: 2500 HUF


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó