Pulzar

The Debut Classics flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

The Debut Classics @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Stuart
Dátum 2011. június 4.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus Techno, House
The Debut ClassicsA nyár egyik biztos jele, amikor a Debut szabad ég alá vonul. Márpedig a hamarosan megrendezésre kerülő Debut Classics már a – részben – fedetlen Cha Cha Cha Cabriót veszi birtokba. Az előzetes visszajelzések alapján bizton állíthatjuk: a népszerű klubest nyári szezonjának nyitányán, 2011. június 4-én fantasztikus hangulat ígérkezik!ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

The Debut Classics @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

A nyár egyik biztos jele, amikor a Debut szabad ég alá vonul. Márpedig a hamarosan megrendezésre kerülő Debut Classics már a – részben – fedetlen Cha Cha Cha Cabriót veszi birtokba. Az előzetes visszajelzések alapján bizton állíthatjuk: a népszerű klubest nyári szezonjának nyitányán, 2011. június 4-én fantasztikus hangulat ígérkezik!

 Az idén 10 éves DEBUT 2007 óta emlékezik meg a kezdeti időszakáról, ezzel már az első alkalomtól kezdve a nyár egyik legkedveltebb fővárosi bulijává váltak az évente kétszer tető alá hozott Debut Classic partik. Itt mindig hatalmas élmény a bulizás, hiszen nemcsak a régi lemezek kerülnek elő a régi rezidensekkel együtt, hanem olyan rég nem látott törzsvendégek is, akik már csak ritkán mozdulnak ki otthonról, de egykor esetleg meghatározó „jelenségei” voltak a táncparkettnek. 

Az öreg bakelitek recsegése, a baráti ölelések és a nagy találkozások éjszakája ez évről évre. Június első szombat éjjelén egy olyan buli vár rátok ismét, ahol otthonosan mozoghattok a régi kedves, ismerős arcok között, ahol visszamosolyognak, sőt a nyakatokba ugranak az emberek örömükben, ahol az oldottság már a bejárattól végigkíséri az éjszakát, és a zenék olyan emlékeket idéznek, amitől minden csigolyátokon ritustáncot járnak majd a vezérhangyák. 

A DEBUT család két régi atyja, Stuart és napokban szülinapját ünneplő Moonline mellett az örök Debut rezidens, Garay teszi próbára a régi fekete korongok időtállóságát és a közönség képzeletét: a 3 Debut klasszis a lemezestáskája féltve őrzött becses darabjaival egy igazi regressziós zenei hipnózist idéz majd elő, hogy az időutazás által a szép emlékekkel és érzésekkel újra megajándékozzák az egybegyűlteket…

információ

2011 0604 szombat
The Debut Classics

GARAY | MOONLINE | STUART

Budapest, Margitsziget, Cha Cha Cha Cabrio

Belépő: 2000ft
Start: 2300
info: info@debut.hu +36 20 931 0069
www.debut.hu
www.facebook.com/debut.arcok
www.facebook.com/adebutarcok

Event:

https:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=189102501137414

Szöveg: MMagdiVAMP


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó