Pulzar

Stayfly pres. Tale Of Us flyer

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 500 Ft
Mindenkinek éjfél után2 000 Ft

Partyajánló

Stayfly pres. Tale Of Us @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. június 18.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus Deep House, Experimental, House, Minimal,
Pop, Progressive House, Tech-house, Techno
Stayfly pres. Tale Of UsSzinte mesébe illő, hogy a Mesés Melódiák Mesterei kis hazánkba látogatnak június 18-án, nem is regélhetnék itt másról, mint a Tale of us-ról. Carmine Conte és Matteo Milleri  vagyis a Tale of us duó egyenesen Barcelonából a Sonar fesztiválról érkeznek hozzánk Budapestre. Az olasz – amerikai duó, akik jelenleg Berlin utcáit és klubjait koptatják, végre elhúzzák a mi nótánkat is.ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

Stayfly pres. Tale Of Us @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Szinte mesébe illő, hogy a Mesés Melódiák Mesterei kis hazánkba látogatnak június 18-án, nem is regélhetnék itt másról, mint a Tale of us-ról. Carmine Conte és Matteo Milleri  vagyis a Tale of us duó egyenesen Barcelonából a Sonar fesztiválról érkeznek hozzánk Budapestre. Az olasz – amerikai duó, akik jelenleg Berlin utcáit és klubjait koptatják, végre elhúzzák a mi nótánkat is.

 A Margitszigeti Chachacha lassan Stayfly rezidenciává növi ki magát, hiszen a Tale of us-t is itt köszönthetjük és a Sun Goes Down Fesztivál is itt kapott helyett. Ismételten két színpadon zajlik majd a 4/4-es szigorítás, a Stayfly csapata most sem viccel, már 21 órától indul a ráhangolódás a „komoly” zenei partira.

Nagyszínpadon lesz hallható Carmina és Matteo, akik egy 3 órás önmagáért beszélő vagy remélhetőleg éneklő, és nem utolsó sorban eget rengetően táncoltató szettel készülnek, illetve az elmaradhatatlan hazai Stayfly rezidensek Nora Naughty, Poli, Rocha és Blatti.

De a Kisterem is tartogat ám meglepetéseket, itt a hangulatfelelősök 
Bit Busters live!, Tom Select, Daviss, World Junkie,Stereostrip b2b Detective Kelly...


2 STAGE,MARTIN AUDIO SOUND,LED VISUAL,BŐVITETT BÁRPULTOK,WELCOME DRINK......and more 

Main stage:

TALE OF US ( Visionquest , Life and Death , Barraca , DC 10 )
(3 hour set)

Poli
Nora Naughty
Rocha
Blatti

The Room: 

Bit Busters live!
Tom Select
Daviss
World Junkie
Stereostrip b2b Detective Kelly

Visual: AMAN 

Ticket: Csak helyszinen//Just at door 
Éjfélig/Before midnight : 1500.- Huf / 6 euro
Éjfél után/After midnight : 2000.- Huf / 8 euro

Helyszin/Location: Chachacha Cabrio, Margitsziget Atlétikai Centrum


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó