Pulzar

Művész

Tale Of Us

Tale Of Us

Minden kiváló zene egy történetet mond el. Élmények meséje, az örömök meséje, az elveszett es boldog szerelmek meséje. MESE Rólunk.

 Kram es Matteo vagy más néven Tale of us egy szenzációs DJ/producer páros, akik jelenleg arról híresek, hogy újra teremtik az elektronikus zene hagyományait. Vegyítik es kombináljak a house-t, techno-t pop, nu-disco es meg rock dallamokkal is.

Mar rendszeres fellepői a berlini WEEkend-nek, Watergate-nek, firenzei Tenax-nak, a valenciai Barraca-nak, es termeszetesen az ibizai DC10-nek.

Karm es Matteto olyan multinacionálisak, mint amilyen diverz a zenei alkotásuk. Karm Torontóban született, míg Matteto New Yorkban, mindketten meg egész kicsiként Olaszországba költöztek, itt találkoztak, majd később mikor Berlin lett az elektronikus zene új hazája, ők is a pezsgő germán klubélet közepébe költöztek.

Berlin kiváló lehetőséget nyújtott nekik a parti életben való elmerülésben és szakmai kapcsolatok kivirágoztatására. Olyan művészek lettek itt szenvedélyes követőik és barátaik, mint a Seth Troxler, Shaun Reeves, Ryan Crosson és Lee Curtiss.

Karm es Matteo zenei olyan kiadok nevével köthető össze, mint Barraca, Cocoon, Life & Death és rengeteg remix megjelenés a Visiopnquest-en. 
Mixmag szerint 2010 egyik legjobb track-je Thugfucker ‘Disco Gnome’ Tale of Us remix-e, ami a Life and Death kiadónál jelent meg. A „Who Made Who” remix-ük fuzionálja a technot es a rockot, zeneileg egy teljesen más horizontra tehető.

Az elkövetkezőkben számos Live act es Djset fellépésük lesz különböző országokban és minden kontinensen, hallhattuk őket a Visionquest show-n Miamiban a Shelborne Poolparty-n, majd a Detroit Movement Festival-on szédítik meg a közönséget, júniusban a csodálatos barcelonai Sonar a következő állomás, ahonnan egyenesen Budapestre érkeznek. Tőlünk tovább utaznak majd a Kulbbers Day-re Madridba, majd Fiesta Privada-ra Rómába, és az Elite Festival-ra Milanóba, és még rengeteg egyéb meghívásuk van az év hátra levő része Európa számos kiemelkedő klubjába. 

Archív partyajánlók

 • [2019-03-08] Tale Of Us / 3 hrs Set
   

  TALE OF US /3 hrs Set/ - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
 • [2018-08-22] B my LAKE 2018
  @ Keszthely

  Augusztusban hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválja, a B.my.Lake, ezúttal új helyszínen, a keszthelyi Zala Kempingben.
 • [2018-04-06] Tale Of Us - Akvárium Klub
  @ Akvárium Klub

  Az egyedülálló DJ–producer páros újrateremti az elektronikus zene hagyományait az Akvárium Klubban!
 • [2015-08-19] B MY LAKE 2015
  @ Zamárdi

  Harmadszor kerül megrendezésre az „elektronikus zene Mekkájaként” is gyakran aposztrofált B.my.Lake, mely 2013-as debütálásakor azonnal Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja lett, és rögtön a hazai e-zene rajongók elsőszámú nyári célpontjává vált.
 • [2014-08-18] B my Lake Festival 2014
  @ Club Aliga

  B My Lake Festival néven egy vadi új, elektronikus vonalra kihegyezett fesztivált kaptunk 2013-ban a Deadcode gondozásában a Balaton partján - egész pontosan Balatonaligán - igen masszív kárpótlást ígérve azoknak, akik esetleg nem jutottak el a Balaton Soundra vagy épp egy kicsit 'undergroundabb' elektronikus ütemekre vágynak, vagy csak simán igazán karakán nyárzásársra vágynak.
 • [2013-12-27] StayFly pres. TALE OF US
  @ A38

  A tavaly év végi nagysikerű A38-as bulijuk után ismét visszatérnek és megrezgetik Budapest legjobb hangtechnikáját!
 • [2013-07-25] SUN GOES DOWN 2013
  @ Margitsziget

  Ebben az évben sem okoz csalódást a rajongóknak a Sun Goes Down szervezőgárdája. Több olyan névvel fémjelzett fellépő listát hoztak össze, akik még soha nem voltak Magyarországon, és az itthon vájt fülű nagyérdemű már régóta összetett kezekkel imádkozik egy itthoni dátumért esetükben. Idén ismét 3 napon keresztül élvezhetik az elektronikus zene rajongói a lenyugvó nap fényét a margitszigeti Cha-cha-cha Cabrio klub nyitott teraszán. A fesztiválon, az eddig meg szokott módon, idén is bővített, a világ legnagyobb klubjainak megfelelő, hang- és fénytechnikával, tánctérrel és befogadóképességgel.
 • [2012-12-29] Tale Of Us (IT)
  @ A38, Budapest

  A zseniális olasz dj-duó, Carmine Conte és Matteo Milleri Tale of Us nevű formációja háromórás gigaszettel készül bemutatni, hogy Amerikában, Milánóban és Berlinben mi a legfrissebb zene, miközben kiváló válogatott kíséri majd őket a legeslegpörgőbb és legkifinomultabb szettekkel. Tale Of Us (IT)
 • [2012-11-03] FLY BerMuDa Festival 2012
  @ Budapest

  Kompromisszummentes elektronikus zenei fesztivál a történelmi Berlin Tempelhof Repülőtéren
 • [2011-12-16] Pre-Christmas w/ TALE OF US
  @ Prestige (ex Privé), Budapest

  Minden kiváló zene egy történetet mond el. Élmények meséje, az örömök meséje, az elveszett es boldog szerelmek meséje. MESE Rólunk.
 • [2011-06-18] Stayfly pres. Tale Of Us
  @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

  Szinte mesébe illő, hogy a Mesés Melódiák Mesterei kis hazánkba látogatnak június 18-án, nem is regélhetnék itt másról, mint a Tale of us-ról. Carmine Conte és Matteo Milleri  vagyis a Tale of us duó egyenesen Barcelonából a Sonar fesztiválról érkeznek hozzánk Budapestre. Az olasz – amerikai duó, akik jelenleg Berlin utcáit és klubjait koptatják, végre elhúzzák a mi nótánkat is.

Kapcsolódó cikkek

 • „Solomun + 1” – EXIT Fesztivál

  Miután Carl Cox bejelentette, hogy idén visszatér az EXIT-re, az elektronikus zenei line up hamar megtelt nevekkel, úgy mint Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori, Johannes Brecht és még sokan mások.
 • Armin jön Björk helyére

  A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul (USA) és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.
 • Mesék rólunk, nekünk: Tale Of Us

  A Tale Of Us hamarosan ismét tiszteletét teszi Budapesten – mesés zenei élményekre készülhetünk!

Zenei stílusok

 • Pop

 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • Progressive House

  A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.
 • Techno

  Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Biográfiák

 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Pat Duff

 • Shabaam

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó