Pulzar

SUN GOES DOWN 2013 flyer

Partyajánló

SUN GOES DOWN 2013 @ Margitsziget

Fellépők
Dátum 2013. július 25. – 2013. július 27.
Helyszín Margitsziget
Stílus ismeretlen
SUN GOES DOWN 2013Ebben az évben sem okoz csalódást a rajongóknak a Sun Goes Down szervezőgárdája. Több olyan névvel fémjelzett fellépő listát hoztak össze, akik még soha nem voltak Magyarországon, és az itthon vájt fülű nagyérdemű már régóta összetett kezekkel imádkozik egy itthoni dátumért esetükben. Idén ismét 3 napon keresztül élvezhetik az elektronikus zene rajongói a lenyugvó nap fényét a margitszigeti Cha-cha-cha Cabrio klub nyitott teraszán. A fesztiválon, az eddig meg szokott módon, idén is bővített, a világ legnagyobb klubjainak megfelelő, hang- és fénytechnikával, tánctérrel és befogadóképességgel.Margitsziget

SUN GOES DOWN 2013 @ Margitsziget

Ebben az évben sem okoz csalódást a rajongóknak a Sun Goes Down szervezőgárdája. Több olyan névvel fémjelzett fellépő listát hoztak össze, akik még soha nem voltak Magyarországon, és az itthon vájt fülű nagyérdemű már régóta összetett kezekkel imádkozik egy itthoni dátumért esetükben. Idén ismét 3 napon keresztül élvezhetik az elektronikus zene rajongói a lenyugvó nap fényét a margitszigeti Cha-cha-cha Cabrio klub nyitott teraszán. A fesztiválon, az eddig meg szokott módon, idén is bővített, a világ legnagyobb klubjainak megfelelő, hang- és fénytechnikával, tánctérrel és befogadóképességgel.

Day 0 (25/7)

A nu disco stílus szerte a világban hódítja meg újabb és újabb rajongóit. Köszönhetően könnyen emészthető dallamvilágának és mosolyogtató stílusának nemcsak az elektronikus zene rajongóit, hanem szélesebb köröket is képes megszólítani. A nulladik napon ajtórobbantása indul az idei naplementés fesztivál, hiszen a DJ pult mögött a stílus egyik nagyágyúja, Aeroplane-t láthatjuk és hallhatjuk majd. Az úriember segítői az este folyamán a magyar nu disco stílus képviselői: Add2Basket és Jaffa Surfa 


AEROPLANE (B)
(www.aeropop.be)
GASPAR & GAENKLER (DE)

Add2Basket / Zee aka. Jaffa Surfa

Brick Box: Budapest Groove night
Christian Cardwell / Rich / Ramone


----------------------------------------------------
Day 1 (26/7)

Kevés olyan fellépő van a világon, akik estéje mindig teltházas: ha esik, ha fúj, ha fedett, a open air buli legyen is az. A Tale of Us a Stayfly egyik visszatérő vendége, akiknek ez nálunk mindig sikerül. A mára már közönség kedvenccé emelkedett srácok, a jól megszokott módon hatalmas tömeget mozgatnak majd meg, és garantáltan egy újabb világra szóló estén leszünk majd túl.


TALE OF US (IT)
(Life and Death, Visionquest, M_nus - IT)

Jumpski & Detective Kelly / Blatti / GRGFR

Brick Box: MOVE special
Nora Naughty / Roocha


----------------------------------------------------
Day 2 (27/7)

A Sven Vath tulajdonában álló Cocoon kiadó több gerenciós tehetségeket gondoz és nevel fel. Mivel már bevált szokás, hogy a keményebb ütemek kedvelőit is szereti megtáncoltatni a Sun Goes Down keretein belül a Stayfly, így a hivatalos 2. napon a Cocoon kiadó tehetésgei lépnek majd színpadra. Tobi Neumann és Christian Burkhardt az utolsó napon az utolsó szuszt is kiszuszakolják majd a közönségből, és igazi német klub hangulatot ígérnek.


COCOON HEROES!!!

CHRISTIAN BURKHARDT live (DE)
TOBI NEUMANN (DE)


Polarize & Beta / NVC Dj's / Roland Handrick & Stereostrip 

Brick Box: Galactic Boogie special
Holic / Dj Szett / Maple Dip 

----------------------------------------------------

Tickets / Jegyek:

The advanced tickets are available in the following shops in Budapest. 
A jegyek megvásárolhatók elővételben a BPSHOP üzleteiben: 

- Westend City Center (Váci ut 1-3)
- Wesselényi u. 24

Online jegyvásárlás: 

http://www.residentadvisor.net/event.aspx?486669

http://www.ticketportal.hu/podujatie_search.asp?id=45838

https:/​/​www.facebook.com/​events/​187862588026798/​?fref=ts


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó