Pulzar

Déjá Vu Presents Matthew Dekay flyer

Partyajánló

Déjá Vu Presents Matthew Dekay @ Margitsziget

Fellépők
Dátum 2013. augusztus 3.
Helyszín Margitsziget
Stílus House, Minimal, Progressive House, Psychedelic Trance
Déjá Vu Presents Matthew DekayA „déjà vu”, franciául 'már láttam', az a jelenség, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történő helyzetet korábban már átélte, az adott esemény mintha már megtörtént volna vele, ugyanakkor a múltbéli átélés körülményei vagy akár megtörténtének ténye bizonytalanok.Margitsziget

Déjá Vu Presents Matthew Dekay @ Margitsziget

A „déjà vu”, franciául 'már láttam', az a jelenség, amikor valaki úgy érzi, hogy az éppen történő helyzetet korábban már átélte, az adott esemény mintha már megtörtént volna vele, ugyanakkor a múltbéli átélés körülményei vagy akár megtörténtének ténye bizonytalanok.

 Szóban forgó örökzöld hősünket már nem kell senkinek bemutatni; „visszatérő vendég” - szokták mondani. Igaz. Hogy miért? Mert kedvence a magyar közönség, mert nekünk is kedvencünk, mert már ő is ölni tudna egy jó gulyásért, mert szépek a magyar nők és mert ő szép nekik, mert eszeveszett jó DJ, mert nem volt még olyan parti ahol nem sikoltoztunk vele együtt örömben és mámorban, mert mindig van egy felejthetetlen pillanat, mert még mindig szereti a jó zenét, mert még mindig szeretjük a jó zenét. … mert újra ott lehetsz velünk.

MATTHEW DEKAY – Augusztus 3. - Margitsziget I ChaChacha Cabrio … Déjà Vu?

https:/​/​www.facebook.com/​events/​384616834972692/​?notif_t=plan_user_invited


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó