Pulzar

Művész

Dave van N

Dave van N

A techno szeretete csak addig tartott, míg el nem jutott az első Balkan Beat Brothers rendezvényre, amely 2000. novemberében volt a kecskeméti Robinson falai között. Itt Sur-prise warm-up-ja, Garfield breakbeat-jei, Günter tribal-jei és Pöli hipnotikus epic house szettje teljesen elragadta.

(Polarize)

 Innentől kezdve minden Balkan Beat rendezvényre ellátogatott és megismerkedett a példaképként tekintett lemezlovasokkal.

Első fellépése Kiskunhalason egy saját szervezésű buli volt, ahol Kenny-vel és Mort-tal játszott. Ezek után a tiszakécskei Stuart-tól kapott lehetőséget a New Night-ban. Eddigi pályafutása során fellépett a budapesti Home, Pacha, Citadella, B7, a keceli Korona, a pécsi B, a siófoki Flört és Palace és több kisebb magánrendezvényen, mint például a Debut, Pressure, Music Addict. Dave Van N jelenleg a Pleasure Sound nevű klubest dj-je.

A pályafutása során fellépett sok külföldi dj-vel pl. He was able to show off his skills to many world known DJs while warming up to Lee Burridge, Steve Lawler, Satoshi Tomiie, Anthony Pappa, Chris Fortier, James Zabiela, Chemical Brothers, Booka Shade, Luke Fair, Desyn Masiello, Demi, 16B, James Holden, Nick Warren, Hybrid, Paolo Mojo, Funk D Void, Neil Quigley, Leigh Morgan, Audiofly, Phonique, Stuart Geddes, Matthias Tanzmann, Martin Landsky, Simon Baker, Terry Francis, Darren Emerson. Inspirálta minden dj szettje, amit hallott, különösen Sasha, James Zabiela, Pöli, Sur-prise. Eddigi karrierje legfőbb segítői Pöli&Petra, Sur-prise, Bali Dávid és a Debut Team.Terve között szerepel egy saját klubest, zeneírás és minél több fellépés.


www.myspace.com/davepolarize

 
Dj Chart

Feltöltve: 2008. július 21. 18:50
 
01. La Pena - La Pena - La Pena
02. Gruber & Nurnberg - Fractions/Laugh Lines - 8bit
03. Nekes - Cristal E.p. - Oslo Records
04. Alex Picone - Floppy - Cadenza Records
05. Nick Curly - Dubnoise/Happy Five - Cecille
06. Catwash - Brasil - Supplement Facts
07. Anonym - I Can't (Stop Lovin You) - Bloop!
08. Jennifer Cardini & Shonky - Tuesday Paranoia (Jamie Jones Submerged House Mix) - Crosstown Rebels
09. Calculus - Loosey Goosey (Reboot Rework) - Hairy Claw
10. Pele - Viva Belize - Connaisseur Recordings

forrás: djmixes

Archív partyajánlók

Ajánlott videók

Biográfiák

 • Duel

  „… Kishazánk egyik úttörő zenésze, aki az elektronikus zene hazai kezdetei óta alkot a szakmában. Klasszikus zenei műveltsége és iskolázottsága, elkötelezett művészi hozzáállása és technikai ismerete révén kiemelkedik a hazai producer társadalomból. Live fellépései alkalmával olyan kisugárzásról tesz tanubizonyságot, mellyel szó szerint őrületbe kergeti közönségét, szinte felrobban a táncparkett a koncerthangulattól… ”
 • Robert Babicz

  Robert Babicz "A Cheerful Temper", azaz „Egy vidám alkat” –Systematic Recordings-nál megjelent debütáló albumának címe vitatható választás a Kölnben élő lengyel származású művész jellemzésére. Hogy miért is választotta ezt a címet? Robert úgy érzi, két világ közé szorult: a mindennapi élet valós világa és egy szürreális, tündérmese-szerű állapot közé.
 • Lank

 • Sanfranciscobeat

  A SanFranciscoBeat (aka Egér) név mögött álló Kovács Krisztián tizennégy évesen, 1996-ban kezdett összebarátkozni a lemezjátszókkal.
 • James Cole

  A szakma körében sokan csak úgy emlegetik, hogy a “Tanár Úr” - eredeti foglalkozására nézve ugyanis tanár. A szegedi egyetemen végzett történelem-szociológia szakon ez utóbbi kapcsán – mint kutatási tárgy – mélyült el a technokultúrában. Ilyen módon került a Check Magazinhoz, ahol 2001-2002 között szerkesztő volt.
 • Peter Makto

  Dandy - Szigeti Péter /1978.06.07/
Több mint egy évtizede foglalkozik a zenék gyűjtésével és a dj-zéssel egyaránt. Ezt követően a rádiózás és a bulik szervezése következett, napjainkban pedig a produceri területeken is szorgalmasan tevékenykedik.
 • Anthony Pappa

  A melbournei születésű Anthony Pappa néhány éve 21 évesen Angliába tette át székhelyét. Miután 16 évesen már több ezer ember előtt játszott ...
 • Nick Warren

  Zenei pályája gyermekkorában az iskolai évek alatt kezdődött, itt tanult meg fuvolázni, emellett pedig fanatikusként minden pénzét lemezekre költötte.
 • Slam Jr.

  Zsankó Péter, azaz közismert nevén, Slam Jr. 1971. július 30.-án született, Szombathelyen. Gyermekévei a zeneóvodában, majd a zenei általánosban és ezzel párhuzamosan a zeneiskola "B" tagozatán teltek.
 • Stone

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott letöltések

 • [2011-05-31] Dandy - Ikrek elötti TSapongas

  Dandy immár a 7. Ikrek éjszakájára készülve a szokásos nagy trackválogatás közepette kapott ihletet, hogy ezzel a remek kis mix-szel lepjen meg minket és Titeket! A mixben a rá jellemző korszakok és stílusok kavalkádja jelenik meg, ami egy tökéletes egységet alkot.      

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó