Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Mix cd-vel 4 000 Ft

Partyajánló

Deja Vu – Album Launch party pénteken a Zsófia rendezvényhajón @ Zsófia rendezvényhajó

Fellépők
Dátum 2009. június 19.
Helyszín Zsófia rendezvényhajó
Stílus Progressive House, House
Deja Vu – Album Launch party pénteken a Zsófia rendezvényhajónEgy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled. Szinte misztikus, megmagyarázhatatlan, de annál csodálatosabb a DEJA VU! A név ezúttal egy vadonatúj CD-sorozatot jelent, mely hamarosan elindul hódító útjára. Hogy miért is?Zsófia rendezvényhajó

Deja Vu – Album Launch party pénteken a Zsófia rendezvényhajón @ Zsófia rendezvényhajó

Egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled. Szinte misztikus, megmagyarázhatatlan, de annál csodálatosabb a DEJA VU! A név ezúttal egy vadonatúj CD-sorozatot jelent, mely hamarosan elindul hódító útjára. Hogy miért is?

Mert voltak idők, amikor még egy-egy partin több százan köszöntötték egymást cinkos baráti mosollyal. Voltak idők, amikor nem számított, ki honnan jött, csak a zene, a társaság és a tánc volt a lényeg. Neves magyar DJ-k, akik az akkor még csak születőben lévő honi partiélet úttörőivé váltak, formálták egymás és a közönség ízlését, működött a bajtársiasság és lojalitás vicaverzája. Pacsi a Dj-pultban és a közönség soraiban, hangos örömujjongás minden nagy klubhimnusznál, rongyosra táncolt cipők és a milliárdnyi elégetett kalória jellemezte a legendás hőskori house partikat például a keceli Club Koronában, a budapesti Home-ban vagy a Pacha-ban. Ki ne emlékezne a felejthetetlen keceli progi bulikra (pl. Nick Warren, Digweed, Pappa, stb.), vagy a Pacha (pl. Dave Seaman, Lee Burridge, Onionz, stb.) és a Home (pl. Steve Lawler, Hernan Cattaneo, Lucien Foort, stb.) őrületekre a legnagyobb világsztárokkal?! Az akkor már e top klubok rezidenseiként ténykedő lemezlovasok mára Magyarország DJ-elitjét képezik. E kis csapatból két jóbarát, Chriss és Pöli most úgy döntött, újra meghonosítja az akkori feelinget a magyar e-zenei fanok körében. Elég a lélektelen partiruha- és magamutogatós bulik feszengős hangulatából! Eljött az ideje, hogy ezek az estek újra arról szóljanak, mint régen: a zenéről és az igényes szórakozásról. Hogy tényleg jó lenne újra átélni ilyen bulikat? Még szép! Nem is kell hozzá sem jótündér, sem pedig aranyhal, hogy teljesüljön ez a lehetetlennek tűnő kívánság, mert végre itt a DEJA VU, Chriss és Pöli új mix CD-sorozata! 
Hogy kik is ők valójában? Íme néhány momentum a teljesség igénye nélkül eddigi munkásságukból!
Chriss az elmúlt 15 évét a lemezjátszók mögött és a stúdióban töltötte. A természet nem volt fukar vele, ellátta bőségesen tehetséggel, szorgalommal ahhoz, hogy mára ő legyen kis hazánk egyik legismertebb DJ/producere nemcsak az országon belül, hanem a határainkon, sőt az öreg kontinensen túl is. Kezdve a keceli BPM-rezidencia, a Club Koronában töltött éveitől egészen Tokióig, Chriss mindig a maximálisat adta a közönségének, aki ezt hű rajongással hálálta meg. Öt egymásutáni évben választották meg az Év Dj-jének különböző internetes oldalakon; mix Cd-i közül több is az év legjobbja lett, a Quasar nevű formációjával olyan dalokat írt, melyek közül pl. a World Beach mind a mai napig (több mint egy év után) a budapesti Roxy Rádió rotációjában szerepel; a progresszív house atyjának nevezett világsztár DJ, producer és kiadótulajdonos, John Digweed pedig egyenesen hallani sem akart mást maga előtt az egyetlen 2007-es hollandiai fellépésén, mint Chriss-t. Mindez csak a jéghegy csúcsa, abból is csak egy kis szelet, hiszen Chriss két sikeres kiadó, a Foundation és a Cre8tion boldog tulajdonosa, a legnagyobb magyar programszervező iroda, a Famepromotion kiemelt művésze és munkatársa. Egyik legjobb barátja és kollégája a kezdetektől: Pöli.  
Lassan már két évtizede, hogy Pöli először a lemezjátszók mögé állt! Évekig volt rezidenciája a legendás keceli Club Koronában, majd a budapesti Home Club lett az otthona. Itt indította el az Essence partikat, s olyan világsztárokkal zenélhetett egy pultban, mint James Holden, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Chris Fortier, Deep Dish. Ebben az időszakban már Pöli volt a hazai Renaissance estek állandó lemezlovasa is. 2003-ban az egyik mérvadó honi szaklap, a Check magazin az év felfedezettjévé választotta. Az igazi nagy kibontakozás azonban mégis a Home Club bezárása utáni időszakra tehető, amikor saját projektet bocsátott vízre Made Inn néven, ami amellett, hogy a hazai szcéna egyik legkiemelkedőbb partisorozatává nőtte ki magát, két kiváló lemezkiadó és egy sikeres rádióműsor is egyben. Pöli a tengernyi teendője mellett, ami a labek irányításával, a klubestek szervezésével és a műsor vezetésével jár, még arra is szakított időt, hogy beleássa magát a zenekészítés rejtelmeibe. Nem is akármilyen sikerrel, hiszen saját zenéit Discord néven már megtalálhatjuk a Made Inn Music katalógusában. Pöli tehát reneszánszát éli, egy sikeres és szerteágazó projekt első számú mozgatórugójaként bebizonyította: „Ezt egy életen át kell játszani!”
A régi feelinget új köntösben, a legújabb zenék tükrében a hamarosan útjára induló Deja Vu CD-sorozat segítségével élhetjük át, ahányszor csak akarjuk, ahányszor a lemezeket meghallgatjuk. 
Páratlan élmény elérhető közelségben: DEJA VU!
Az első dupla mix CD 2009. június 15-én jelenik meg, tehát a Mayday-t követő első munkanapon! Ebből is sejthető, hogy a széria két elindítója élőben is adja majd a frenetikus hangulathoz a kiváló zenéket a június 13-ai budapesti Mayday-en... Hogy legyen mit emlegetni még évek múlva is!
 
Classic all night long!
Chriss, Pöli , Surprise, Dave Van N
Zsófia rendezvényhajó
Erzsébet híd pesti hídfő
www.madeinn.hu/dejavu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó