Pulzar

Partyajánló

CRUISIN Daytime open air river dance @ Zsófia rendezvényhajó

Fellépők
Dátum 2014. június 7.
Helyszín Zsófia rendezvényhajó
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
CRUISIN Daytime open air river danceVajon van-e annál menőbb buli, mint amikor egy úszó dunai hajó tetőteraszán decensen pattog a legfrissebb négynegyed, a kapitány mereven tekint észak felé, amerre a hajó tart, közben kézműves hamburgerek sülnek, plusz bármikor bele lehet fetrengeni a nyugágyakba? Na, ugye.Zsófia rendezvényhajó

CRUISIN Daytime open air river dance @ Zsófia rendezvényhajó

Vajon van-e annál menőbb buli, mint amikor egy úszó dunai hajó tetőteraszán decensen pattog a legfrissebb négynegyed, a kapitány mereven tekint észak felé, amerre a hajó tart, közben kézműves hamburgerek sülnek, plusz bármikor bele lehet fetrengeni a nyugágyakba? Na, ugye.

Akkor ehhez tegyük még hozzá a HI!FLY-t, a Zsófia hajót és a nyári napok hangulatát. Merthogy a Cruisin ennek szellemében fog útjára indulni június 7-én, mégpedig délután 3-tól egészen este 10-ig, amikor is a hajó visszatér a révbe. Mindezt egy gyülekező előzi meg a Zsófia dokkjánál, 14:00-tól, ahonnan aztán irány észak, és egy egész napos feelingelés, bulizás, hajózás. Röviden tehát így állnak a dolgok, friss infók az esemény Facebook oldalán, yeah.

Line up:

Yvel & Tristan

CrossNineTroll

Dj Sobek

James Grow

Jegyek online megvásárolhatók a Resident Advisoron:
www.residentadvisor.net/event.aspx?597139

www.facebook.com/​events/​286489728184291/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó