Pulzar

Művész

Sobek

Sobek

https:/​/​soundcloud.com/​sobek1

Archív partyajánlók

 • [2024-05-04] CityMatiné - A Misztikus Majális
  @ Golftanya

  A Misztikus Majális
 • [2024-02-24] Sobekin: Secret Factory
  @ AETHER

  Februárban ismét egyesülünk az ég alatt, hogy megleljük a fényt a télben és felkészítsük a lelkünk a tavaszra. Ezúttal a Sobekin a Secret Factory kiadóval lesz teljes egész.
 • [2023-12-02] Sobekin w/ Benjamin Fröhlich (Permanent Vacation)
  @ AETHER

  Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így.
 • [2023-08-13] Sziget City Takeover x CityMatiné
  @ Eiffel tér

  Újabb kollabbal tesszük emlékezetessè a belvárosi nyaralást; a Sziget és a Citymatiné közösködése nagy és emlékezetes múltra tekint vissza és idén végre újra durrantjuk a rakétákat. Nem elsütögetve minden színes puskaport első meglepetésként a Szigeten kívüli Sziget élményt hozzuk el nektek egy ikonikus városi szpoton.
 • [2023-07-22] CityMatiné - A Nagy Káli Kikapcs
   

  Régen minden sokkal jobb volt - tartja a híres mondás, de brit tudósok már bebizonyították, hogy csupán a múltban szerzett jó élményekhez való ragaszkodás tart minket a nosztalgiavonaton és igazából most is minden elég frankó. Ennek ellenére mi hiszünk az időutazásban és szárnyas csikóink segítségével egy olyan matiné korszakba repülünk veletek, amire többen utaltatok már, és persze mi is imádtuk.
 • [2023-06-10] CityMatiné - The Urban Unity
  @ Akvárium Klub

  A soron következő matinén távoli törzsek egyesülnek a város kellős közepén, hogy közös erővel emeljék magasba a nappali rotyogás szent ereklyéjét. Rendhagyó módon különböző rituálék főszereplőinek küldtünk ezúttal füstjeleket, hogy törzsfőinkkel egyesülve készítsék fel a fél-földalatti területet a szertartásra.
 • [2023-05-06] CityMatiné - A Nagy Nyitótánc
  @ Hajógyári Sziget

  A legenda szerint a matiné törzsei minden évben újra egyesülnek a tavasz derekán egy vad mezőn, amelyet két oldalról folyó víz fog közre. Ősi, rituális tánc veszi kezdetét a legnagyobb varázslók oltára előtt, így búcsúztatják a tavaszt és a nyári nap melegéért gyújtanak örömtüzeket.
 • [2023-02-18] RAW 150!!!
  @ AETHER

  RAW 150!!! Jaffa Surfa b2b Sobek, Captain Knuckles, Maron + baekside: Adx b2b Erro
 • [2023-02-11] Sobekin w/ Kadosh (Innervisions)
  @ AETHER

  Sobekin – Világosság az éjszakában
 • [2022-12-31] AETHER NYE
  @ AETHER

  We are following the good, old traditions and getting the creamiest cream on our Aether pie for the last night of the year. Our beloved djs are changing each other at the dj desk, to support a huge common bluster, chase the ghosts far away and hug the celebrating souls.
 • [2022-08-20] 360 Bar presents: Secret Garden Special / 20th of August Edition
  @ 360 BAR

  Augusztus 20-án idén igazán különleges eseménnyel készülünk a város felett: jön a SECRET GARDEN SPECIAL!
 • [2022-06-25] Sobekin w/ Inigo Vontier
  @ AETHER

  Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált house hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
 • [2022-04-30] Sobekin w/ MULYA, Sobek, Vedat Akdag
   

  Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált house hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra. Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!
 • [2021-12-31] Aether Allstarz NYE
   

  Malac, pezsgő, pénzeső. Ki lesz az első széteső? NYE-NYE-NYEE!
 • [2021-09-18] CityMatiné s10e03 - Szezonzáró risza
   

  Nyúlnak az árnyékok, rövidülnek a nappalok, úgyhogy itt az ideje még egy igazi napfény üdvözlő riszálásnak!
 • [2021-09-18] Raw CXIV
   

  RAWka koma újra fészket rak, hogy megkísértse gondolataid, hogy bekotorja magát a vágyaidba, hogy rabul ejtsen és bekebelezzen a hétvégéken.
 • [2021-07-03] CityMatiné s10e02 - Balatoni Boogie
   

  Fénytestvéreink! Szabad lelketek újra gyűlésre hívjuk, hogy végtelen energiátok megannyi arany hidat festhessen a magyar tenger tükrére. Gyertek és hirdessük együtt táncunkkal a Nap erejét, csobbanjunk együtt egy fröccsel a kezünkben a vízbe és tűzzünk virágot a hangágyúk csövébe! Ezúttal Hold testvérnek is áldozunk egy kicsit, a színpadról éjfélig fogjuk sugározni a szeretet hullámait mati néni fiainak és leányainak.
 • [2021-06-26] 360 Bar presents: Secret Garden S05E02
   

  Dzsungel feeling a 360 Barban! A bulizni vágyókat idén már második alkalommal várjuk Secret Garden daytime bulinkkal, ahol DJ-ink a legjobb elektronikus tánczenéket pakolgatják egész nap. Egy biztos: mindenkit megtáncoltatunk. S ha már megfelelően ég a talpad alatt a talaj, mini medencékben hűtheted le megfáradt testedet. Aki lemarad, kimarad.
 • [2021-06-25] Sobekin w/MULYA, Kelemen Kristof
  @ AETHER

  Monthly gathering dedicated to the sophisticated and emotional side of house music.
 • [2021-05-28] TáRáRíráRAW
   

  Sötét kis gyermekünk elkezdte fényesíteni a patáit, hogy 28-án újra bokáig koptathassa őket, felgyújta maszkját, hogy újra szabadon csattogtathassa frissen hegyezett fogait és művészi vénáját csillogtatva magára karcolja védettségi igazolását bizonyító QR kódját, hogy még véletlenül se maradhasson le a következő időszakról.
 • [2020-09-18] RAWPENING
   

  RAWka koma igen viszontagságos évet él. Az embereiség ellen kialakult harca során hosszú bújkálásra kényszerült. Azóta néhol fel-fel bukkan, keresi a megfelelő alkalmat. Bioritmusát felrúgva állítólag már nappali vadászatokra is adta a fejét.
 • [2020-06-20] Sobekin at Pontoon
   

  We Can Dance Again
 • [2020-03-14] Sobekin w/ Aera (Innervisions)
   

  The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe. Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
 • [2020-02-22] Oliver Huntemann + Philipp Straub / Shade On Dark
   

  A Shade On Dark prezentálásában újra Magyarországra érkezik a hamburgi ikon OLIVER HUNTEMANN!
 • [2020-02-15] Sobekin w/ Reznik (keinemusik)
   

  A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
 • [2020-02-01] Aether Heroes
   

  Aether Heroes w/ Riedox & Sobek
 • [2020-01-18] Sobekin w/ Toto Chiavetta
  @ AETHER

  Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
 • [2019-12-31] Aether Allstarz NYE
   

  Malac, pezsgő, pénzeső. Ki lesz az első széteső? NYE-NYE-NYEE!
 • [2019-12-21] Sobekin w/ Kristijan Molnar
   

  Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
 • [2019-12-06] Aether Birthday I Vinyl Only
   

  Pontosan végtelen tánclépést tettetek az elmúlt négy év éjszakái alatt, kijár hát az ünneplés mindenkinek, főleg a technonak. Születésnapunk alkalmából két rendhagyóan klasszikus megőrülésre invitálunk Titeket december első hétvégéjén.

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó