Pulzar

Partyajánló

Sziget City Takeover x CityMatiné @ Eiffel tér

Fellépők
Dátum 2023. augusztus 13.
Helyszín Eiffel tér
Stílus House
Sziget City Takeover x CityMatinéÚjabb kollabbal tesszük emlékezetessè a belvárosi nyaralást; a Sziget és a Citymatiné közösködése nagy és emlékezetes múltra tekint vissza és idén végre újra durrantjuk a rakétákat. Nem elsütögetve minden színes puskaport első meglepetésként a Szigeten kívüli Sziget élményt hozzuk el nektek egy ikonikus városi szpoton.Eiffel tér

Sziget City Takeover x CityMatiné @ Eiffel tér

Újabb kollabbal tesszük emlékezetessè a belvárosi nyaralást; a Sziget és a Citymatiné közösködése nagy és emlékezetes múltra tekint vissza és idén végre újra durrantjuk a rakétákat. Nem elsütögetve minden színes puskaport első meglepetésként a Szigeten kívüli Sziget élményt hozzuk el nektek egy ikonikus városi szpoton.

Az Eiffel téren együtt áldozunk majd a nappali bulizás istene előtt és erre a szeánszra két meghatározó szertartásmestert is hívtunk. Az első nagy mosolyokhoz Kraak & Smaak járul hozzá pattogós beatjeit tartalmazó elixírjével, a nemzetközi vizek minden partján ismert Dj Tennis pedig tovább csavarja majd a vibeot fortyogó fonákjai segítségével.


Helytartóink is készítik már a titkos főzeteket; Sobek a pirospozsgás nagyutazó kutyulja az egészség kondérját, Sabani, az audio-vizuális varázsló és CaptainKnuckles a mindig bolondos a szeretet olajait együtt finomítja, míg Raasa a bohém, finoman fűszerezi a szabadság cseppjeit ezen az augusztusi vasárnapon.

Lineup:
-Dj Tennis
-Kraak&smaak
-Captain Knuckles b2b Sabani
-Sobek
-Raasa

Behopp: https://festivaltravel.hu/webshop/list/event/SZTOMAT23

www.facebook.com/​events/​966279364419046/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-09-15] Be Massive Horizon X Eiffel tér x Daytime Open Air party
   

  Kedves vendégek! A nagy érdeklődésre való tekintettel és a Citadella méretéből adódó létszámkorlát miatt az eseményt a Botellón csapatával közösen egyeztetve az Eiffel térre helyezzük át. Itt is szabadtéren tudtok bulizni, műemléki körülmények között, nagyobb hangerővel, hosszabb nyitvatartás mellett. Metha naplementés fellépése a Citadellán egy későbbi időpontban kerül megrendezésre.
 • [2016-06-04] BPES X Girls&Mathematics pres: SUNSET JAM
  @ Eiffel tér

  Szombaton a lemenő nap árnyékában, amikor épp narancsban tündöklik a Nyugati fölött az ég, akkor lépkedünk párat jobbra-balra mielőtt átsétálunk a csarnokba! Tökéletes és mosolygós előkészítést tervezünk a GirlsAnd Maths csapatával:
 • [2016-06-03] BPES X CityMatiné presents: TODD TERJE
  @ Eiffel tér

  A BPES és a CityMatiné szervezésében érkezik a norvég fenegyerek, dj és producer, hogy egy késő délutáni utazásra vigyen minket a Nyugati pályaudvar árnyékából. Hogy a nap teljes legyen, a skandináv house király előtt pedig Dj Sobek, Captain Knuckles és a Monolit áldoznak majd korongjaikkal.
 • [2011-12-30] Nu Disco On Ice
  @ Eiffel tér

  December 30-án jégre visz a Galactic Boogie csapata, hogy a nu disco szerelmesei egy igazi sikamlós bulival csússzanak át az év utolsó napjába.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó