Pulzar


Kövess minket!

Művész

Captain Knuckles

Captain Knuckles

https://soundcloud.com/cknuckles

Aktuális partyajánlók

 • [2018-12-01] Aether pres. Nick Curly
   

  The Master is back! It is now a decade since Nick Curly "official" announced himself on the international stage, and the Mannheim artist remains very much at the heart of the scene. Still innovating in the studio, subtly evolving his sound and serving up forward thinking sets around the world, he has continued to establish his 8bit Records label as one of the most influential out there.

Archív partyajánlók

 • [2018-11-02] RAWloween
   

  Újra feltámasztjuk az ősi kelta népszokást, felrángatjuk az ördögöt a tivornyánkkal a pokolból, hogy ugyan játszon már velünk egy kicsit! Mindehhez a 2 legmegátalkodottabb rezidensünk veti egymásnak hátát, csapja le egymás kezéről a legfrissebb track-eket, kihasználva az Aether 4db 18"-os basszusvetőjét az ördögkergetéshez.
 • [2018-10-19] RAW LXXIV
   

  - Jó estét kívánok! - Jó estét, miben segíthetünk? - Szeretnék kérni 2 kiló csontos karawjt, kéne még 1,5 kiló marha farawk és vagy 20 darab kakas tarawj. - Rendben, parancsoljon! Viszont elnézést, megkérdezhetném, hogy mi készül belőle? - Természetesen! Rawkott becsinált!
 • [2018-10-06] Aether pres. ARGY
   

  Mindíg is erős késztetést éreztem, hogy vízióimat ki tudjam fejezni és át tudjam adni“ mondja a görög származású ám londoni székhelyű Argy, kinek az elmúlt 10 évi szerteágazó produceri és rendkívüli dj munkásságát talán több mint alátámasztja, hogy már 20 éves kora óta játszik a Panoráma Bar-ban, és olyan helyeken látott el rezidenciát, mint az Amnesia, a Space, a Destino vagy a Pacha. 2003-as első megjelenése óta rengeteg kislemezével számos hangzást kigyúrt, nemcsak a minimal, a house, a techno de pl a Krautrock vagy a Uk bass terén is és nem kevesebb mint 4 egész estés kiadvánnyal is büszkélkedhet.
 • [2018-09-28] Aether Opening
   

  ÉS igen! Ahogy a vénasszonyok szépen kivonulnak a színről, újra beköszönt az a bizonyos klubszezon. Aetherke pedig a negyedik szezonját kezdi, és úgy alakult, hogy most már muszáj volt beíratni az óvodába. Nagy szó ez hiszen menni már tud, beszélni annál kevésbé, viszont mióta nyári álmából keltegetjük folyamatosan egy szót ismételget kristály tiszta Funktion 1 hangszínen üvöltve: “Sinááááájjjukmáááááá!!!”. Arra gondoltunk, hogy első útjára jobb lenne ha mindannyian elkísérnénk, hogy azért mégse érje szó a ház elejét. Nehogy elkezdjék már csúfolni vagy szekálni, tudjátok mire képes..
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 - Super Matiné Bros.
   

  Matibá, az olasz származású magyar vízvezeték szerelő egy reggel egy csövön keresztül feljut a varázslatos Napozó Királyságba, ahol komoly kalandokba keveredik.
 • [2018-08-18] CityMatiné s07e06 AfterParty
   

  Ha végigvitted a vizes pályát, aztán továbbcsúsztál a következő világba, de az sem jelentett komolyabb kihívást, a SuperMatiné Bros. folytatásaként egy újabb világba nyerhetsz beengedést.
 • [2018-07-21] CityMatiné s07e05 - SavannaZOO
   

  Aznap, mikor az első napsugarak megcsillantak a Tanganyista-tavon, a 4 elválaszthatatlan barát már készülődött. A természettől eltérő módon működött a szavanna azon szeglete, s ezt jól tudták ők is. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ugyanis a vadállatok nem éjszaka, hanem reggeltől estig látogatták az itatót. Mire a vörösen izzó korong megmutatta teljes valóját, a tó partja már hangos volt a vadállatok zsivajától, dübörgött a paták dobogásától, a gázlómadarak rikácsolásától, és ez így ment egész nap.
 • [2018-06-23] CityMatiné s07e04
   

  Pirates o'Margaret Islands w/ Bas Ibellini
 • [2018-06-02] CityMatiné s07e03 - Acropolympos
  @ Citadella

  Létezik Budapesten egy hely, amit megannyi mítosz és legenda övez. Egy hely, ahol állítólag az istenek laknak és ha kell lesúlytanak végtelen haragjukkal, vagy megsegítik az arra rászorulókat.
 • [2018-05-19] Aether Season Closing with Joey Daniel
   

  After this magical season, it's time to close our doors for a while, as summer is almost here. We will not let you go without a last celebration, so on the 19th of May we are waiting for you with Joey Daniel!
 • [2018-05-18] ZáRAW
   

  Az évek és az emlékek, mint egy kígyófészek egymásba tekeredve rezegnek a memóriánkban. Vagy nem.
 • [2018-05-12] CityMatiné Heroes
   

  After a really Mexican day spending with your friends at CityMatiné, what is better than celebrate at AETHER? One thing is for sure, they do not let you go home early, we just hope that you have the batteries to dance off your feet!!
 • [2018-05-12] CityMatiné s07e02 - La Isla del Tesoro
   

  Valahol Mexikó kietlen sivatag tengerének közepén állítólag van egy eldugott oázis. Ez az a hely, ahol évre évre összegyűlnek és hatalmas tort ülnek az ország bandavezérei, legbefolyásosabb egyházi személyiségei és politikai vezetői, hogy rendelkezzenek az ország elkövetkező 1 évéről. Az elmúlt 2 esztendőben külső erők miatt ez a találkozó nem jöhetett össze, de idén azt beszélik, újra benépesedik ez a zöld sziget.
 • [2018-05-11] We Are Cre8tion w/ Sean Doron
   

  Május 11-én tartjuk a 2017/18-as We Are Cre8tion - Aether bulik szezonzáró estjét, aztán pedig indul a parádés nyári szezon, melyről később tájékoztatunk Benneteket.
 • [2018-05-04] RAW LXXI
   

  RAW LXXI - Captain Knuckles & Collective Machine
 • [2018-04-28] CityMatiné Heroes
   

  We decided to surprise you with something new.. something you have never seen before, so after the very first CityMatiné of this season you can find us all night long at the dance floor of AETHER!
 • [2018-04-28] CityMatiné s07e01
   

  MegaMosolygós Majális a Matinézókkal Töretlen és elkeseríthetetlen harcunk a 2018-as évben is fokozódik, végtére is, ugye kedves elvtársak, nem hagyhatjuk, hogy az éjszaka fényesebb legyen, mint a nappal..
 • [2018-04-20] RAW LXX
   

  A túlélés első szabálya: a jó kondi. Ha nem vagy elég gyors, a zombik utolérnek és humán burger lesz belőled.
 • [2018-04-13] AETHER pres. 6 years of MOAN
  @ AETHER

  Moan is one of the most solid labels in the Tech-House scene, working with the best artists. They are now celebrating their 6 years with a tour at some of the best clubs and cities around Europe, like London, Barcelona, Mannheim, Frankfurt, Athens, Vienna, Rome and more..
 • [2018-04-07] We Are Cre8tion w/Phil Weeks
  @ AETHER

  Ha valaki kivívja a kifinomult ízléséről híres, oldschool Chicago-house szcéna tiszteletét, az kétségkívül nagyot alkot. Márpedig a párizsi Robsoul label vezetője, Phil Weeks, egyike azon kivételes mai dj-producereknek, akik ezt a megbecsülést élvezik.
 • [2018-03-24] Aether pres. The Slum Vagabunds (Fuse Records, PT)
  @ AETHER

  The time has come! This is the part of the year when our Portuguese masters of the scene join us to present what happened since our last meeting. The Slum Vagabunds aka TSV will bring us the all time best vibes, what makes Fuse Records so different locally and globally. SYPER and Vanhell got together as a duo in 2011 and besides being the nicest blokes and cutting edge djs, they have a higher mission. TSV's aim is to bring us to the extreme situations and difficult survival to which man is subjected to in many places of the globe, and that civilization continues to ignore as if it wouldn’t affect us at all. The Slum Vagabunds arise as the representative name of memory and awareness to the imbalance that still exists in this so called modern world, where no one is absolutely saved.
 • [2018-03-14] Aether pres. Joey Daniel
  @ AETHER

  Rotterdam – Amsterdam – Ibiza – Toffler – 300MPH – DSTRCT – Awakenings – Time Warp Holland – Mysteryland – Extrema – Elrow – Loco Dice – The BPM Festival – Watergate – Music On – Amnesia – Marco Carola – Orbeat Bookings – Ibiza Global Radio – Café del Mar – Elrow Ibiza – Destino – Cocorico – Dc10 – Pacha – The Warehouse Project – Heart Miami – ???
 • [2018-03-09] RAW LXVII
  @ AETHER

  Az igazság odalent van!
 • [2018-03-01] Techxlusive pres: Deepest Hours
  @ AETHER

  Március 1. érkeztével egy újabb évszakkal közelebb kerülünk a nagy betűs nyári menetekig. Bemelegitésnek érkezik valaki, akivel aztán tényleg mégmélyebbre mehetünk…
 • [2018-02-09] RAW LXV
  @ AETHER

  Woodoo-vudu bá, vudu né! Ellophatjuk a lelked egy táncra?
 • [2018-01-27] Aether Heroes
  @ AETHER

  The Heroes are here for you again!
 • [2018-01-12] RAW LXIII
  @ AETHER

  „Azt ​mesélik – de Allah jobban tudja, mert kifürkészhetetlen az ő útja –, hogy rég elröppent esztendőkben, letűnt nemzedékek látta ősidőkben, hosszú századok ködében, a sötét múltak ölében Perzsiában élt két fivér, egy apa-anya gyermekei; egyiknek neve Raminka volt, a másiké Kepi Baba.
 • [2018-01-01] CityMatiné - NYE After
  @ Ötkert

  Nem akartunk szakítani jó rossz szokásunkkal, hogy összecsődítsünk titeket egy reggeli röfögcsélésre az év első napján.
 • [2017-12-31] Aether Allstarz NYEehh
  @ AETHER

  Nagyon szép évet zárunk és szeretnénk ezt Veletek megünnepelni! Már este 9-től kezdődik az örömzenélés, ahol a klub legjobb emberei lépnek fel egész éjszaka, hogy mindenki részese lehessen az új, évbehajlásnak. A pezsgő, a kanapés házibulis indítás, a konfetti, a pénzeső és a fékevesztés idén sem marad el, úgyhogy várunk mindenkit!

Zenei stílusok

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó