Pulzar


Kövess minket!

Művész

Naga

Naga

Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be.
Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.

1995-ben diplomázott le kulturális antropológusként, az acid jelenséget elemző dolgozata révén került kapcsolatba az elektronikus zenékkel. 1994-óta van jelen a magyarországi tánczenei életben, akkortájt techno szettjei tették elismert lemezlovassá Budapesten. Dj szettjeiben az elmúlt évek során épp úgy megtalálható volt a drum’n’bass, mint a brekbeat vagy a progressive house.

Olyan nevek mellett nyílt lehetősége zenélni, mint Dave Tipper, Adam Freeland, Aquasky, Mixmaster Morris, Meat Katie, Ez Rollers. Az elmúlt években zeneírásba fogott, albumot jelentetett meg Amb-vel, majd közös felvételt készített a fuvolista Szemző Tiborral. Néhány szerzemény a teljesség igénye nélkül: Szemző Tibor feat. DJ Naga: Invisible Story Chi Glassic vol.1.: Dub Local - Nobogadjamin Hotep Chi Glassic vol.2.: Crash&Carry - Nobogadjamin Hotep /Fine Cut Bodies remix/ Chi Glassic vol.2.: Crash&Carry - Fraid /break mix/ Cup Of Chi vol.1. - Town Down

soundcloud.com/dj-naga-1

Archív partyajánlók

 • [2018-10-20] House2House: celebration
   

  Kedves táncos lábú barátaink, október 20-án 23-órakor startol a négykezes hosszú szett a szokásos felállásban, Érkezz korán, távozz későn!
 • [2018-10-13] Lost Minute x Self Groove
   

  Az izgalmasnak ígérkező Self Groove Klub - Zaj és lélek workshop után a Lost Minute is bepincézik, szövetkezve a program vendégével, Hargitai Banyek Andrissal és Zefyrrel. Banyek a 90-es évek óta része a budapesti underground világnak, 2006-tól saját analóg rendszereire gyűjti a hangokat, írja zenéit és mutatja be live performanszait. Ígérete szerint improvizatív polimetrikus és finomabb tónusú minimaltechnoval indítja majd esténket, miután kellemes house ütemek gondoskodnak majd légkeverésről. A buli záró díszvendége a fura wave-houseok kiképzett mestere Zefyr, akit ezidáig a techno sötét oldaláról ismertünk.
 • [2018-10-05] Lost Minute ▩ ▩ Vid aka Egal 3
   

  Lost Minute Season Opening w/ VID aka Egal 3
 • [2018-07-14] House2House meets Le Frenetics
   

  Kedves estjeink közösködése lesz július 14-én, mikor is kiköltözünk a Duna parta. A H2H és a Le Frenetics egész estés találkozása igazi könnyed house partit ígér, Koraestétől indulnak a boldog órák Andre Baderrel és Duellel, majd Naga és Beta érkezik a szokásos hosszú szettel. "let's dance!"
 • [2018-06-02] Robag Wruhme by Hairy
   

  Hairy presents Robag Wruhme at Corvin Club
 • [2018-05-25] Lost Minute x TDS ▩ ▩ Doyeq - live
   

  Lost Minute x TECHNODUB SEANCE
 • [2018-05-19] House2House
   

  H2H - Summerstart A tőlünk megszokott hangulattal zárjuk a clubszezont május 19-én a toldiban.
 • [2018-03-17] ▩ Lost Minute ▩ ▩ John Dimas Album Tour ▩
  @ LÄRM

  "Dimas has been on the radar of those who know for nearly 10 years now. His fluid grooves, minimal intricacies, and ability to coax unusual rhythms from his deft sound designs have won him fans with heady DJs and connoisseur dancers alike. They come on labels like Taverna Tracks, Raum… Musik, and Metreze, and have been long sought after. He now runs his own label, Elephant Moon, as a place for his own work and to demonstrate his A&R skills. It's here that he'll release his debut album 'One Against Time', in February 2018." - via XLR8R
 • [2018-03-09] House2House
  @ Toldi Klub

  tavaszi zsongás a Toldiban
 • [2018-02-02] ▩ Lost Minute x IILE ▩ ▩ Leo Pol - Live ▩ Marc Milner ▩
  @ LÄRM

  Február 2-án az intergalaktikus house-tér legforróbb live produkcóját láthatjátok a LARM fúziós színpadán. A francia Leo Pol egy BodyParts vinyl (https://goo.gl/zJShbr) kapcsán karcolta meg azonnal a memóriánkat, később saját csillagot is kapott az aszfaltba, amint a Pluie/Noir kollektíva szelektoraként is jól ismert Marc Milner-rel közösen alapított IILE és Uniile Records kiadványaik sokasodtak. A klasszik 808/909-es dobgépek és további analóg műszaki cikkek gondosan összehangolt arzenáljával érlelt hangzás (https://youtu.be/xzaOR_YhGk0) a menő klubok (Fabric London, Robert Johnson, Berghain/Panorama Bar), fesztíválok és a lemezboltok prémium fakkjába pozíciózta hősünket. Tavaly már a Concrete klub rezidenseként és általában a párizsi house-techno szcéna sugárembereként adta ki az őrületes 'All I Got In Me' dupla EP-t a Concrete Music gondozásában. Egyszólam, minek máshol lenni, ha itt Leo Pol?
 • [2017-12-01] Lost Minute ▩ ▩ Mountain People ▩ Coloboma
  @ LÄRM

  A svájci származású André Schmid (aka Rozzo) az a fajta több évtizedes múltra visszatekintő rejtőzködő producerzseni, aki az online marketing helyett leginkább a stúdióban kamatoztatja kivételes tehetségét. Nem véletlen hát, hogy a több különböző álnév alatt a 90-es évek közepe óta igen aktívan tevékenykedő úriember a reflektorfény helyett többnyire az analóg hangkeltő eszközök árnyékában meghúzódva készíti a kortárs deep/tech/house éra legizgalmasabb lemezeit.
 • [2017-10-20] House2House
  @ Toldi Klub

  House2House / Naga & Beta
 • [2017-10-06] Orfeum presents: rEform 13
  @ Orfeum

  OKTÓBER 6-RA MINDEN ÉVBEN KÜLÖN ODAADÁSSAL KÉSZÜL AZ ORSZÁG, HISZEN EGY JELENTŐS TÖRTÉNELMI ESEMÉNY AZ, AMIRE EZEN A NAPON EMLÉKEZÜNK. AZ EMLÉKEZÉST PEDIG MINDEN KULTURÁLIS SZEGMENS A SAJÁT MINTÁI SZERINT IGYEKSZIK A LEGMÉLTÓBB MÓDON MEGTARTANI – AMELY A KORTÁRS ELEKTRONIKUS ZENE ESETÉBEN A MAGYAR TECHNO ÉS HOUSE SZÍNTÉR EMBLEMATIKUS ALAKJAINAK ÖSSZEHÍVÁSA.
 • [2017-09-15] ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Christopher Ledger ▩
  @ LÄRM

  A nyár és a fesztiválszezon végére egy igazi gyöngyszemmel készültünk nektek. Christopher Ledger érzelmekkel teli zenéje tökéletes fúziója az elektronikus és a klasszikus vonalnak. A Berlin-Róma tengelyen mozgó művész egyedi hangzásvilágával igazi mélységekbe visz minket, mindennek pedig kedvenc elbújós helyünk ad otthont, szóval üdv újra a klubban!
 • [2017-08-26] House2House
  @ Corvin Club

  Immáron hagyománynak számító, nyár záró hauszolás kedvenc duónkkal
 • [2017-07-15] Legendary Moments Open Air
  @ Ricsováry Major

  Nappali és éjszakai buli, ahogyan TI gondoljátok. Bármi megtörténhet...
 • [2017-06-20] Tuesnight River Minutes
  @ Pontoon

  Idén is bekeddezünk a Duna nevű csobogó partján, várunk szeretettel! Kézműves panoráma, karcmentes zene és locsogás fecsegés, közös sötétedés...☼
 • [2017-06-02] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh
  @ LÄRM

  Hipnózis, szinesztézia, aktív meditáció: Bukarest felfelé törekvő új energiája olyan, mintha az elme porondmestereként navigálná az agyhullámokat, de néhány rejtett utasítással igénybe véve a végtagi idegeket is. Ada Kaleh-nek hívják, ravaszul mély zenéi már évek óta olyanok szettjeiben bukkan fel, mint Ricardo Villalobos, Sonja Moonear vagy az RPR Soundsystem, és biztos, hogy tekergőző pulzálásával az ujja köré fog csavarni, ha hagyjuk neki. És akkor arról még nem szónokoltunk, hogy következő megjelenése annál a hírneves belga R&S Recordsnál lesz, aminek nevéhez Aphex Twin, Biosphere, Jaydee, vagy éppen Juan Atkins kiadványok fűződnek.
 • [2017-05-26] House2House
  @ Toldi Klub

  Breki! Úgy tünik, kitör a nagabetázis a Toldiba! Fenntartható, egész estés, egyedi kialakítású gálaműsor kiváló közlekedéssel - gyere és légy a világörökség része!
 • [2017-04-21] ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Fabe ▩
  @ LÄRM

  Born in Berlin, raised in Mannheim. From his roots in the 90s HipHop, he found his way to the electronic music. Since 2010 he appeared in several projects and made his success, after dedicating completely to the underground music. With the vinyl release Sketch EP (2015), on Mannheim based label “Valioso”, he left his first sustainable footprints and received a great reputation on this.
 • [2017-03-31] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Ada Kaleh ▩
 • [2017-03-18] ★ Technodub Seance at Corvin Bar ★
  @ Corvin Club

  ★ Technodub Seance at Corvin Bar ★
 • [2017-01-21] House2House
  @ Toldi Klub

  House2House - Naga & Beta @ Toldi
 • [2017-01-13] Lost Minute vs Room 15 Instore Session
  @ VINYL & WOOD

  Január 13-án pénteken egy számunkra nagy jelentőséggel bíró esemény előestje kerül megrendezésre nálunk. A Room 15 és a Lost Minute első közös produkciójának előkészítése este 7-től 10-ig a házigazdák prezentálásában fog lezajlani. Reméljük az éjszaka nagyra becsült vendége Cristi Cons is nálunk dobja majd be az első sörét. Live stream is lesz a tölünk már megszokott módon a StreamOn jóvoltából.
 • [2017-01-13] Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Cristi Cons
  @ LÄRM

  ▩ LÄRM ▩ Lost Minute x Room 15 ▩ ▩ Cristi Cons ▩
 • [2016-12-28] Bedroom at A38 hajó
  @ A38

  Két nyári tetőteraszos buli után decemberben végén visszatérünk az A38 Hajóra, de ezúttal a nagyterembe. Régi vágyunk volt már ez, ezért erre a különleges alkalomra három b2b szettet raktunk össze, melyek közül egy még sosem járt nálunk, ők a legendás páros: NAGA & BETA. Külön-külön már többször játszottak a bedroom dj pultjában, de ahogy az köztudott évente csak pár alkalommal állnak össze egy közös szettre és ez az este pont ilyen lesz. Aki figyeli a bulijainkat, az biztosan észre vette már, hogy Erro Csabi és Nu Clear Béci szinte már haza járnak hozzánk. Mivel zeneileg nagyon egymásra találtunk, ők mindig szívesen látott vendégek nálunk, ez alkalommal ráadásul egy közös b2b szettben. A harmadik párost, pedig a házigazdák adják majd, Monoclick & Electric Boutique személyében.
 • [2016-11-26] Technodub Seance x Lost Minute
   

  Technodub Seance x Lost Minute
 • [2016-10-31] The Debut 15th Birthday & Halloween
  @ Cinema Hall

  15 éves fennállását ünnepli október 31-én a The Debut!
 • [2016-10-28] ▩ Lost Minute ▩ ▩ Doyeq - live ▩
  @ LÄRM

  Az Anushka buli után egy évvel megint kioldozzuk a moszkvai tehetségzsákot: október 28-án a Plug & Lay Records szeptemberi új vinyl EP-jén is megjelenő Doyeq formáció live act-jével indítjuk az őszi fazont.
 • [2016-10-21] Extend Side Session x Naga & Beta
  @ Corvin Club

  Míg Livio & Roby a Corvin nagytermében teszteli az épület stabilitását, addig a Corvin Bar rádob még egy lapáttal. Újra velünk lesz a históriás Naga & Beta páros, mellettük pedig Roocha és Roland Handrick teszteli a Bar nemrégiben frissített hangtechnikáját. Sokjóember kishelyen.

Kapcsolódó cikkek

 • Ünnepelj a VOLTon!

  A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
 • Mappa Club: Lelke van!

  Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • Hairy interjú

  A Hairys arcok tárják fel előttünk lelkük legféltettebb titkait (mármint ami az elektronikus zenei világot illeti) Átírni készülnek a pesti „éccakát”, de lássuk is, hogy és mily módon…
 • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

  Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
 • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

  Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
 • Hairy Records

  A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Ajánlott lemezek

 • Cinetrip Workshop EP vol.2.

  Megérkezett a Workshop sorozat második darabja! A 12"-esen Naga "Styx"-ét dolgozta át Chris Carter, akinek ismét 1 remek darabbal sikerült öregbíteni hírnevét, megannyi sikeres megjelenés után Nagy-Britannia legnevesebb break kiadóinál. Az EP másik oldalán Kevin azaz Fine Cut Bodies szerepel egy közös produkcióval, a"Bounce"-a amiben segítségére volt az Ausztrál EK-val, valamint MC Spee, aki már szerepelt pár Terminalhead, valamint Dreadzone számban!

Zenei stílusok

 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • DownTempo

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2018 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó