Pulzar

Művész

Naga

Naga

Polgári nevén Fejér Balázs. A nyolcvanas évek végén került szorosabb kapcsolatba a zenével, Iván Lendül nevű zenekarával a Nap-Nap fesztiválon mutatkozott be.
Egyik alapítója volt a Tilos Rádiónak, és a Törökfürdő magazin techno oldalait szerkesztette.

1995-ben diplomázott le kulturális antropológusként, az acid jelenséget elemző dolgozata révén került kapcsolatba az elektronikus zenékkel. 1994-óta van jelen a magyarországi tánczenei életben, akkortájt techno szettjei tették elismert lemezlovassá Budapesten. Dj szettjeiben az elmúlt évek során épp úgy megtalálható volt a drum’n’bass, mint a brekbeat vagy a progressive house.

Olyan nevek mellett nyílt lehetősége zenélni, mint Dave Tipper, Adam Freeland, Aquasky, Mixmaster Morris, Meat Katie, Ez Rollers. Az elmúlt években zeneírásba fogott, albumot jelentetett meg Amb-vel, majd közös felvételt készített a fuvolista Szemző Tiborral. Néhány szerzemény a teljesség igénye nélkül: Szemző Tibor feat. DJ Naga: Invisible Story Chi Glassic vol.1.: Dub Local - Nobogadjamin Hotep Chi Glassic vol.2.: Crash&Carry - Nobogadjamin Hotep /Fine Cut Bodies remix/ Chi Glassic vol.2.: Crash&Carry - Fraid /break mix/ Cup Of Chi vol.1. - Town Down

soundcloud.com/​dj-naga-1

Archív partyajánlók

 • [2021-08-28] House2House
   

  A szokásos nyár végi négykezes, hosszú szeánszunkat tartjuk, kedvenc kisklubunkban a Toldiban augusztus utolsó szombatján.
 • [2021-08-07] Naga, Li & Baco, Erro, Eril Fjord ~ Pontoon
   

  Maratoni minimalista buliztatás délutáni poharazgatástól napfelkeltéig kiemelten erős névsorral a Vigadó téri kikőtő legkedvesebb hajóján.
 • [2021-06-11] House2House
   

  Nagy örömmel jelentjük, hogy a hosszú téli álom és kötelező pihenő után, újult erővel és rengeteg lelkesedéssel jelentkezik újra a Naga & Beta vándorcirkusza. Természetesen, szívünknek oly kedves és a már jól megszokott Toldiban várunk minden kedves táncos lábút június 11-én.
 • [2020-09-05] House2House
   

  Kedves kis Barátaink, a szokásos nyárzáró eseményünket szeptember 5-én tartjuk, a szokásos egész estés Naga&Beta szettel.
 • [2020-08-29] Lost Minute ▩ Naga & Peter Bernath ▩ Drisan
   

  Augusztus végén egy különleges vendéggel térünk vissza a LÄRM falai közé. Drisan barátunk 20+ éves szelektori múlttal/DJ rutinnal és több produceri megjelenéssel a háta mögött költözött haza Londonból 15 év után, így nagy örömünkre együtt vágunk bele a hosszú kihagyás utáni első egész estés Lost Minute gálába.
 • [2020-07-17] House2House
   

  A márványhelyzet alatt intenzív houseológiai kutatások folytak a háttérben, emlékeztető hangi oltás közvetlen fül-átviteli transzmisszió alkalmazásával július 17-én a Toldi Klubház hűtött táncterén, várunk szeretettel! Maszkod hasznos, gyere korán!
 • [2020-01-18] Lost Minute X H2H present: V KA /RU/
  @ Toldi Klub

  A két csapat közös ízlése találkozik január 18-án a Toldiban, ahol is V ka keze alatt dorombolnak majd a basszusok.
 • [2020-01-02] Lost Minute ▩ Naga & Peter Bernath
   

  Naga és Bernáth Peti főképp műszaki cikkeket tekergetnek, nemritkán sötét helyeken. Szabadidejüket közös bólogatással töltik hosszú évek óta. Jellemző élőhelyük a B oldal, a lopakvó slow house lankái, a partmenti chill-bokrok sűrűje, de megfigyelték már őket detroiti mélyedésekben, illetve hűvös techno-áramokban egyaránt. A környezet gyors váltakoztatására is képesek. Jellegzetes formájú építményeiket jól példázza a Lost Minute sorozat és kollektíva.
 • [2019-11-30] House2House
   

  H2H Novemeber 30. TOLDI Egész estés négykezes.
 • [2019-10-19] House2House
   

  Október 19-én haladó szintű house és szinkronmozgás teljes éjszakában.
 • [2019-09-21] Naga, Beta, Andras Bader, Peter Bernath at Pontoon
  @ Pontoon

  Szeptember 21-én a H2H a Lost minute és a Le frenetics csapata egy utsó közös Duna partyra vár mindenkit szeretettel. A naplementét Naga és Peter Bernath szettje kíséri, majd Zvezda Beta és Andras Bader mulattat hajnalig
 • [2019-09-07] House2House
   

  House2House - Naga, Beta - Toldi, szept 7.
 • [2019-08-31] Lost Minute x TDS ▩ ▩ Anton Kubikov
  @ LÄRM

  Anton Kubikov júniusi Lost Minute Radiozora podcast vendégszereplése kapcsán (a kétórás vinyl-only szett itt hallgatható vissza ► https://soundcloud.com/radiozora/anton-kubikov-lost-minute-radio-show-07-07062019) már belengettük az örömteli hírt, hogy augusztus 31-én - ezúttal a TECHNODUB SEANCE csapatával kiegészülve - vendégül is látjuk a LÄRM falai között. Régi nagy favoritunk, egyben a SCSI-9 és PRO-TEZ Records társalapítója a hivatalos biográfia szerint éppen kerek 25 éves zenei karrierrel a háta mögött látogat Budapestre.
 • [2019-07-07] ECHO x Lost Minute
   

  Naga és Bernáth Peti főképp műszaki cikkeket tekergetnek, nemritkán sötét helyeken. Szabadidejüket közös bólogatással töltik hosszú évek óta. Jellemző élőhelyük a B oldal, a lopakvó slow house lankái, a partmenti chill-bokrok sűrűje, de megfigyelték már őket detroiti mélyedésekben, illetve hűvös techno-áramokban egyaránt. A környezet gyors váltakoztatására is képesek. Jellegzetes formájú építményeiket jól példázza a Lost Minute sorozat és kollektíva.
 • [2019-06-29] Cruisin After
   

  Június 29-én legendás trió érkezik a Cruisin esti folytatására! Találkozunk a VOLT Lokálban! Óriás rakás lesz!
 • [2019-06-01] House2House x Le Frenetics
   

  Érekizik a H2H és a Le Frenetics első nyári felvonása a Dunapartról, Rózsaszín oldalbabuborékolás, vidám szombat esti házalás és Ti. Kezdés már 18.00-tól Duel ambiente-lounge szettjével, utána szabad a tánc reggelig!
 • [2019-04-20] Lost Minute x Daidai ▩ ▩ Mihigh
   

  Music defines perfectly Mihigh, distinguishing itself through a unique style of story in constant development. With minimal influence in a more profound way and techno equally, Mihigh combines the new with the old, putting his distinctive mark of obscure, hypnotic sounds. The love for good music led him to the founding of the label Midi Records Romania, a platform that promotes art and passion going on quality and not quantity.
 • [2019-03-16] Daidai meets Lost Minute
   

  DAIDAI meets Lost Minute at Ambient
 • [2019-03-02] Der Morgen // Claudio PRC & Ness - The Gods Planet
  @ Premier Club

  Az elmés, atmoszférikus és mély techno olasz istenei Budapestre látogatnak. A két művész előadása egyenként is ínyenc falat volna, csodálatos elméjük közös szüleménye, a The Gods Planet viszont túlzás nélkül kuriózumnak vallható.
 • [2019-02-16] House2House x Lost Minute ■■ Delano Smith
   

  Rég nem látott vendég kanyarodik Budapestre - a chicagói születésű ám Detroit nevelte Delano Smith. Nagy tisztelői vagyunk e zenei világítótoronynak, sok évtizedes egyenletes, pozitív kisugárzású és dance szemléletű produceri munkásságának, türelmesen lüktető dj szettjeinek. Ezen az estén a deep, dub vagy a detroit techno hangzás minden zugát bebarangoljuk.
 • [2019-01-25] DJ Naga ▩ Peter Bernath ▩ Andras Bader
   

  A valahonnan elinduló és valahova meg is érkező hömpölyögtetések rutinos mágusai péntekeznek most nálunk allnightlong. Lábdobok között vastag teret hagyó, légies-dubos házak épülnek egészen reggelig, gondos és őszinte tervrajzok alapják, messze elkerülve a felületes hatásvadászat csomópontjait.
 • [2019-01-19] Lost Minute x Deepfields
   

  Lost Minute x Deepfields|Szoba Studio
 • [2018-12-15] House2House
   

  H2H - Winter edition Csak a szokásos egész estés 4kezes házalás.
 • [2018-11-29] Seed ▞
   

  November utolsó csütörtökén egy legendás páros lép a Seed színpadára DJ Naga & Peter Bernath szerepében. Jelenlétük garancia a pörgős ütemekre, az igazán különleges zenékre, a sokszínű műfajok tökéletes egyvelegére. Peter Bernath az RTS.FM Budapest vezetője és a Lost Minute alapítója b2b partnerével együtt. Naga a budapesti elektronikus zenei élet indulásának egyik ikonikus arca. Sőt mi több az est házigazdájával, Zvezda Betaval közös Hairy Records tulajdonosa. Az ő párosuk is felelős rengeteg remek estéért, ami House2House / Naga & Beta néven évek óta sikeresen dübörög.
 • [2018-10-20] House2House: celebration
   

  Kedves táncos lábú barátaink, október 20-án 23-órakor startol a négykezes hosszú szett a szokásos felállásban, Érkezz korán, távozz későn!
 • [2018-10-13] Lost Minute x Self Groove
   

  Az izgalmasnak ígérkező Self Groove Klub - Zaj és lélek workshop után a Lost Minute is bepincézik, szövetkezve a program vendégével, Hargitai Banyek Andrissal és Zefyrrel. Banyek a 90-es évek óta része a budapesti underground világnak, 2006-tól saját analóg rendszereire gyűjti a hangokat, írja zenéit és mutatja be live performanszait. Ígérete szerint improvizatív polimetrikus és finomabb tónusú minimaltechnoval indítja majd esténket, miután kellemes house ütemek gondoskodnak majd légkeverésről. A buli záró díszvendége a fura wave-houseok kiképzett mestere Zefyr, akit ezidáig a techno sötét oldaláról ismertünk.
 • [2018-10-05] Lost Minute ▩ ▩ Vid aka Egal 3
   

  Lost Minute Season Opening w/ VID aka Egal 3
 • [2018-07-14] House2House meets Le Frenetics
   

  Kedves estjeink közösködése lesz július 14-én, mikor is kiköltözünk a Duna parta. A H2H és a Le Frenetics egész estés találkozása igazi könnyed house partit ígér, Koraestétől indulnak a boldog órák Andre Baderrel és Duellel, majd Naga és Beta érkezik a szokásos hosszú szettel. "let's dance!"
 • [2018-06-02] Robag Wruhme by Hairy
   

  Hairy presents Robag Wruhme at Corvin Club
 • [2018-05-25] Lost Minute x TDS ▩ ▩ Doyeq - live
   

  Lost Minute x TECHNODUB SEANCE

Kapcsolódó cikkek

 • Ünnepelj a VOLTon!

  A megszokottnál majd’ egy teljes nappal korábban kezdődik az idei VOLT Fesztivál! A nyitónap a 20. VOLT Fesztivál ünnepi gálaműsorának ad otthont. “We Love VOLT!” címmel két színpadon egy monstre koncertfolyam formájában 20 zenekar és tucatnyi DJ lép fel, a legnépszerűbb dalaikkal, a legerősebb szettekkel. A bérletvásárlók számára ez a nap ajándék, napijegyesek pedig mindössze 5000 Forintért vehetnek részt a programokon.
 • Mappa Club: Lelke van!

  Barkochbázzunk egy kicsit! Itt kezdte pályafutását a Kollektiva, a Rewind és a Death Disco is. A fővárosi klubélet egyik legnagyobb túlélője. Budapest legkirályabb atombunkere. Trafó Bár Tangóként lopta be magát a szívünkbe. Lassan 10 éve bizonyítja, hogy mindig képes a megújálásra. Rákérdezhetek?
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

  Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
 • Hairy interjú

  A Hairys arcok tárják fel előttünk lelkük legféltettebb titkait (mármint ami az elektronikus zenei világot illeti) Átírni készülnek a pesti „éccakát”, de lássuk is, hogy és mily módon…
 • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

  Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."
 • Foundation Press hírek: Budai - ILD 01

  Egy olyan lemezlovas, mint dj Budai, aki 15 éve van a pályán, az nem szorul oldalas terjedelmű bemutatásra.
 • Hairy Records

  A kedves kis Szimpla kert adott otthont legújabb interjúnknak, amelyet a Hairy rec. csapatával követtünk el. Felejtsd el kedves olvasó, hogy tartani lehet a srácokkal az előre elgondolt menetet. Volt kedvük mesélni hát had meséljenek.

Ajánlott lemezek

 • Cinetrip Workshop EP vol.2.

  Megérkezett a Workshop sorozat második darabja! A 12"-esen Naga "Styx"-ét dolgozta át Chris Carter, akinek ismét 1 remek darabbal sikerült öregbíteni hírnevét, megannyi sikeres megjelenés után Nagy-Britannia legnevesebb break kiadóinál. Az EP másik oldalán Kevin azaz Fine Cut Bodies szerepel egy közös produkcióval, a"Bounce"-a amiben segítségére volt az Ausztrál EK-val, valamint MC Spee, aki már szerepelt pár Terminalhead, valamint Dreadzone számban!

Zenei stílusok

 • Electronica

  Maga az elektronikus hullámokkal történő hangtovábbítás Alexander Graham Bell ötlete.
 • Experimental

  Kísérleti elektronika.
 • DownTempo

 • Electro

 • Tech-house

 • Minimal

  A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó