Pulzar

Partyajánló

House2House x Lost Minute ■■ Delano Smith

Fellépők
Dátum 2019. február 16.
Stílus House
House2House x Lost Minute ■■ Delano SmithRég nem látott vendég kanyarodik Budapestre - a chicagói születésű ám Detroit nevelte Delano Smith. Nagy tisztelői vagyunk e zenei világítótoronynak, sok évtizedes egyenletes, pozitív kisugárzású és dance szemléletű produceri munkásságának, türelmesen lüktető dj szettjeinek. Ezen az estén a deep, dub vagy a detroit techno hangzás minden zugát bebarangoljuk.

House2House x Lost Minute ■■ Delano Smith

Rég nem látott vendég kanyarodik Budapestre - a chicagói születésű ám Detroit nevelte Delano Smith. Nagy tisztelői vagyunk e zenei világítótoronynak, sok évtizedes egyenletes, pozitív kisugárzású és dance szemléletű produceri munkásságának, türelmesen lüktető dj szettjeinek. Ezen az estén a deep, dub vagy a detroit techno hangzás minden zugát bebarangoljuk.

A helyszín pedig nem más, mint a klubos, elbújós, süppedős hangulatú Orfeum, ahol az elmúlt években Kenny Larkin, Robag Wruhme, Minilogue, Gorje Hewek és Izhevski is tiszteletét tette már. Várunk mindenkit szeretettel!

Line up:
Delano Smith [Mixmode | Sushitech - Detroit]
DJ Naga [House2House / Lost Minute]
Zvezda Beta [House2House]
Peter Bernath [Lost Minute / RTS.FM Budapest]

Áldozat:
Éjfélig 2500 HUF
Éjfél után 3000 HUF

www.facebook.com/​events/​251287385791737/​

Helyszín

  • Orfeum

    Erzsébet krt. 43-49. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2017-10-06] Orfeum presents: rEform 13
    @ Orfeum

    OKTÓBER 6-RA MINDEN ÉVBEN KÜLÖN ODAADÁSSAL KÉSZÜL AZ ORSZÁG, HISZEN EGY JELENTŐS TÖRTÉNELMI ESEMÉNY AZ, AMIRE EZEN A NAPON EMLÉKEZÜNK. AZ EMLÉKEZÉST PEDIG MINDEN KULTURÁLIS SZEGMENS A SAJÁT MINTÁI SZERINT IGYEKSZIK A LEGMÉLTÓBB MÓDON MEGTARTANI – AMELY A KORTÁRS ELEKTRONIKUS ZENE ESETÉBEN A MAGYAR TECHNO ÉS HOUSE SZÍNTÉR EMBLEMATIKUS ALAKJAINAK ÖSSZEHÍVÁSA.
  • [2016-12-03] Kühl – Liquid - Album Launch – The New Era
    @ Orfeum

    Évtizedes munkássággal a háta mögött Kühl Tamás a legnagyobb fába vágta a fejszéjét, amikor is 2 évvel ezelőtt elkezdte újragondolni a rendkívül sikeres LIQUID sorozatot. A munkafolyamat mára véget ért, hiszen december 3-án egy nagyon exclusive helyszínen, nevezetesen az Orfeumba érkezik a legfrissebb Liquid kiadvány.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó