Pulzar

Partyajánló

Kühl – Liquid - Album Launch – The New Era @ Orfeum

Fellépők
Dátum 2016. december 3.
Helyszín Orfeum
Stílus Progressive House, House, Deep House, Tech-house
Kühl – Liquid - Album Launch – The New EraÉvtizedes munkássággal a háta mögött Kühl Tamás a legnagyobb fába vágta a fejszéjét, amikor is 2 évvel ezelőtt elkezdte újragondolni a rendkívül sikeres LIQUID sorozatot. A munkafolyamat mára véget ért, hiszen december 3-án egy nagyon exclusive helyszínen, nevezetesen az Orfeumba érkezik a legfrissebb Liquid kiadvány.Orfeum

Kühl – Liquid - Album Launch – The New Era @ Orfeum

Évtizedes munkássággal a háta mögött Kühl Tamás a legnagyobb fába vágta a fejszéjét, amikor is 2 évvel ezelőtt elkezdte újragondolni a rendkívül sikeres LIQUID sorozatot. A munkafolyamat mára véget ért, hiszen december 3-án egy nagyon exclusive helyszínen, nevezetesen az Orfeumba érkezik a legfrissebb Liquid kiadvány.

Biztosan jó emlékezni ezekre a borítókra.

Ezúttal azonban sok minden más lesz. Elsősorban a tény, miszerint ez már nem mixalbum, hiszen minden egyes track Kühl Tamás vagy producer társai / barátai munkája.

Szeretettel vár mindenkit a Legendary Moments és Kühl Tamás.

Elővételes jegyárak

– Normál: 2000 Ft

– Asztal és 2000 Ft fogyasztás: 4000 Ft

– VIP: 40.000 Ft (tartalmaz egy 4 fős asztalt és 4db VIP belépőt, illetve 1 liter választható tömény italt, ásványvizet, üdítőt vagy energiaitalt)

www.facebook.com/​events/​566287156900783/​

Helyszín

 • Orfeum

  Erzsébet krt. 43-49. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-02-16] House2House x Lost Minute ■■ Delano Smith
   

  Rég nem látott vendég kanyarodik Budapestre - a chicagói születésű ám Detroit nevelte Delano Smith. Nagy tisztelői vagyunk e zenei világítótoronynak, sok évtizedes egyenletes, pozitív kisugárzású és dance szemléletű produceri munkásságának, türelmesen lüktető dj szettjeinek. Ezen az estén a deep, dub vagy a detroit techno hangzás minden zugát bebarangoljuk.
 • [2017-10-06] Orfeum presents: rEform 13
  @ Orfeum

  OKTÓBER 6-RA MINDEN ÉVBEN KÜLÖN ODAADÁSSAL KÉSZÜL AZ ORSZÁG, HISZEN EGY JELENTŐS TÖRTÉNELMI ESEMÉNY AZ, AMIRE EZEN A NAPON EMLÉKEZÜNK. AZ EMLÉKEZÉST PEDIG MINDEN KULTURÁLIS SZEGMENS A SAJÁT MINTÁI SZERINT IGYEKSZIK A LEGMÉLTÓBB MÓDON MEGTARTANI – AMELY A KORTÁRS ELEKTRONIKUS ZENE ESETÉBEN A MAGYAR TECHNO ÉS HOUSE SZÍNTÉR EMBLEMATIKUS ALAKJAINAK ÖSSZEHÍVÁSA.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó