Pulzar

Partyajánló

Orfeum presents: rEform 13 @ Orfeum

Fellépők
Dátum 2017. október 6.
Helyszín Orfeum
Stílus Techno, House
Orfeum presents: rEform 13OKTÓBER 6-RA MINDEN ÉVBEN KÜLÖN ODAADÁSSAL KÉSZÜL AZ ORSZÁG, HISZEN EGY JELENTŐS TÖRTÉNELMI ESEMÉNY AZ, AMIRE EZEN A NAPON EMLÉKEZÜNK. AZ EMLÉKEZÉST PEDIG MINDEN KULTURÁLIS SZEGMENS A SAJÁT MINTÁI SZERINT IGYEKSZIK A LEGMÉLTÓBB MÓDON MEGTARTANI – AMELY A KORTÁRS ELEKTRONIKUS ZENE ESETÉBEN A MAGYAR TECHNO ÉS HOUSE SZÍNTÉR EMBLEMATIKUS ALAKJAINAK ÖSSZEHÍVÁSA.Orfeum

Orfeum presents: rEform 13 @ Orfeum

OKTÓBER 6-RA MINDEN ÉVBEN KÜLÖN ODAADÁSSAL KÉSZÜL AZ ORSZÁG, HISZEN EGY JELENTŐS TÖRTÉNELMI ESEMÉNY AZ, AMIRE EZEN A NAPON EMLÉKEZÜNK. AZ EMLÉKEZÉST PEDIG MINDEN KULTURÁLIS SZEGMENS A SAJÁT MINTÁI SZERINT IGYEKSZIK A LEGMÉLTÓBB MÓDON MEGTARTANI – AMELY A KORTÁRS ELEKTRONIKUS ZENE ESETÉBEN A MAGYAR TECHNO ÉS HOUSE SZÍNTÉR EMBLEMATIKUS ALAKJAINAK ÖSSZEHÍVÁSA.

Az Orfeum ennek szellemében gondolta úgy, hogy hazánk innovatív és előremutató előadóival rendezi meg a reform 13 eseményét, ahová b2b szettekkel fog érkezni Beta, Roocha, Naga, Peter Bernath, Komfort, Monoclick, Electirc Boutique, Andras Bader, Duel, Nigel Sorter, Stereostrip és Adam Touch. Mindezt Andras Toth különleges improvizatív zongora-előadása fogja megelőzni, amellyel az este egy egyedi fúziója lesz a könnyű, valamint a komolyzenének.

A helyszín, az elején tiszta, Orfeum, a jó kis elbújós süppedési lehetőségeivel, kivételes és az alkalomhoz igencsak passzoló audiójával és áraival. Semmi oka a távolmaradásnak!

Line up:
Andras Toth – improvizációk
zongora előadás

Adam Touch
Andras Bader - Andre
DueL
Electric Boutique
Komfort
Monoclick
DJ Naga
Nigel Sorter
Peter Bernath
Stereostrip
Zvezda Beta

Kapunyitás: 21.00
Programkezdés: 21.30
Vacsorázási lehetőség 23.00-ig

Jegyárak
■ Jegyelővétel: 2000 Ft*
■ Helyszínen 2500 Ft

www.facebook.com/​events/​176187966278371/​

Helyszín

  • Orfeum

    Erzsébet krt. 43-49. Budapest, Hungary

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-02-16] House2House x Lost Minute ■■ Delano Smith
     

    Rég nem látott vendég kanyarodik Budapestre - a chicagói születésű ám Detroit nevelte Delano Smith. Nagy tisztelői vagyunk e zenei világítótoronynak, sok évtizedes egyenletes, pozitív kisugárzású és dance szemléletű produceri munkásságának, türelmesen lüktető dj szettjeinek. Ezen az estén a deep, dub vagy a detroit techno hangzás minden zugát bebarangoljuk.
  • [2016-12-03] Kühl – Liquid - Album Launch – The New Era
    @ Orfeum

    Évtizedes munkássággal a háta mögött Kühl Tamás a legnagyobb fába vágta a fejszéjét, amikor is 2 évvel ezelőtt elkezdte újragondolni a rendkívül sikeres LIQUID sorozatot. A munkafolyamat mára véget ért, hiszen december 3-án egy nagyon exclusive helyszínen, nevezetesen az Orfeumba érkezik a legfrissebb Liquid kiadvány.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó