Pulzar

Duel - Exclusive mix for pulzar

58 perc, 133 Mb, 320 kb/s

tracklist:

01.     Soultrippin ’ (Duel ’s jubilee extended /Foundation rec. )
02.     Gotta Move (original /Foundation rec.)
03.     High Water (original /Cre8tion rec.)
04.     A long Buzz (original /Cre8tion rec.)
05.     Starchaser      (Cre8tion rec.)
06.    The Quasar - Over Gravity (Duel rmx / Foundation rec.)
07.    The Quasar - Funkytown (Duel rmx/ Foundation rec.)
08.    Gotta move     (Tretau rmx/Foundation rec.)
09.    Christal Fake -Fermented era (Duel rmx /C-Audio )
10.    Duel & Gasper - Put the beat in (original / Dublife)

Biográfiák

 • Mav

  Mischa Van De Bilt, más néven Mav, 1979. március 4-én s zületett egy kis belga városban, Lokerenben.
 • Nortio

 • Ryme Tyme

  A kis Ryme Tyme eleinte nem a rímeket, hanem a végtagjait csavarta, Jamaikában breaktáncosként csöppent bele a hip hop kultúrába, ahol bátyjával mint legifjabbak bejutottak a The Smugglers néven elhíresült tánccsapatba.
 • Duel

  „… Kishazánk egyik úttörő zenésze, aki az elektronikus zene hazai kezdetei óta alkot a szakmában. Klasszikus zenei műveltsége és iskolázottsága, elkötelezett művészi hozzáállása és technikai ismerete révén kiemelkedik a hazai producer társadalomból. Live fellépései alkalmával olyan kisugárzásról tesz tanubizonyságot, mellyel szó szerint őrületbe kergeti közönségét, szinte felrobban a táncparkett a koncerthangulattól… ”
 • Roger Sanchez

 • Black Diamond

Archív partyajánlók

 • [2018-07-04] Balaton Sound 2018
  @ Zamárdi

  Július 4. és 8. között immáron tizenkettedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb és legnagyobb szabadtéri Balaton parti fesztivál, a Balaton Sound.
 • [2017-07-05] Balaton Sound 2017
  @ Zamárdi

  Idén július 5. és 9. között tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnépszerűbb Balaton parti fesztivál, azaz a Balaton Sound.
 • [2015-07-08] MasterCard Balaton Sound 2015
  @ Zamárdi

  A Nagyon Balaton rendezvénysorozat ötletgazdái és létrehozói – a VOLT Produkció két tulajdonos-ügyvezetője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán - a 2007-ben életre hívott Balaton Sound-on keresztül kerültek szoros kapcsolatba a Balaton Régióval. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, immár MasterCard Balaton Sound nevet viselő esemény a hazai fesztiválszervezés egyik sikertörténete lett.
 • [2013-07-11] Balaton Sound 2013
   

  Idén hetedik alkalommal nyitja meg kapuit a Balaton Sound az elektronikus zene kedvelői előtt.
 • [2012-08-09] Sziget Fesztivál
   

  Az Aréna csütörtöki programja.
 • [2011-07-07] Balaton Sound
  @ Szabadstrand

 • [2010-11-18] FuckUp!
  @ Instant, Budapest

  Nincs mese, SEX van! Forró ütemek, erotikus basszusok, fellációra ingerlő subok. A perverz elektro és az erőszaktól sem visszariadó dubstep házasítására szánta el magát a szervező csapat, mert hisszik, hogy a szűzies budapesti éjszaka nemcsak hétvégén igényli az erotikát.
 • [2010-07-21] RIO Summer Festival
  @ RIO, Budapest

  A tavaly hatalmas sikert arató első RIO SUMMER FESTIVAL 2010-ben is megrendezésre kerül. Július 21 és 23 között a budapesti RIO, olyan neves világsztárok játszótere lesz, mint a francia popsztár dj-producer BOB SINCLAR, a világ egyik legnagyobb trance dj-e MARKUS SCHULZ, az elektronikus zene ikonja ATB, és a house zene ásza a svéd AXWELL.
 • [2009-10-22] Birtday Party with Axwell
  @ PLAY, Budapest

  Az egy éves Club PLAY igazi meglepetéssel várja a house zene rajongóit: a születésnapon velünk ünnepel Axwell. A svéd fenegyerek a Sensation White után először jár Magyarországon. Az idei nyár legsikeresebb estéje a Dark Forest volt az ibizai Pacha klubban Axwell főszereplésével. Ezt az életérzést és erőt hozza el nekünk október 22-én csütörtökön.
 • [2009-05-16] Sensation – The Ocean of White
  @ Papp László Sportaréna

  Fokozódik a Sensation láz! A jegyek már több, mint fele elkelt!. A vip teraszok beteltek, de DeLuxe jegyek még korlátozott számban kaphatóak, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők megnyitottak egy újabb DeLuxe teraszt.
 • [2009-02-07] CINETRIP SPARTY: STARGATE
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A következő Cinetrip Sparty fantáziavilága a 2009. január15-én Párizsban ünnepélyesen megnyitott Csillagászat Nemzetközi Évéhez kapcsolódóan kozmikus eredetű.
 • [2008-12-20] Cinetrip Sparty
  @ Rudas Gyógyfürdő

  Budapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát. A melegvízes gyógyfürdők adott napokon felváltva, illetve vegyesen várják a kis megnyugvásra, külső-belső tisztulásra vágyó férfiakat és nőket. Persze most már több mint egy évtizede tudjuk: a Rudas Gyógyfürdőben egyes szombatokon a legextrább csoportos lélekápolásban vehetünk részt. Igen, visszatér a Cinetrip Sparty audió-vízuális-fúziója, az idei szezonban október 18-tól 10 alkalommal.
 • [2008-12-06] Cinetrip Sparty
  @ Rudas Gyógyfürdő

  Budapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát. A melegvízes gyógyfürdők adott napokon felváltva, illetve vegyesen várják a kis megnyugvásra, külső-belső tisztulásra vágyó férfiakat és nőket. Persze most már több mint egy évtizede tudjuk: a Rudas Gyógyfürdőben egyes szombatokon a legextrább csoportos lélekápolásban vehetünk részt. Igen, visszatér a Cinetrip Sparty audió-vízuális-fúziója, az idei szezonban október 18-tól 10 alkalommal.
 • [2006-04-21] Electric Night
  @ La Fabriqe, Kecskemét

  DJ-k: Igor Do'Urden, Steve Caroso, Neville, Sade Rush, Neo G
 • [2005-12-30] New Ride Freestyle 2005
  @ Konstruktív

  A Cinetrip és a Freestyle Szövetség közös rendezésében a decemberi hétvégéken Extrémsport-fieszta helyszínévé változik a Konstruktív. A kockák körül felépített ugratókon, félcsöveken és korlátokon a legkiválóbb és legmerészebb hazai sí- és snowboardriderek tartanak egyedülálló quados newride és newstyle bemutatót, majd értékes tárgynyereményekért mérkőzhetnek meg egymással a lelkes profik és amatőrök. Közben és utána buli, népszerű DJ-k, VJ-k és MC-k közreműködésével.
 • [2008-10-18] Cinetrip Sparty
  @ Rudas Gyógyfürdő

  Budapest az a város, ahol az ősz beköszöntével nem érdemes elcsomagolni a fürdőruhát.

Kapcsolódó cikkek

 • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

  Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
 • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

  Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Zenei stílusok

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó