Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2009. október 21.-ig2 000 Ft

Partyajánló

Birtday Party with Axwell @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. október 22.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus House
Birtday Party with AxwellAz egy éves Club PLAY igazi meglepetéssel várja a house zene rajongóit: a születésnapon velünk ünnepel Axwell. A svéd fenegyerek a Sensation White után először jár Magyarországon. Az idei nyár legsikeresebb estéje a Dark Forest volt az ibizai Pacha klubban Axwell főszereplésével. Ezt az életérzést és erőt hozza el nekünk október 22-én csütörtökön.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

Birtday Party with Axwell @ PLAY, Budapest

Az egy éves Club PLAY igazi meglepetéssel várja a house zene rajongóit: a születésnapon velünk ünnepel Axwell. A svéd fenegyerek a Sensation White után először jár Magyarországon. Az idei nyár legsikeresebb estéje a Dark Forest volt az ibizai Pacha klubban Axwell főszereplésével. Ezt az életérzést és erőt hozza el nekünk október 22-én csütörtökön.

PLAY Birtday Party with Axwell - 2009. október 22. csütörtök

 A Swedish House Maffia egyik tagjaként olyan sikerszámok szerzője, mint a I Found You, Watch the Sunrise, vagy az Open your Heart. Roger Sanchez szerint Axwell zenéitől mindig robban a tánctér. Készülj, és gyere! Éld át te is a leírhatatlan hangulatot. Az őszi Budapest legpörgősebb bulijában lesz részed. És hogy az este jól induljon, a warm up-ot a Muzzaik biztosítja. Budapest egyetlen gyöngyszeme köszönti a svéd legendát! Várunk szeretettel.

 

PLAY – new season, new game
www.clubplay.hu

Ajánlott lemezek

  • Itt a Sensation lemez

    Az első Sensation White 2000-ben került megrendezésre Amszterdamban, azóta több mint félmillió ember élvezhette már élőben a világ leglátványosabb elektronikus zenei eseményét.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó