Pulzar

Partyajánló

Famous pres. SASHA (UK) @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. február 7.
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus Progressive House, House
Famous pres. SASHA (UK)FIGYELEM!!!! ÚJ DÁTUM!!!!!! FEBRUÁR 7.PÉNTEK!!!!!!!!!!! A progresszív zene istene Budapestre érkezik a Winter/Fall Tour keretein belül. Sasha-t nem kell senkinek bemutatni, hiszen többször választották a világ legjobb dj-jének és évek óta a legnagyobb fesztiválok sztárvendége, klub partijai pedig egytől egyig teltházasak voltak. Ezen az estén underground mennyországgá alakul Budapest elsőszámű szórkakozóhelye a PLAY!PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

Famous pres. SASHA (UK) @ PLAY, Budapest

FIGYELEM!!!!
ÚJ DÁTUM!!!!!! FEBRUÁR 7.PÉNTEK!!!!!!!!!!!

A progresszív zene istene Budapestre érkezik a Winter/Fall Tour keretein belül. Sasha-t nem kell senkinek bemutatni, hiszen többször választották a világ legjobb dj-jének és évek óta a legnagyobb fesztiválok sztárvendége, klub partijai pedig egytől egyig teltházasak voltak. Ezen az estén underground mennyországgá alakul Budapest elsőszámű szórkakozóhelye a PLAY!

Ne késlekedj és szerezd be a jegyedet elővételben, mert megéri biztosítanod a helyed a nagy érdeklődésre és a limitált befogadóképességre való tekintettel!

Line Up:

SASHA/UK/
CHRISS RONSON

Belépőjegy:
Jegyárak: Az első 500 db jegy 2990 HUF, utána 3990 HUF, az utolsó 500 db jegy elővételben és utána a helyszínen 4990 Ft. 
VIP jegyár: 7990 HUF

Jegyek elővételben kaphatók a Ticketexpressz hálozatában és a www.tex.huoldalon!

https:/​/​www.facebook.com/​events/​398820670221466/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

  • Club Play

    Daróczi út 2 Budapest, Hungary 1113

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó