Pulzar

Művész

Chriss Ronson

Chriss Ronson

DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.

Lemezlovasi karrierjéhez mégis az ősök adták meg az első lökést, Krisztiánt ugyanis már tinédzserkorában a leghúzósabb funky slágerekkel bombázták, köztük Prince vagy a Delegation felvételeivel. Ezeket később gyűjteni is kezdte kazettán, cd-n, végül bakeliten. Funky-soul gyűjteménye ma több mint kétezer bakelitből áll!

 Amit Chriss Ronsonról tudni kell, hogy az elmúlt bő egy évtizedben lépésről-lépésre hódította meg előbb a teljes magyar klubközönséget, maga mellé állítva a mérvadó szakmai médiumokat is, majd egyre messzebbre jutott a hírneve a nagyvilágban. A legnagyobb nevek hajtottak fejet tehetsége előtt, így eshetett meg pl. hogy Tiesto és John Digweed is kizárólag vele hajlandó Magyarországon fellépni, de Digger még Hollandiába, a Panama Clubba is magával vitte Chriss-t ugyanezen okból! Saját kiadója, a Foundation és a Cre8tion, melyek közül az előbbi az elsők közt indult Magyarországon, és mára az egyik legjelentősebb független label Közép-Európában. A Ce8tion most bontogatja szárnyait, de máris nagy reményekkel és sok-sok elismeréssel büszkélkedhet. A Quasar formációjával sorban készíti a klubhimnuszokat, éppen az első ilyen, az October hódította meg Digweed szívét is. Chriss bejárta mág a fél világot, s mindenütt visszavárja a lelkes közönség. Mindemellett tavaly óta Chriss számít a legendás label, a Renaissance Records első, és eddigi egyetlen magyarországi művészének! Saját mixalbuma, a Renaissance Hungary 2008 tavaszán jelent meg a kiadónál.

Archív partyajánlók

 • [2022-05-14] JODY WISTERNOFF (Anjunadeep) ★ 3hours extended set
   

  Jody Wisternoff is meghódítja a Halászbástyát!
 • [2021-11-06] Budapest Calling & Cinema Hall pres ★ 16BL & JODY WISTERNOFF
  @ Cinema Hall

  Az Anjunadeep két oszlopos tagja, két régi motoros fog minket elkápráztatni hihetetlen jó zenei érzékével: 16BL (aka 16 Bit Lolitas) és JODY WISTERNOFF
 • [2021-10-09] HENRY SAIZ ● by BudapestCalling
   

  Az előző két teltházas buli a Halászbástyán annyira fantasztikus volt, hogy egyszerűen folytatásért kiállt a sorozat! Álom helyszín, pazar szettek, kiváló közönség, nappali buli, tánc a dunai panorámában…hát ezt nem lehet megunni!
 • [2021-08-28] Budapest Calling & Cinema Hall pres ★ MARSH (Anjunadeep)
   

  A nyárzáró bulira visszatérünk a Halászbástyára! A nyári szezont is itt kezdtük egy nagyon komoly teltházas bulival, amit azóta emlegetnek a résztvevők. Egy kicsit emeljünk a tétet, ezúttal az USA-ból érkezik az Anjunadeep kiadó fiatal titánja, MARSH!
 • [2021-06-18] Sunset Square
   

  Hello! We are Back! Lökd tovább velünk a szezont, a megjelenés kötelező!
 • [2020-07-25] Home Boat Party
  @ Zsófia rendezvényhajó

  Ti mondtátok: Hogy mit jelentett a Home számunkra...a zenei fellegvárat. Azt a helyet, ahová szinte képtelenség volt úgy elmenni, hogy ne pozitív szájízzel jöjj haza, ha nem a nagyteremben okoztak zenei orgazmust, akkor a kisteremben kaptad meg azt, ami Neked "járt".
 • [2020-02-29] We Are Cre8tion, Playground Events, W3 Events pres: Innella + Guy Mantzur
  @ Cinema Hall

  Guy Mantzur társaságában mutatkozik be Budapesten az Innellea. Dallamos hangzásokkal teli, atmoszférikus éjszakára számíthatunk a Cinema Hall-ban.
 • [2020-01-24] Deeptronic Vol.02 - Deep House All Night Long
   

  Minden várakozásunkat felülmúlta az első felvonása ennek a sorozatnak. Fantasztikus volt átélni, hogy egész éjjel laza zenékre vidáman lépegetve, úgymond „okosban” mentünk egy nagyot. Egészen más hangulata volt az estnek és mégis hatalmas felszabadultság volt jelen végig. Megyünk tovább, a jelszó még mindig: DEEP HOUSE ALL NIGHT LONG!
 • [2020-01-11] Hallgass Hazait
   

  Hallgass Hazait - Secret Room Budapest
 • [2020-01-01] Matiné 2020 01 01 CAT
   

  Találkozunk újév reggelén a hagyományos újévi első bulin, a megszokott DJ csapattal, a CAT Budapestben.
 • [2019-12-20] Chicola ( Lost & Found ) ISR
   

  Mielőtt teljesen rabul ejt minket a karácsony szelleme, engedjük szabadjára a testünket és lelkünket. Fogadjuk be teljes szívvel a hullámzó dallamok és lágyan pumpáló ütemek harmóniáját egyenesen Tel Aviv-ból! A kelet underground metropoliszából!
 • [2019-10-31] The Debut 18th Birthday & Halloween
  @ Cinema Hall

  The Debut 18-as ünnep, 18 hazai fellépővel, szokás szerint Halloween napján! Rendkívüli pillanat lesz, amikor a 18-as karikát is megéli a The Debut!
 • [2019-10-25] DJ Budai The DJ Mix vol 2. 20th Anniversary Relistening Weekend
  @ CAT Budapest

  Pont 20 éve jelent meg a THE DJ MIX Vol 2. :) Ahogy a Techno-House Classics albumnak, így ennek a mixnek is csinálunk egy újrahallgató bulit. Ez a mix így egyben klubban nagyhangon sose ment le :) A vadonatúj belvárosi, CAT Budapest helyszínének adottságai adták azt a plussz ötletet, hogy mi lenne ha egyből egy full hétvégét csinálnánk :) Pénteken és szombaton is ugyan az lenne a program, kivéve a vendég djket :) Ilyet még úgy sem csináltunk :) Hardcore zenefanokkal valószínű mindkét este találkozom a dj pultnál :)
 • [2019-10-11] Catronic
  @ CAT Budapest

  Október 11-től minden pénteken Catronic! A nyitóbulira összeállt lineup kellőképpen suggalja, hogy ezentúl mire számíthattok a Cat-ben péntekenként! Az elektronikus zene meghatározó lemezlovasai adják át majd egymásnak a DJ pultot, a Gozsdu Udvar extravagáns szórakozóhelyén a Cat-ben, ahol VOID hangrendszer, légkondicionált vendégtér, pazar italválaszték és fancy VIP részleg is vár.
 • [2019-07-27] Playground pres. Quivver(UK)
  @ Track Terrace

  Egy ikonikus fellépőt üdvözölhetünk Budapesten július utolsó szombat éjszakáján A Quivver név mögül közel 30 évnyi elektronika szabadul majd a Track Terrace táncterére.
 • [2019-06-28] Roy Rosenfeld (All Day I Dream)
   

  Érkezik Budapestre először a nagysikerű All Day I Dream dj-je, Roy Rosenfeld! Számos megjelenése látott napvilágot az All Day I Dream és a Lost&Found kiadóinál.
 • [2019-06-15] LOCK pres. JUSTHOUSE
   

  Meszi immár több mint 10 éve szervez teltházas bulikat a születésnapján, idén Goyah is becsatlakozott hozzá és dj barátaikkal karöltve összeraktak egy figyelemre méltó line upot a közös bulijukra. Várnak minden barátot, ismerőst nagy szeretettel 06.15-én a Lockban egy igazi House zsúrra.
 • [2019-06-01] Elevate - Festival of the Rave
   

  Raverek! Június elsején, a nyár első napján a hazai RAVE kultúra újjáéled. Nehéz küzdelmek árán, de egy új kalandra hívunk Titeket...Az előző eseményünket több, mint 3000 résztvevővel eltávolította egy rosszakaró, viszont nem adjuk fel, nem hagyjuk, hogy bárki az útjába álljon egy #forradalmi éjszakának!
 • [2019-05-10] Lock The House w/ Jody Wisternoff
  @ LOCK Budapest

  Jody Wisternoff már harcedzett veteránnak számít a szakmában. Karrierje 14 éves korában indult, s már az első kiadványa azonnal „kasszasiker" lett, a kritikusok álla pedig a padlón koppant. Jody rögtön elismert producer, DJ és remixer lett. Történt pedig mindez a '80-as évek végén, amikoris a legendás bristoli duó, a Smith & Mighty beengedett a stúdiójába két kis suhancot, akik Tru Funk Posse-nak nevezték magukat. Természetesen Jody-ról és fiatalabbik fivéréről, Sammy-ről van szó. E két autodidakta, pubertáskorban lévő kissrác figyelemreméltó trackek egész sorát készítette el egy ZX spectrummal, egy casio keyboarddal és négy szalagos felvevővel. A testvérpár ezzel az eszköztárral egészen komoly kis hiphop zenéket „imitált", és nemcsak ők találták ki, hanem saját maguk is masterelték a muzsikákat.
 • [2019-03-23] Déjá-Vu
   

  Ezen a tavaszi estén nem más, mint Poli és Chriss Ronson áll össze, hogy visszarepítsenek minket az időben egy egész estét és éjszakát betöltő különleges szettel.
 • [2019-03-09] Lock The House / episode 4
  @ LOCK Budapest

  Lock The House / episode 4
 • [2019-01-19] Lock the House Budapest vol2
   

  Íme a Lock underground e-zeni sorozatának 2. felvonása! A novemberi debütálás olyan jól sikerült, hogy a tervek szerint havi rendszerességgel lesz lehetőség a legjobb hazai house előadókat meghallgatni a Lock falai közt, melyhez extra sound-system társul majd és olyan kiváló projektek emblematikus arcai, mint a Truesounds, Cre8Tion, Badgirls, Hi!Fly/Cruisin, vagy a Budapest Calling dj-i. Mi már nagyon várjuk, ne felejtsd 'LOCK THE HOUSE azaz HALLGASS HAZAIT!"
 • [2018-12-31] Cinema Hall & The Debut All Inclusive NYE
  @ Cinema Hall

  Teljes kiszolgálás, újév délig tartó tánc – jön a belváros legütősebb e-zenei szilvesztere. A Debut és a Cinema Hall idén is megrendezi a legnagyobb elektronikus zenei szilvesztert!
 • [2018-12-31] MemoryLand 2018 Festival by Miller
  @ BOK Csarnok

  Újra szilveszteri buli őrület Magyarországon: Miller MemoryLand! A MemoryLand fedőnevű esemény új induló volt a hazai zenei palettán 2017-ben, mégis felkavarta az unalmas szilveszterek közötti állóvizet.
 • [2018-12-25] Nagy Karácsonyi Budai All Night Long
   

  Jön a 19. nagy karácsonyi ALL NIGHT LONG DJ Budaival. Idén egy kedves barát Chriss Ronson lesz a különleges vendég :)
 • [2018-11-23] Cream of Sounds // Winter is Coming
   

  A hideg időjárásra való tekintettel bentebb húzódunk a Duna partról és elfoglaljuk új téli otthonunkat a városliget melletti Cinem Hall-ban. A történet onnan folytatódik ahol a Summer Never Ends-bulin abbahagytuk, mosolygós emberekkel töltjük meg a táncteret és napfelkeltéig fokozzuk ezt a hangulatot.
 • [2018-10-31] New Cinema Hall Opening
   

  New Cinema Hall Opening 10/31 The Debut 17th Birthday & Halloween
 • [2018-08-17] Gold Beach Electronic Fest w/ Deborah
  @ Plázs Siófok

  Idén nyáron sem maradunk élmények nélkül... A nemzetközi és a hazai techno kultusz megtestesítői Siófokon szakítják le az égboltot... A legnagyobbak idén is Velünk tartanak!
 • [2018-07-28] OneDay Electronic Fest (Night Event) w/ Nic Fanculli
   

  A Balaton partján immáron második alkalommal kerül megrendezésre az elektronikus zene nyári ünnepe. Az éjszakai helyszín a PALACE HUNGARY, ami #limitált férőhellyel vár Titeket!
 • [2018-07-21] Stay Hydrated w/ Chriss Ronson
   

  Ezúttal, sokunk kedvenc nyári open air helyszínén találkozhattok velünk, az A38 nyitott tetőteraszán, ahol rossz idő esetén is lehet élvezni a szabadtéri bulit, mivel a tető fedett.

Ajánlott lemezek

 • Chriss Ronson - SWITCH

  MEGJELENT Chriss Ronson szerzői albuma a SWITCH. Chriss Ronson sikerei valahol talán magyarázhatóak lennének a zenei pályán eltöltött idővel, de mint látjuk, számos példa igazolta, hogy a megújulás képességének hiánya csak néhány kivételtől eltekintve tart bárkit is a szcénán belül.
 • Chriss Ronson remix Fábián Julinak

  Fábián Juli, hazánk egyik legismertebb fiatal jazz tehetsége idén alakított új formációt Palásti Kovács Zoltánnal, alias Zoohackerrel. Nemrégiben megjelent Girly című EP-jük egyik legszebb slágerét, az izgalmasan zizegő Sizzlin’-t szerették volna új köntösben látni. Daluk remix változatához Chriss Ronsont, a többszörös Év Dj-je és Év Mixlemeze díjas producert kérték fel!
 • Chriss Ronson – Renaissance kiadvány és Berkley EP megjelenés

  A Cre8tion Records 2010-es indulása óta bő egy év telt el és ez idő alatt megannyi, nemzetközi színtéren jól ismert név fordult meg a Chriss Ronson vezette kiadó berkein belül.
 • Chriss Ronson – Karvia

  Megjelent a Cre8tion Records hatodik kiadványa, melyet maga Chriss, a kiadó vezetője készített.
 • Hungarian Dj Festival Dvd For 2nd Birthday Party

  Az 2008. október 23-án Pécsen útjára indított HUNGARIAN DJ FESZTIVÁL elnevezésű rendezvénysorozat 2. születésnapja alkalmából egy DVD-t jelentet meg, melyben az elmúlt két év partijainak felvételeit foglalja össze.
 • Cre8tion Records – új kiadó a virtuális polcokon

  Számos mestermunkával, megjelenéssel, rendezvénnyel és fellépéssel a hátuk mögött Chriss Ronson és a Londonban élő A/V Produkciós cég vezetője Molnár Béla júniusban elindítja, új kiadóját a Cre8tion Records-t.
 • Chriss Ronson & Duel - Free Fallin –újabb mestermunka

  Újabb mestermunka, ezúttal az AlterImage Recordings égisze alatt Chrisstől és Dueltől. A május 6-án napvilágot látó anyag lesz a kiadónak a 13. megjelenése.
 • Michel de Hey - Sylvester 3

  Michel de Hey saját kiadójának égisze alatt a Hey!Records-nál jelent meg április 26-án a Makes You Smile EP.
 • Chriss Ronson új EP-je az Amerikai Soulman Musicnál

  Február elején került a virtuális polcokra Chriss Ronson legújabb megjelenése, amely az Egyesült Államokban székelő Soulman Music-nál jelent meg.
 • Chriss Ronson nyári termése

  Mozgalmas nyarat tudhat a háta mögött ismét Chriss Ronson. Több válogatás albumon és EP-n jelentek meg a tavasz gyümölcsei. A nyárnak lassan vége de a felvételek folyamatosan jelennek amelyeket Ti is nyomon követhettek a www.beatport.com oldalon.
 • Chriss és Pöli - Deja Vu a klasszikusok útján

  Chriss-től megszokhattuk, hogy mindig valami különleges anyaggal rukkol elő.
 • The Quasar- Over The Gravity 2

  Meggyőzően rajtolt az on-line lemezboltokban a The Quasar Over the Gravity első EP-je, és máris itt folytatás! A második EP a remixereket tekintve igazi nagyágyúkat tartogat a vájt fülűeknek, az első mindjárt a Babak & Silva alkotta Soda Inc Németországból.
 • Renaissance mixed by Chriss

  A napokban lát napvilágot a Renaissance mixed by Chriss mixlemez, amely a Burn támogatásával a 18 turné állomás során szerezhető kizárólagosan be. A tavalyi év elismeréseit Chriss ezzel a lemezzel szeretné a közönségnek meghálálni. Az év lemezlovas cím, külföldi meghívások és számos olyan megjelenés, amelynek méltó utóda a most megjelenő mixlemez.
 • Chriss / THE TRIP – REDIRECTION OF SOUND

  Tisztelettel bejelentjük, hogy egy - a hazai, sőt a nemzetközi piacon is alig hallható - mind az elektronikus, mind az élő hangszerek varázsát és virtuozitását felvonultató gyöngyszem született hazánk talán egyik legkedveltebb lemezlovasának "tollából"!

Kapcsolódó cikkek

 • Chriss Ronson és Adri interjú

  Hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa DJ Chriss azaz Chriss Ronson és az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége, a fantasztikus hangú Adri közös produkción dolgoztak az elmúlt hónapokban, melynek eredménye hallható a rádiókban és a hazai, illetve az európai zenei csatornákon.
 • Elkészült Chriss Ronson és Adri új videóklipje

  Hazánk egyik legnépszerűbb lemezlovasa DJ Chriss azaz Chriss Ronson és az elmúlt évek egyik legnagyobb hazai tehetsége, a fantasztikus hangú Adri közös produkción dolgoztak az elmúlt hónapokban, melynek eredménye hamarosan hallható lesz a rádiókban és a hazai, illetve az európai zenei csatornákon.
 • PrimeFM – a house helye!

  Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
 • Végleges a Bónusz fellépők névsora

  A kör bezárult: az utolsó nevekkel is kiegészült a 2011. október 15-i TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL fellépőinek a névsora. Az immár teljes line-up értelmében a HUNGEXPO négy óriási arénájában több, mint 40 külföldi és hazai művész fog színpadra lépni.
 • Chriss (Chriss Ronson) interjú

  2010-es eseményekről, trendekről és a szakma jelenlegi állapotáról beszélgettünk Chriss-el.
 • Pozitív mérleggel zárt a Necromancy és a Glass House közös jótékonysági rendezvénye

  Ismét egy sikeres jótékonysági bulit tudhatunk magunk mögött, ugyanis péntek este közel 800 fiatal gondolta azt, hogy a bulizás mellett jótékony célokat is támogatna a belépőjével. Így nem kevesebb, mint 600.000 Ft.-ot sikerült összegyűjtenünk és ezzel támogatnunk a Kék Madár a beteg gyermekekért alapítványt, a Szegedi Gyermekklinikát és a hartai közbiztonságért felelős szervezetet. Szeretnék egy NAGY-NAGY köszönetet mondani a közönségnek, a lemezlovasoknak, a Glass House Club csapatának, a médiának és mindenkinek akik támogatták a rendezvényünket. Jó érzéssel tölt el bennünket, az a tény, hogy közös összefogással és szeretettel szinte bármit elérhetünk, és ez a mai világban igen nagy szó!
 • FRIDGE Budapest szívében

  ….A csúcson vagy. A jeges szél az arcodba csap. Alattad a szédítő mélység és egy szinte függőleges hófal. Az adrenalin dübörögni kezd a véredben. Még egyszer ellenőrzöd a boardod és elindulsz. A világ megszűnik körülötted. Csak a siklás van... Az ugrás… Az érkezés… A lüktetés...Az őrjöngő tömeg tapsvihara hoz vissza a valóságba. Megint megcsináltad…..
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 LINE UP

  A 2010-es T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL line up-ja órára lebontva.
 • A Fabric leszerződtette Chriss-t / Chriss Ronson-t.

  A napokban 5 éves szerződést írt alá hazánk egyik legsikeresebb lemezlovasa Chriss és a londoni Fabric Publishing.
 • Elindult a Chriss.hu!

  Hosszú kihagyás után ismét elindult Chriss weboldala a chriss.hu domain alatt.
 • Magyar producerek a Carl Cox DVD-n!

  Az ősz egyik legnagyobb szenzációját az elektronikus zene rajongói számára mindenképpen Carl Cox DVD-je hozta el.
 • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

  A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
 • DumDum rossz időben is sár és esőmentesen!!!

  Felkészültek a DUMDUM szervezői az rossz időre, lefedik az egész püspökerdőt!!!
 • Megjelent Neil Quigley új EP-je Chriss Ronson és Yvel & Tristan remixvel!

  Neil Quigley-t már aligha kell bemutatni a magyar közönségnek.
 • Chriss & Pöli - DEJA VU

  Egy érzés, ami nem hagy nyugodni. Egy pillanat, ami mintha már megtörtént volna veled.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESTIVAL 2009 / AKCIÓS ONLINE JEGYELŐVÉTEL !

  Idén augusztus 29-én, szombaton kerül megrendezésre közép-Európa legnagyobb 1 napos elektronikus zenei fesztiválja, a T-MOBILE BÓNUSZ electronic music festival 2009.
 • Új név, új zenék, régi lendület: hírek Chriss-ről

  A közelmúltban fontos döntést hozott Chriss, Magyarország egyik legnépszerűbb és nemzetközileg is elismert DJ/producere
 • Új utakon: Chriss és Yvel & Tristan...

  Lassan több mint 3 év gyümölcsöző kapcsolat után újabb babérokat készül aratni az egyik legsikeresebb hazai producer trió: Chriss, Yvel és Tristan. Hármójuk közül Chriss az, aki élete legutóbbi évtizedét mint top DJ/producer élte le Magyarországon, s gyakorlatilag az ő szárnyai alatt vált kis hazánk másik nagy kedvencévé, s nemzetközileg is elismert művésszé az elmúlt 3-4 évben az Yvel&Tristan duó.
 • Deep Felt 3

  Dj Chriss tarja a szavát hisz még 2006-ban döntött úgy, hogy szeretne többet megmutatni zenei világából. Sokan talán még feltételezni sem merik hogy szeretett "progi" -dj-jük hallgat techno vagy dance vagy épp deep lemezeket is előszeretettel.
 • Chriss mélyinterjú

  Nyugodtan írhatjuk, hogy mélyinterjú, mert valódi emberi érzésekről és a sablon unott kérdésektől mentes beszélgetést folytattunk Krisztiánnal. A stúdiójában fogadott minket. Nem szokott ’idegeneket’ beengedi szentéjébe, de velünk kivételt tett! Az hagyján, hogy kivételt tett, de egy exclusive anyaggal is megajándékozza a kedves olvasót.
 • Mozgalmas augusztus

  Chriss körül idén nyáron is besűrűsödtek az események, így szorosan az előző hírlevelünk nyomában íme a legfrissebb hírek kedvencünkről!
 • Valami készül

  Chriss és Kühl a két barát. Hosszú évekre nyúlik vissza mindkét lemezlovas munkássága.
 • PAUL VAN DYK

  A visszaszámlálás megkezdődött. PAUL VAN DYK, a világ hivatalosan Nr.1. DJ-jévé választott lemezlovasa szeptember 15-én újra Budapesten játszik. Múlt évben Politics of Dancing lemezbemutató turnéjának keretében látogatott hazánkba a német sztár, s az akkori sikerből kiindulva bátran állíthatjuk, az idei a bulit 2007 egyik legjobb és legemlékezetesebb rendezvényeként emlegetjük majd.
 • Chriss / Foundation Records hírek - június

  A nyár a legtöbb helyen az uborkaszezon kezdetét jelenti, nem így a Foundation Records háza táján. Május végétől az FR két új kiadványa is elérhető a www.beatport.com, a www.juno.co.uk és a www.3beatdigital.com on-line zeneboltokban!
 • Chriss Tokióban zenél 2007 április közepén!

  A Kiss 100-en, John Digweed „Transitions” műsorában elhangzott Quasar mix óta izzik a drót a Foundation Recordsnál, egyfolytában érkeznek a megkeresések a világ legtávolabbi szegleteiből, különösen az Egyesült Államokból.
 • Chriss három első helyet nyert az eVote-on!

  Chriss és a Foundation Records három első helyet szerzett a PartyCom nemrég zárult eVote szavazásán: a legjobb hazai DJ, a legjobb hazai mix és a legjobb hazai kiadó kategóriában! A CKM eközben a hónap lemezének választotta a LIVE-ot márciusban.
 • Exklúzív riport Dj. CHRISS-el!

  Nemrég jött ki a vadonatúj lemeze és sajnos az utóbbi időt egy sajnálatos sport sérülés szövődményeképp a kórházban töltötte. Ezekről és a várható fellépesei időpontjairól is olvashattok az alábbi interjúban.
 • Nem nyit ki többé

  A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
 • Fantasztikus karácsonyi akció a Foundation Records-nál!

  Chriss hivatalos weboldalán, a www.chriss.hu-n a karácsonyi akció keretében mindössze 1500 Ft +postaköltségért tied lehet egy dedikált példány a nagysikerű Trip című mixlemezből!!
 • Chriss- Directions 4

  A hazai progresszív vonal iránymutatója és nemzetközi hírnöke a Planetarium sorozata a Directions. A kiadványok célja a stílus legtehetségesebb hazai és külföldi lemezlovasainak bemutatása. Az első Directionst az angol szcéna kiemelkedő alakja Chris Gainer mixelte, majd Clark és Kühl következett a sorban. A negyedik epizód a hazai klub-kultúra legmeghatározóbb új generációs lemezlovasának, Chrissnek a nevéhez fĹąződik. A Direction 4 a stílus egyik legkiemelkedőbb kiadványa, amely nemcsak külsejében, de tartalmában is a nemzetközi irányelvek szerint építkezik.

Ajánlott rádiók

Zenei stílusok

 • Deep House

  A house zene egyik alfaja. Lassabb ütemek és lágyabb hangzás jellemzi, gyakran fordul elő férfi vokál a stílus klasszikusai között.
 • Tech-house

 • House

  A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó