Pulzar

Cikk

PAUL VAN DYK

Létrehozva 2007. szeptember 12.
Stílus Progressive House, House
    5.01
  • Értékelés

PAUL VAN DYK

A visszaszámlálás megkezdődött. PAUL VAN DYK, a világ hivatalosan Nr.1. DJ-jévé választott lemezlovasa szeptember 15-én újra Budapesten játszik. Múlt évben Politics of Dancing lemezbemutató turnéjának keretében látogatott hazánkba a német sztár, s az akkori sikerből kiindulva bátran állíthatjuk, az idei a bulit 2007 egyik legjobb és legemlékezetesebb rendezvényeként emlegetjük majd.

A tavalyi adatok alapján várt közönséglétszám már hetekkel ezelőtt megdőlt a jegyeladások szerint, így a party a SYMA Rendezvényközpont új 'A' arénájába költözik. Bőven lesz tehát hely a szórakozásra, valamint a technikai elemek által nyújtott varázslat tökéletes megvalósítására. A csúcsminőségű hangról 150.000 watt teljesítményű Martin Audio hangtechnika gondoskodik; emellett kifogástalanul megtervezett fény-élmény és gigászi lézershow kíséri PAUL VAN DYK augusztusban kiadott 'In Between' című lemezének budapesti bemutatóját. Hasonlóképp nagyszabású lesz a vendéglátás: közel 100 méter hosszú bárpult szolgálja ki a közönséget, és akkor a T-Mobil 'Electronic Beats' Lounge szolgáltatásairól még nem beszéltünk.. Itt kényelmes fotelek, és különleges desing fogadja a lazításra vágyókat. A VIP-jegyet vásárlókra pedig nem csak soron kívüli bejutás, de külön emeleti szektor vár, ahonnan pazar kilátás nyílik mind a színpadra, mind a tánctérre.

Mindezen kívül több shop is található majd a rendezvényen, ahol az 'In Between' lemez megjelenéséhez kapcsolódó termékek,pólókat és CD-k lesznek kaphatóak.

S hogy még izgalmasabban teljen a várakozás, szeptember 14-én, pénteken PAUL VAN DYK napot tart a VIVA TV. Exkluzív interjúk, koncertfelvételek, a művész munkásságát és magánéletét firtató beszélgetések, és meglepetésként , előreláthatólag egy Paul van Dyk telefonos bejelentkezés is várható a magyar zenetévé műsorán. Érdemes lesz figyelni!

A VIVA spéci PAUL VAN DYK adása után már csak egyet kell aludni, hogy élőben lássuk-halljuk a nemzetközi olvasótáborral rendelkező angol DJ Mag éves szavazásán kétszer is világelsőnek kikiáltott dj-producert. Nem sok elektronikus zenei alkotót ismerünk, akit Grammy-vel jutalmazott a globális zene-ipar, de Paul ezt is bezsebelte. A turné-állomásokat rendre teltházzal megtöltő Paul szerint az 'In Between' az eddigi legszemélyesebb és egyben legerőteljesebb lemez, amit valaha alkotott. Kitűnő muzsikái és emberközeli játéka is ezt bizonyítja majd.

Ott találkozunk !© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó