Pulzar

Chriss és Pöli - Deja Vu a klasszikusok útján

Chriss-től megszokhattuk, hogy mindig valami különleges anyaggal rukkol elő.

Most régi barátjával Pölivel állították össze ezt a nem minden napi dupla cd-s klasszik anyagot, amelyet a C-audio Records prezentálásában és az Universal terjesztésében vehettek kézbe.
Voltam olyan szerencsés, hogy a megjelenés előtt a kezembe!!! vehettem a dupla cd-t. Első ránézésre is kidolgozott design fogadja a klasszik barátokat.
Nem hiába készült több hónapos megfeszített munkával az anyag, mert a trackek úgy épülnek egymásba, mint a Nagyfal kövei, tökéletesen. A legismertebb trackektől az igazi csemege darabok is megtalálhatók a lemezen. Számomra egy ilyen csemege a Bidlo presents Rock, Scissors, Paper – Hope ( Cannibal mix ) –ben, amelynél ritkán találunk klasszikusabbat. De persze ez ízlés kérdése.
Jól érződik a trackek összeállításán az a szellemiség amelyet a két úriember képvisel. Van itt Hybrid, Way Out West, Jimmy Van M, Dousk, Sander Kleinenberg és egy kihagyhatatlan Sasha - Xpander csak, hogy a hájp neveket említsük. Megannyi szép emlék, sok Home est és még több BPM jut eszünkbe a lemezt hallgatva. Pöli és Chriss is imádja a bakelit feelingjét ezért a zenéket bakeliten válogatták, majd később digitalizálták be az összeállításához. Ez a páros kitűnő választás volt egy ilyen lemez összeállítására, mert a mai elektronikus zenei palettán ritkán találnánk hitelesebb figurákat.
A lemez megjelenését egy turné követi, amely érinti hazánk összes megaklubját. A legközelebbi lemezbemutató augusztus 7 -én Gödöllőn lesz, a Babatvölgyi tónál, mely a régi 3-as úton Aszód irányába haladva a 34-es km tábla után 500 méterre balra kanyarodva található. Lenyűgöző a helyszín, nem fogja bánni, aki eljön erre az igazán exclusiv classic bulira!
 
Helgert László ( Hell )
Bővebb infókat a turnéról itt találtok:
http:/​/​www.myspace.com/​chrisscroat
http:/​/​www.myspace.com/​djpoli

Archív partyajánlók

 • [2013-02-23] VERTICAL MODE - HOMMEGA - Israel (LIVE & Dj set)
   

  Szeretettel várunk mindenkit erre a valóban nem mindennapi progresszív zenei eseményre. A Vertical Mode most először jár Magyarországon. Az együttes egy új kapocs a két generáció között. Egyik oldalon a nagyra becsült veterán Moshe Keinan (XEROX), másik oldalon a fiatal és robbanékony Hanan Gorenshtin (VOLCANO) képviseli a csapatot. Ők ketten hibátlan párost alkotnak, professzionális módon egyesítik a régi pszichedelikus, és az új progresszív trance irányzatokat. Zenéjük rendelkezik mindennel, ami egy hamisítatlan veretős progresszív rajongónak kell, és bőségesen elegendő teljesítményt nyújtanak ahhoz, hogy új fejezetet nyissanak az egyre fejlődő progresszív trance kultúrájában. Rengeteg jól ismert előadó játssza a zenéjüket, mint: Ace Ventura, Zen Mechanics, Astrix és még sorolhatnánk. de mindeközben nem feledkeznek meg az ígéretes bombákról sem, mint például a Darma vagy a Symbolic. Több zenéjük már felkerült a Beatport top 10-es listájára is. Mindezek fényében bátran kijelenthetjük, hogy a 2013-as év egyik legsikeresebb csapatát fogjuk látni személyükben. Egy szó, mint száz, a hatalmas buli és kiadós taposás garantált!
 • [2009-11-25] BAL/B10
  @ 4bro bistro

Biográfiák

 • Milk & Sugar

 • Fexomat

  A német Neurotic Sound Foundation (NFS Crew) nemzetközileg elismert zajterrorista brigád, amelynek oszlopos tagja DJ Fexomat, aki a csapatban Killerautomat és Fex néven jegyez zenéket.
 • Chriss Ronson

  DJ Chriss – vagyis Horváth Krisztián - 1977. október 26-án született Budapesten.
 • Pöli

 • Limewax

  A szemtelenül fiatal, orosz származású Max Anokhin igazi csodagyerek.
 • SPL

  A mészárbéz világban Limewax mellett SPL a legtöbbet emlegetett ifjú tehetség. Az oregoni ifjonc pályája egészen hasonlóan alakul alkalmi társáéhoz.
 • The Panacea

  Legyen az kőkemény drum and bass, techno, hardcore gabba vagy éppen mezei metal Panacea mindennek szorít helyet , ami kellőképpen extrém, hogy megállja a helyét az eszelős tekintetű német szettjeiben.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó